آره خیلی حال میدهو مخصوصا با یه ماشین پرسرعت رمز پروار رو بزنی (ripacha ) و هی بین این درختا و ساختمونا مانوور بدی!!!![]()
آره خیلی حال میدهو مخصوصا با یه ماشین پرسرعت رمز پروار رو بزنی (ripacha ) و هی بین این درختا و ساختمونا مانوور بدی!!!![]()
آره جاي كثيفي هست منم يك هفته اونجا معطل شدم
آخرش داداشم گفت باس چيكار كنم به محض اينكه از روبرو هواپيما رو ديد بايد شروع به چرخيدن بكني نه اينكه از حلقه اش رد بشي اصلا قرار نيس از روبرو از تو حلقه رد بشي چون خيلي سخته كه از تو حلقه در حال حركت عبور كني حلقه ثابت سخته از توش رد شدن چه برسه به متحركش
خلاصه وقتي ديدي آروم بدون اينكه موقعيت خودتو گم كني كامل بچرخ به طرف شهر بعد به محض اينكه هواپيما يكم از تو رد شد ازش عقب نمون به طرفش برو حالا كه داري تعقيب ميكنيش بايد از تو حلقه اش رد بشي تا تصرفش كني وقتي كردي توش چند نفر هست باس بكشيشون تصرف كني هواپيمارو مي روني ميرسوني به باند فرود و توي يه جاي مشخص فرود مياي خيلي مواظب فرود اومدن باش چون اگه بتركونيش موقع فرود دوباره بايد بري ماموريت رو
اين درايور پارالل لاينو كسي بازي كرده؟
سلام
نسخه جدیدی از سری بازی های gta اومده؟
یعنی بعد از san andrias چیز دیگه ایی اومده؟
6 7 8 اومده اما نه برا پي سي واسه كنسول برا پي سي آخريش همين 5 هست
در مورد نسخه های فارسی سان آندریاس اطلاعی دارید؟
cd این بازی خش افتاده نصب نمیشه
میخوام دوباره بگیرم ، اگه فارسیش جالبه فارسیشو بگیرم
ممنون
اشتباه نکنین. 5 نه. GTA San andreas . ترتیبش:
GTA 1
GTA2
GTA 3 Liberty City
GTA 3 Vice City
GTA 3 San Andreas
GTA IV (که تازه میخواد بیاد.)
GTA پنجی وجود نداره!
GTA IV
من فارسی بازی میکنم که اصلا هم به درد نمیخوره. تا جایی که میتونی فارسی نگیر. خیلی مسخرس. فقط حرفاشون فارسی میشه و کل دیالوگها رو خراب میکنه. هرچیزی زبون اصلیش از هر زبونی بهتره.
در هر حال من که راضی نبودم!!![]()
GTA IV برای pc عرضه میشه؟
تاریخ عرضه شو میدونید؟
چطور تاپیکی در این مورد زده نشده؟
خودمم معتقدم که نسخه اصلی بهتره.... واسه تقویت زبان انگلیسی هم خیلی خوبه![]()
راستی من تو مرحله آخر کلوپ آموزش رانندگی و اون ماموریتی که باید با هواپیما تو ارتفاع پایین پرواز کنی تا رادار نگیرتت و اون قسمتی که باید دنبال یه هواپیما برم تا وارد شهر نشه گیر کردم
این 3تا ماموریتو حوصله ندارم انجام بدم...... دیگه پیر شدیم
چیکار باید بکنم؟
من دو سال پيش اين بازي رو رفتم . اين مرحله اي رو كه گفتي واقعا سخته . منم فكر كنم يه دو سه هفته اي تو اين مرحله مونده بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)