این جدیدترین آپدیتشه
آره فرق میکنه 2730 و 2750مشکی(برودکام)منوش خیلی بهتر و راحت تر از 2730و2750 سفید(ریلتک)هست
مثلا با 2750سفید (ریلتک)که کار کردم خوشم نیومد چند تا باگ ازش دیدم منوش خیلی سنگینه کلا یه جوریه ولی رنگ مشکی(برودکام)خیلی راحته
این جدیدترین آپدیتشه
آره فرق میکنه 2730 و 2750مشکی(برودکام)منوش خیلی بهتر و راحت تر از 2730و2750 سفید(ریلتک)هست
مثلا با 2750سفید (ریلتک)که کار کردم خوشم نیومد چند تا باگ ازش دیدم منوش خیلی سنگینه کلا یه جوریه ولی رنگ مشکی(برودکام)خیلی راحته
نه دیگه به نظر من سفیدش خوشکل تره![]()
والا من خودم چند ساله مشکیشو دارم با سفیدش هم چند روز کار کردم اصلا خوشم نیومد از منوش چون خیلی باگ داشت و اصلا راحت نبود الان هم اگه بخوام دوباره یه مودم نو بگیرم بین سفید و مشکیش دوباره رنگ مشکی رو انتخاب میکنم(با اینکه مشکیش حدودا 15تومن گرونتر از سفیده)
Last edited by farshad0123; 11-10-2014 at 16:15.
فریمور 2014 رو ریختم عالی شده.ولی یه خوبی داره (سفید) که snr نمیزاره زیر 10 بیادهم 2730 و هم 2750 سفید رو چک کردم
برا من که snr تا 4هم میاد ولی لینک نمیپره چون این snr عدد واقعی نیست حالا چرا عدد واقعی رو نشون نمیده نمیدونم علتش چیه فقط هم رو خط تلفن خودم اینجوریه
بابا شوخی کردم شما غیرتی نشو رو مودمت.ولی قبول دارم مشکیش بهتره چوم چیپش برودکامه ولی اینو جدی گفتم که اس ان ار زیر 10 نمیاد بجاش از ریت خط کم میشه
بنظرت چرا این مودم روی خط تلفن خودم عدد snrواقعی رو نشون نمیده؟
فیزیکی ریست کردی؟؟؟؟؟ در ضمن جای دیگه که مودمتو چک کردی اونجا هم از مخابرات سرویس داشت؟؟؟؟؟؟ شاید مخابرات باهاش هماهنگ نیست.
آره ریست کردم
نه از آسیاتک اینترنت داشتن
آخه مگه میشه؟یعنی قبلا هماهنگ بوده و الان هماهنگ نیست؟
قبلا عدد واقعی رو نشون میداد چند ساعت کلا تلفن قطع شد از اون روز دیگه عدد واقعی رو نشون نمیده
سرعت روزانه و تک لینکش اگه شانس باهات یار باشه و خطت مشکلی نداشته باشه تا یک مگ میرسه - نه همه خطها را روی 16 مگ نمی بندن بستگی به میزان نویز خطت داره - پینگ را نمیدونم - تایم اوت هم نداره. بله پارس آنلاین هم سرویس گیم داره.
(اگه جایی اشتباه گفتم دوستان درستش کنن)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)