[IMG][/IMG]
وقتی میخوام manage رو باز کنم اینو میگه از تب security واسه یوزرم full control تیک زدم ولی بعد چند تا ارور داد اوکی زدم بعد تیک خورد.راستی دسترسی به administrator چجوریه؟ tanx.
[IMG][/IMG]
وقتی میخوام manage رو باز کنم اینو میگه از تب security واسه یوزرم full control تیک زدم ولی بعد چند تا ارور داد اوکی زدم بعد تیک خورد.راستی دسترسی به administrator چجوریه؟ tanx.
سلام من یک مشکلی پیدا کردم با ienternet explorer در ویستا .
هر زمانی که میخواهم وارد اینترنت بشم ایکسپلورر باز میشه و یک پیغام کلوز میده و دیگه کار نکمیکنه البته الان فایر فاکس نصب کردم چه کار باید بکنم ؟؟؟I![]()
موقعی که به اینترنت وصل نیستی ، IE رو باز کن و به منویtools برو و بعد internet option رو انتخاب کن و بعد وارد تب advanced بشو و گزینه های restore advanced setting و همینطور گزینه reset رو بزن
حالا ببین مشکلت برطرف شد یا نه؟!!
نه مشکلی نداره عزیز....
اینگونه فایل ها رو باید با برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کنید...
اگه میشه عکس ها رو یه جا دیگه upload کنید یا پیغامو بنویسید...
Last edited by ORIGINAL; 17-01-2009 at 15:36.
ولی همونطور که گفتم permissions رو واسه یوزر فعال کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام
چرا آیکنهای اتصال به اینترنت توی ویستا کار نمیکنن(خاموش و روشن نمیشن)
روی آیکن راست کلیک کردم و animation رو فعال کردم اما بازم اتفاقی نیافتاد
Last edited by vanish; 17-01-2009 at 17:55.
سلام
دوستان
بنده تو لب تاب (دیسک کلن آپ )کردم و (های برنیت)از بین رفته
کسی میدونه چه شکلی میشه بر گردوندش؟؟؟
البته جدیدا هم فایل های هیدن رو نشون نمیده/یعنی اصلا قسمت شو هیدن فعال نمیشه:(:(:(:(
مدل لب تابم toshiba tekra A9 هست
بروبچ حرفه ای اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا :(
Last edited by qmohammadq; 17-01-2009 at 18:26.
سلام
من دوتا هارد دارم یکی (ide , sata(xp که xp رو اول نصب کردم حالا رویideویستا نصب میکنم اما هربار ویندوز ویستا بالا نمیاد و یه ارور میده (windows/system32/winload.exe)که اخرین نرم افزار یا سخت افزار توش تغییر ایجاد شده و خراب یا ازبین رفته در صورتی که اصلا با ویندوز کار نکردم !!!!
فقط گاهی وقتا که با پارتیشن مجیک ور میرم میتونم ویستا رو نصب کنم باز هم بعد از یه مدتی باز هم با این ارور مواجه میشم.
وقتی هم با ویستا تو اون مدت کوتاه کار میکردم نمیتونستم با بعضی از برنامه هایی که یه فایل توی system 32 میرختن کار کنم به هر حال این ارور به هر شکلی میومد.
حالا من نمیدونم اشکال از چیه ؟ از پارتیشن یا هارد ide یا از dvd یا از *فایل بوت شدن پارتیشن* ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا به من اشکال از کجاست.
من تو ویستا مشکل صدا دارم با فیلمهای Divx کلی کدک دانلود کردم اما مشکلم حل نشد ممنون میشم منو از شر این مشکل مسخره راحت کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)