تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 522 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

K800 درسته الان زياد استفاده ميشه ولي اين دليل نميشه بگيم اين خوب نيست چون اولا خيلي هم ارزون قيمت نيست در ثاني اگه زياد هست تو بازار نشان از برتريشه مثل 206 الان يك پنجم ماشيناي تو خيابون 206 هست اين دليل نميشه كه از 206 خشمون نياد. تازه خيلي هم پرطرفداره

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

قاب اصلش 15 تومن !
    غير اصلش 7 تومن ! هر مغازه اي كه قاب ميفروشن ادرس يه مغازه ديگه رو ميدن كه قاب رو عوض ميكنن از خودشون بپرس
    K800 چه رنگهایی داره ((البته قاب اصلیش))
    دوستان یه کم دیگه فکر کنین هیچ جور نمیشه 800 رو 810 کرد ((یه با قبلا پرسیدم گفتین نمیشه))

K800 درسته الان زياد استفاده ميشه ولي اين دليل نميشه بگيم اين خوب نيست چون اولا خيلي هم ارزون قيمت نيست در ثاني اگه زياد هست تو بازار نشان از برتريشه مثل 206 الان يك پنجم ماشيناي تو خيابون 206 هست اين دليل نميشه كه از 206 خشمون نياد. تازه خيلي هم پرطرفداره
    یه سوال فنی

اینو با کی بودی
    Last edited by hossein-p30-f; 10-07-2008 at 14:59.

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چطوري ميشه به غير از الف اسم اوپراتور رو حذف کرد ؟

يکي گفت با layout هم ميشه ، ميشه توضيح بديد چطوري !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان رفتم کا 810 رو با گارانتی پارس کامتل گرفتم . توی مغازه شماره گوشی رو با خود جعبه برام چک کرد با هم یکی بود . حالا به این سایت که رفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و شماره IMEI رو بهش میدم این پیغام رو بهم میده :

Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below

بعد این اطلاعات رو بهش دادم
    Handset Brand : Sony Ericsson
    Handset Model : K810i
    فرکانس رو هم زدم
    GSM 900 MHZ
    GSM 1800 MHZ
    GSM 1900 MHZ
    بعدش هم دگمه Add رو زدم ولی هیچ جوابی نیومد
    اشکال کار از کجاست ؟

یک سوال هم در مورد شارژ کردنش دارم . من هنوز شارژش نکردم فروشنده گفت بگذار علامت سبز رنگ شارژ نزدیک به تموم شدن که رسید بگذار 7-8 ساعت شارژ بشه .
    فروشنده توی مغازه واسه این گوشی رو جلوی خودم چک بکنه باطری و سیم کارت رو داخلش گذاشت و با یک گوشی دیگه به این گوشی زنگ زد . حالا سوال من اینه که آیا اگر قبل از شارژ اولیه باطری گوشی رو روشن بکنیم و زنگ بزنیم این کار ضرر نداره ؟ مگه نمیگن که برای بار اول گوشی رو باید 7-8 ساعت شارژ کرد بعد ازش استفاده کرد ، حالا با این تست کردن گوشی قبل از شارژ اولیه لطمه ای به گوشی نمی خوره ؟
    در ضمن روش صحیح شارژ کردن باطری رو با جزئیات برای من توضیح بدین چون من خیلی مبتدی هستم و در زمینه استفاده از گوشی هیچ تجربه ای ندارم .
    Last edited by Setareh 2006; 10-07-2008 at 17:08.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

دوستان رفتم کا 810 رو با گارانتی پارس کامتل گرفتم . توی مغازه شماره گوشی رو با خود جعبه برام چک کرد با هم یکی بود . حالا به این سایت که رفتم و شماره IMEI رو بهش میدم این پیغام رو بهم میده :

Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.

Add missing IMEI information below

بعد این اطلاعات رو بهش دادم
    Handset Brand : Sony Ericsson
    Handset Model : K810i
    فرکانس رو هم زدم
    GSM 900 MHZ
    GSM 1800 MHZ
    GSM 1900 MHZ
    بعدش هم دگمه Add رو زدم ولی هیچ جوابی نیومد
    اشکال کار از کجاست ؟

یک سوال هم در مورد شارژ کردنش دارم . من هنوز شارژش نکردم فروشنده گفت بگذار علامت سبز رنگ شارژ نزدیک به تموم شدن که رسید بگذار 7-8 ساعت شارژ بشه .
    فروشنده توی مغازه واسه این گوشی رو جلوی خودم چک بکنه باطری و سیم کارت رو داخلش گذاشت و با یک گوشی دیگه به این گوشی زنگ زد . حالا سوال من اینه که آیا اگر قبل از شارژ اولیه باطری گوشی رو روشن بکنیم و زنگ بزنیم این کار ضرر نداره ؟ مگه نمیگن که برای بار اول گوشی رو باید 7-8 ساعت شارژ کرد بعد ازش استفاده کرد ، حالا با این تست کردن گوشی قبل از شارژ اولیه لطمه ای به گوشی نمی خوره ؟
    در ضمن روش صحیح شارژ کردن باطری رو با جزئیات برای من توضیح بدین چون من خیلی مبتدی هستم و در زمینه استفاده از گوشی هیچ تجربه ای ندارم .
    اولا که مبارکت باشه و به قول یکی از دوستان LCD یش همیشه برات روشن بمونه
    چه رنگی گرفتی؟؟؟ چند گرفتی؟؟؟؟؟ ((راستی این نرم افزاری که گفتی فروشنده گفته حتما با گوشی باید ببری چی هست))
    در مورد سایت که اطلاعاتی ندارم
    نه زنگ زدن ایرادی نداره بلاخره باید استفاده بشه تا شارژ گوشی کم بشه و برای شارژ اولیه بزنیش به برق
    شارژ اولیه رو هم بین 8 تا 10 ساعت
    همیشه این بحث شارژ کردن بوده و هست ولی طبق گفته دوستان باتریهای جدید لیتیومی هرجور شارژ کنی مشکلی بزاشون پیش نمیاد این نیست که بگی حتما باید شارژش تموم بشه تا دوباره شارژ کنی یا وقتی شارژ شد حتما بلا فاصله از شارژ بکشی ((اگه مشکلی داشت خود کمپانی شارژ usb رو برای گوشی نمیگذاشت چون نمیشه که هر دفعه که خواستی بزنی به سیستم بذاری شارژ تموم کنه بعدبزنی که باتری خراب نشه ))
    ولیخوب اگه می خوای خیالت راحت باشه وقتی خود گوشی گفت باتری ضعیفه بزن به شارژ وقتی هم شارژ شد از شارژ بکش ((من به شخصه وقتی گوشی میگه شارژ ضعیفه میزنم به شارژ و برای بیرون آوردنش زیاد حساسیتی ندارم البته درمواقع اضطراری که باید گوشی شارژ بشه دیگه شارژش هر جاکه باشه میزنم به شارژ ))
    در کل حساسیت زیادی روش نداشته باش

فقط یه نکته مهم وقتی گوشی تو شارژ اولیه هست اصلا باهاش کار نکن به نظر من بزارش رو حالت فلی مود که کسی هم نتونه بهت زنگ بزنه
    Last edited by hossein-p30-f; 10-07-2008 at 17:09.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اولا که مبارکت باشه و به قول یکی از دوستان LCD یش همیشه برات روشن بمونه
    در مورد سایت که اطلاعاتی ندارم
    نه زنگ زدن ایرادی نداره بلاخره باید استفاده بشه تا شارژ گوشی کم بشه و برای شارژ اولیه بزنیش به برق
    شارژ اولیه رو هم بین 8 تا 10 ساعت
    همیشه این بحث شارژ کردن بوده و هست ولی طبق گفته دوستان باتریهای جدید لیتیومی هرجور شارژ کنی مشکلی بزاشون پیش نمیاد این نیست که بگی حتما باید شارژش تموم بشه تا دوباره شارژ کنی یا وقتی شارژ شد حتما بلا فاصله از شارژ بکشی ((اگه مشکلی داشت خود کمپانی شارژ usb رو برای گوشی نمیگذاشت چون نمیشه که هر دفعه که خواستی بزنی به سیستم بذاری شارژ تموم کنه بعدبزنی که باتری خراب نشه ))
    ولیخوب اگه می خوای خیالت راحت باشه وقتی خود گوشی گفت باتری ضعیفه بزن به شارژ وقتی هم شارژ شد از شارژ بکش ((من به شخصه وقتی گوشی میگه شارژ ضعیفه میزنم به شارژ و برای بیرون آوردنش زیاد حساسیتی ندارم البته درمواقع اضطراری که باید گوشی شارژ بشه دیگه شارژش هر جاکه باشه میزنم به شارژ ))
    در کل حساسیت زیادی روش نداشته باش

فقط یه نکته مهم وقتی گوشی تو شارژ اولیه هست اصلا باهاش کار نکن به نظر من بزارش رو حالت فلی مود که کسی هم نتونه بهت زنگ بزنه
    از لطف و توجهت و این که اینقدر سریع پاسخم رو دادی خیلی ممنوم
    پس یعنی الان قبل از این که شارژ باطری تموم بشه بگذارم 8-10 ساعت شارژ بشه ؟

راستی توی دفترچه اش نوشته بعد از گذاشتن سیم کارت و باطری و وصل کردن سیم شارژ به گوشی ، حدود 30 دقیقه طول میکشه تا آیکون باطری ظاهر بشه و بعد دو و نیم ساعت باید صبر کرد و یا این که تا وقتی که آیکون باطری نشون بده که کامل شارژ شده .
    آیا منظورش از دو و نیم ساعت ، شارژهای بعدی هستش درسته ؟
    عجیبه که توی دفترش هیچ اشاره ای به مدت زمان شارژ اولیه یعنی 8-10 ساعت نکرده !

یک سوال دیگه : منظورت از این که به سیستم بزنم یعنی چی ؟ درست متوجه منظورت نشدم

دوستان دیگه اگر در مورد نتیجه ی چک کردن IMEI در اون سایتی که گفتم و پیغامی که برای من اومد نظری دارند لطفا من رو راهنمایی کنند آیا با توجه به این پیغامی که برای من داد گوشی من اصل هست ؟
    Last edited by Setareh 2006; 10-07-2008 at 17:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

از لطف و توجهت و این که اینقدر سریع پاسخم رو دادی خیلی ممنوم
    پس یعنی الان قبل از این که شارژ باطری تموم بشه بگذارم 8-10 ساعت شارژ بشه ؟

یک سوال دیگه : الان توی گوشی فقط باطری هست و من هنوز سیم کارت توش نگذاشتم ( سیم کارتم هم اعتباری هستش )
    برای شارژ کردن اولیه اش این طور که توی دفترش نوشته مثل این که باید اول سیم کارت رو داخلش گذاشت بعد هم باطری رو . حالا سوالم اینه که آیا من هم باید اول باطری که توش هست رو دربیارم و اول سیم کارت رو بگذارم و بعدش باطری رو یا نه دیگه لزومی نیست که اول باطری رو دربیارم ، فقط کافیه که سیم کارت رو توش بگذارم و سیم شارژش رو وصل کنم ؟

راستی توی دفترچه اش نوشته بعد از گذاشتن سیم کارت و باطری و وصل کردن سیم شارژ به گوشی ، حدود 30 دقیقه طول میکشه تا آیکون باطری ظاهر بشه و بعد دو و نیم ساعت باید صبر کرد و یا این که تا وقتی که آیکون باطری نشون بده که کامل شارژ شده .
    آیا منظورش از دو و نیم ساعت ، شارژهای بعدی هستش درسته ؟

عجیبه که توی دفترش هیچ اشاره ای به مدت زمان شارژ اولیه یعنی 8-10 ساعت نکرده !

یک سوال دیگه : منظورت از این که به سیستم بزنم یعنی چی ؟ درست متوجه منظورت نشدم

دوستان دیگه اگر در مورد نتیجه ی چک کردن IMEI در اون سایتی که گفتم و پیغامی که برای من اومد نظری دارند لطفا من رو راهنمایی کنند آیا با توجه به این پیغامی که برای من داد گوشی من اصل هست ؟
    وظیفه رو انجام میدیم

به نظر من گوشی که گفت باتری ضعیفه بزن به شارژ و 8 تا10 ساعت بگذار به شارژ باشه
    تا باتری رو در نیاری که نمیتونی سیم کارت روجا بندازی

آره منظور شارژهای بعدی هست و 2.5 ساعت هم زمان شارژ شدن گوشی هست ولی شنا دکمه صدای بغل گوشی روکه بزنیدرصدشارژ رو نشون میده و وقتی شارژش 100% شدشارژش فوله

آره عجیبه

منظورم اینه که وقتی نرم افزار گوشی رو نصب میکنی((یه CD همراه گوشی هست که برای اتصال گوشی به کامپیوتر باید اونو نصب کرد)) و گوشی رو وصل میکنی گوشی شروع به شارژ کردن میکنه ((من اکثرا تا خونه هستمگوشیم به سیستم وصله و داره شارژ میشه و همیشه شارژ گوشیم پره وخیلی کم بابرق شارژ میکنم ))

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

وظیفه رو انجام میدیم

به نظر من گوشی که گفت باتری ضعیفه بزن به شارژ و 8 تا10 ساعت بگذار به شارژ باشه
    تا باتری رو در نیاری که نمیتونی سیم کارت روجا بندازی

آره منظور شارژهای بعدی هست و 2.5 ساعت هم زمان شارژ شدن گوشی هست ولی شنا دکمه صدای بغل گوشی روکه بزنیدرصدشارژ رو نشون میده و وقتی شارژش 100% شدشارژش فوله

آره عجیبه

منظورم اینه که وقتی نرم افزار گوشی رو نصب میکنی((یه CD همراه گوشی هست که برای اتصال گوشی به کامپیوتر باید اونو نصب کرد)) و گوشی رو وصل میکنی گوشی شروع به شارژ کردن میکنه ((من اکثرا تا خونه هستمگوشیم به سیستم وصله و داره شارژ میشه و همیشه شارژ گوشیم پره وخیلی کم بابرق شارژ میکنم ))
    من که گفتم که در زمینه موبایل خیلی ناشی هستم
    اصلا حواسم به این نبود که باطری روی سیم کارت سوار میشه

در مورد شارژ با کامپیوتر هم فعلا ترجیح میدم با برق شارژ کنم چون می ترسم دچار اشتباه بشم و یک بلایی سر گوشی و کامپیوتر بیارم

ممنونم از توضیحاتی که دادی اگه باز هم سوالی داشتم حتما با شما درمیون می گذارم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

من که گفتم که در زمینه موبایل خیلی ناشی هستم
    اصلا حواسم به این نبود که باطری روی سیم کارت سوار میشه

در مورد شارژ با کامپیوتر هم فعلا ترجیح میدم با برق شارژ کنم چون می ترسم دچار اشتباه بشم و یک بلایی سر گوشی و کامپیوتر بیارم

ممنونم از توضیحاتی که دادی اگه باز هم سوالی داشتم حتما با شما درمیون می گذارم
    اصلا اشتباهی نمیتونه پیش بیاد
    شما CD گوشی رو نصب میکنی بعد گوشی رو با کابل به سیستم وصل میکنی یه آیکون به طور اتوماتیک رو Desktop ظاهر میشه و شما میتونی به حافظه داخلی و خارجی گوشی دسترسی داشته باشی
    بازم هر جور میدونی
    هر وقت خواستی به سیستم وصل کنی اگه نتونستی بگو تا من یادوستان طریقه نصبCD رو برات بگیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اصلا اشتباهی نمیتونه پیش بیاد
    شما CD گوشی رو نصب میکنی بعد گوشی رو با کابل به سیستم وصل میکنی یه آیکون به طور اتوماتیک رو Desktop ظاهر میشه و شما میتونی به حافظه داخلی و خارجی گوشی دسترسی داشته باشی
    بازم هر جور میدونی
    هر وقت خواستی به سیستم وصل کنی اگه نتونستی بگو تا من یادوستان طریقه نصبCD رو برات بگیم
    الان يك سوال مهمتر برام پیش اومده : سیم کارت رو توی گوشی گذاشتم پیغام میده
    Err Temp 0020
    بعدش اين مياد
    Error quit
    Yes
    No
    این یعنی چی ؟ چی کار باید بکنم ؟
    Last edited by Setareh 2006; 10-07-2008 at 19:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •