از مصدوميت کريمي متاسف شدم، در شرايطي که ما روي او حساب کرده بوديم از آلمان تلفن زدند که علي مصدوم شده و نمي تواند بيايد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ امير قلعه نويي،سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان درگفتگو با سايت كنفدراسيون فوتبال آسيادر خصوص وضعيت تيم ملي صحبت كرد:
بعد از بازي با امارات شرايط ايران را چطور ارزيابي مي کنيد؟
فکر مي کنم براي اينکه تيم کاملي شويم وقت لازم داريم. من قبل از اينکه با شما صحبت کنم داشتم فيلم بازي با امارات را دوباره مي ديدم. ما 2-3 مشکل مهم داريم که بايد حتماً حل شوند.
يعني چه مشکلاتي؟
اول از همه برايمان سخت است که از وضعيت دقيق بدني بچه ها مطلع باشيم. اينها درگير مسابقات ليگ نيستند و زير نظر گرفتن در شرايط تمريني به اندازه مشاهده بازي تک تک آنها در بازيها به کمک ما نمي آيد. براي پيدا کردن وضعيت فني شان هم همين مشکل را داريم. کاش اين روزها با مسابقات ليگ همراه بود.
اما شما فرصت بيشتري در تمرينات داريد. اينهمه جلسه تمريني براي يک بازي با سوريه کم نيست.
اين تمريناتي نيست که ايده آل من باشد. ما هيچ وقت بازيکنانمان را کامل نداشتيم. مي آيند و مي روند. وقت کافي نداشتيم که همه را يکجا در اختيار داشته باشيم. رحمان رضايي چند روز بود و بعد جدا شد. ايمان مبعلي هم همينطور و بقيه نفراتي که در امارات هستند کم و بيش همين مشکل را دارند.
و حالا مصدوميت علي کريمي بايد جدي ترين مشکل شما باشد؟
مي بينيد؟ اينها وضعيت طبيعي کار را بهم مي زند. از مصدوميت کريمي متاسف شدم. در شرايطي که ما روي او حساب کرده بوديم از آلمان تلفن زدند که علي مصدوم شده و نمي تواند بيايد.
آمدن مهدي مهدوي کيا و وحيد هاشميان هم قطعي نيست!
بله از حضور اين دو نفر هم مطمئن نيستيم. فعلاً منتظريم اما کارمان را با تمام توان انجام مي دهيم.
بقيه چطور؟ آندرانيک تيموريان که حتماً مي آيد.
بله، تيموريان هست. رحمان رضايي و جواد نکونام هم قرار است که حتماً باشند.
غيبت اين بازيکنان کليدي چقدر شما را براي بازي با سوريه نگران مي کند؟ اين اولين بازي رسمي شماست و حتماً نتيجه گرفتن براي تان خيلي مهم است؟
مساله فقط شخصي نيست. اما اگر بگويم نگران نيستم دروغ گفته ام. بالاخره بايد نگران بازيکنانم باشم ولي ترسي ندارم. ما جوانان خوبي داريم. بازيکنان باانگيزه ديگري هم در تيم هستند. ما نقاط مثبت زيادي داريم.
ولي شما در حالي روز 25 مرداد روي نيمکت مي نشينيد که طرفداران به ايران نگاه ديگري دارند. ايران در جام جهاني در بين بهترين هاي دنيا بوده و حالا مي خواهد در زمين خودش مقابل سوريه بازي کند. احتمالاً توقعات زيادي هست که فشار روي شما را زياد مي کند؟ تازه شما بر عکس کره و ژاپن روي همه بازيکنان اروپايي هم حساب مي کنيد.
اتفاقاً اثرات کوتاه مدت رفتن به جام جهاني روي تيم منفي است. شما ببينيد، بعد از آن همه هيجان همه تيم هاي فوتبال دچار افت نسبي مي شوند. همه کساني که درگير فوتبال هستند در آن روزها به اوج هيجان رسيدند به خصوص بازيکنان که امروز تخليه شده اند. اوضاع وقتي بدتر مي شود که ما نتيجه خوبي هم در جام جهاني نگرفته ايم. پس افت روحي بيشتر است. مشکلات را دست کم نگيريد.
يعني چقدر طرفداران اميدوار باشند؟
من که خودم اصلاً نا اميد نيستم. چرا بايد نا اميد باشيم. در بازي با امارات بچه ها انگيزه خودشان را نشان دادند هرچند مشکلاتي هم داشتيم و بالاخره فراموش نکنيد که ما داريم درباره تيم ايران صحبت مي کنيم نه يک نام معمولي در آسيا.