تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 597 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اصفهان اولین شهری بود که فیبر میداد سال 91 فکر کنم. طرحی به اسم یوتانت
    بعضی ها میگن اول کرج بود و ایرانیان نت ولی همون اصفهان بود .
    مشکل اینجاست که اکثر مردم ایران استقبال نکردند چون باید خونه رو فیبر کشید اکثرا حوصله این کارها را ندارند

حالا مثل اینکه جاهایی مثل اصفهان VDSL میدن کنار VDSL فیبر اکتیو هست که هنوز به خونه ها نمیدن ، چون سواد این کارر و ندارن
    ولی بازم ممکنه کنارتون فیبر پسیو پیدا بشه
    پیگیر باشید مصمم باشید برید مرکز مخابراتی ثبت نام کنید اینترنتی و همه این کارها رو با هم بکنید بهتون میدن
    تو اخبار زده بود 95 درصد اصفهان Vdsl میدن فعلا Vdsl بگیرید ، تا فیبر بهتون بدن

روستای ما 14 امین کلان شهر ایرانه ولی من انقدر لجاجت به خرج دادم 195 و همه این ها که نهایاتا بهمون دادن
    اول فیبر کشیدن به یه حلبی آباد به اسم الله آباد بهد دادن مجتمع قوه قضائیه بعد آوردن محله ما

چیز خاصی نیست باید مرکز مخابراتی OLT بزارن ، از یکی دو تا کانال کابل برگردون کنن FAT بزنن همین
    پیگیر باشید و دنبال فیبر پسیو
    یا کمپین اینستاگرامی راه بندازین که مخابرات با فیبر اکتیو هم ftth بدهد
    موفق و موید باشید دوست اصفهانی
    فیبر اکتیو همون p2p fiber هست؟!که بجای اسپلیتر از سوییچ استفاده میکنه..اگه همون باشه که فکر کنم هزینش خیلی بیشتر باشه..و اینکه طبق اطلاعات من برتری اصلیش نسبت به پسیو ساپورت کردن مسافت بیشتر هست وگرنه پهنای باند همین pon سال به سال داره براش استاندارد جدید میاد و اخرین استانداردش هم 10 گیگابیت متقارن پهنای باند ارائه میده هرچند تو ایران حالا حالاها مونده بیاد...و طبق گفته کارشناسای بین المللی در زمینه تلکام ,آینده اینترنت فیبر همین pon هست بخاطر هزینه و پارامتر های دیگه.

2. این کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

داداش هموطن عزیز تبریزی
    باسه مودم من زایکسل قدیمی فریمور آرم مخابرات ایران هست .
    روش کاستوم فریمور سفید رنگ ریختم

پیمان کار گفت ...
    با سیم دو کار الان میتونیم دو تا پریز براتون فیوژن کنیم دو تا اشتراک بگیرید ..
    این جوری بهتر نیست ؟چون گفت هر استراک یه پورت جدید از FAT همسایه براتون وصل میکنیم .
    تو اینترنت میگشتم یه پریز ساخت ایران دیدم دو تا سوکت میداد . سعی میکنم عکس شو پیدا کنم بزارم همین تاپیک

تو مودم نگاه کردم تو interface همین طور که شما گفتید بیشتر از یک GPON میشه تعریف کرد ...
    ولی چیکار باید کرد ، که به یه پورت LAN خاص بده هر اشتراک رو ؟ از قسمت RIP Route NAT کدوم قسمت باید رفت ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید سهند

عکس میگیرم میزارم ..

از پریز و مودم
    من دقیقا مودم مودم شمارو آشنا نیستم دوست عزیز شما ۲ تا آپشن داری: ۱. Route WAN تعریف کنید به همراه PPPoE و روی یکی از پورت های LAN ست کنید.
    ۲. با Bridge WAN به یک روتر متصل کنید و با روتر PPPoE تعریف کنید و رنج آی‌پی تون رو با اون ست کنید.

در هر حال این موضوع رو باید با مخابرات منطقه‌تون هماهنگ کنید، شاید اصلا اجازه چند سرویس روی یک سریال مودم رو بهتون ندن.

4. 2 کاربر از Sahandb77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

فیبر اکتیو همون p2p fiber هست؟!که بجای اسپلیتر از سوییچ استفاده میکنه..اگه همون باشه که فکر کنم هزینش خیلی بیشتر باشه..و اینکه طبق اطلاعات من برتری اصلیش نسبت به پسیو ساپورت کردن مسافت بیشتر هست وگرنه پهنای باند همین pon سال به سال داره براش استاندارد جدید میاد و اخرین استانداردش هم 10 گیگابیت متقارن پهنای باند ارائه میده هرچند تو ایران حالا حالاها مونده بیاد...و طبق گفته کارشناسای بین المللی در زمینه تلکام ,آینده اینترنت فیبر همین pon هست بخاطر هزینه و پارامتر های دیگه.
    فیبر اکتیو تو محیط شهری اجراش سخته به خاطر حجم زیاد فیبر و نبود زیرساخت داکت. مزیت های خودشو داره ولی نیاز به تقویت کننده و سویچ های زیادی داره، هرجای مسیر هم برق بره سرویس تعداد زیادی از کاربرا قطع میشه..
    بیشتر برای دیتاسنتر ها و بیزنس ها انجام میدن و به اصطلاح بهش Leased line میگن.

6. 2 کاربر از Sahandb77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

فیبر اکتیو تو محیط شهری اجراش سخته به خاطر حجم زیاد فیبر و نبود زیرساخت داکت. مزیت های خودشو داره ولی نیاز به تقویت کننده و سویچ های زیادی داره، هرجای مسیر هم برق بره سرویس تعداد زیادی از کاربرا قطع میشه..
    بیشتر برای دیتاسنتر ها و بیزنس ها انجام میدن و به اصطلاح بهش Leased line میگن.
    بله..من ای اس پی های کله گنده تو دنیا مثل at&t دیدم از جیپان استفاده میکنه ...گوگل فایبر هم از xgspon استفاده میکنه...فیبر اکتیو هزینش خیلی بالا میشه درسته؟و اینکه 70 کیلومتر مسافت پشتیبانی میکنه

8. 2 کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

والا دقیق نمیدونم چیه . فقط میدونم اسپلیتر ها و FAT ها و غیره همه با برق کار میکنند و پسیو نیستند برا همین میگن اکتیو

همین الان هم فکر کنم بعضی کابینت های فیبر تو ایران اکتیو هستند منتها ... فقط برای تقسیم باند تو کابینت vdsl کنارش هستند و به خونه ها از اون کابینت ها نمیدن ftth . چون دانش فنی شو ندارن

سرعت های 10 و گیگ و بالاتر میده توپ
    gpon خوبه تا 50گیگ هم قراره بده ولی فیبر اکتیو مثل اینکه یه چیز دیگه ست
    مثل مقایسه adsl و vdsl هست .

10. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

من دقیقا مودم مودم شمارو آشنا نیستم دوست عزیز شما ۲ تا آپشن داری: ۱. Route WAN تعریف کنید به همراه PPPoE و روی یکی از پورت های LAN ست کنید.
    ۲. با Bridge WAN به یک روتر متصل کنید و با روتر PPPoE تعریف کنید و رنج آی‌پی تون رو با اون ست کنید.

در هر حال این موضوع رو باید با مخابرات منطقه‌تون هماهنگ کنید، شاید اصلا اجازه چند سرویس روی یک سریال مودم رو بهتون ندن.
    تشکر الان خوابم میاد
    بیدار که شدم مودم را ریست میکنم چند تا عکس میندازم راهنمایی کنید لطفا هموطن عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

سلام دوستان. کسی میدونه اگه بخوام حدودا 500 متر تا مرکز مخابراتی به صورت مستقیم کابل کشی کنم پیمانکار حدودا چقدر دریافت میکنه برای اینکار؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این باکس چی هست ؟

14. این کاربر از navsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

والا دقیق نمیدونم چیه . فقط میدونم اسپلیتر ها و FAT ها و غیره همه با برق کار میکنند و پسیو نیستند برا همین میگن اکتیو

همین الان هم فکر کنم بعضی کابینت های فیبر تو ایران اکتیو هستند منتها ... فقط برای تقسیم باند تو کابینت vdsl کنارش هستند و به خونه ها از اون کابینت ها نمیدن ftth . چون دانش فنی شو ندارن

سرعت های 10 و گیگ و بالاتر میده توپ
    gpon خوبه تا 50گیگ هم قراره بده ولی فیبر اکتیو مثل اینکه یه چیز دیگه ست
    مثل مقایسه adsl و vdsl هست .
    ببین طبق چیز هایی که من خودم برتری اصلیش فاصله هست..مثلا پان تا 20 کیلومتر میتونه بهترین عملکردو داشته باشه و بیشتر از 20 کیلومتر ممکنه ضعیف بشه..ولی فیبر اکتیو تا 70 80 کیلومتر به راحتی ساپورت میکنه بدون افتی چیزی..و اینکه پهنای باند هم کامل مال خود طرف هست و مثل پان share نمیشه...البته ببین با پیشرفت روز به روز تکنولوژی پان و کمتر شدن هزینش استقبال از پان خیلی بیشتر میشه...زمانی که 50 g pon بیاد (تو ایران رو نمیگم)ساکنین تو یه خیابون میتونن بهترین پهنای باند با وجود share شدن رو داشته باشن..

16. 2 کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این باکس چی هست ؟
    اسپلیتر بین فیبر بیرون منزل و داخل منزل هست .

18. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •