تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 827 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض درگفتگو با سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا؛امير قلعه نويي: نگرانم اما ترسي ندارم

از مصدوميت کريمي متاسف شدم، در شرايطي که ما روي او حساب کرده بوديم از آلمان تلفن زدند که علي مصدوم شده و نمي تواند بيايد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ امير قلعه نويي،سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان درگفتگو با سايت كنفدراسيون فوتبال آسيادر خصوص وضعيت تيم ملي صحبت كرد:
    بعد از بازي با امارات شرايط ايران را چطور ارزيابي مي کنيد؟
    فکر مي کنم براي اينکه تيم کاملي شويم وقت لازم داريم. من قبل از اينکه با شما صحبت کنم داشتم فيلم بازي با امارات را دوباره مي ديدم. ما 2-3 مشکل مهم داريم که بايد حتماً حل شوند.
    يعني چه مشکلاتي؟
    اول از همه برايمان سخت است که از وضعيت دقيق بدني بچه ها مطلع باشيم. اينها درگير مسابقات ليگ نيستند و زير نظر گرفتن در شرايط تمريني به اندازه مشاهده بازي تک تک آنها در بازيها به کمک ما نمي آيد. براي پيدا کردن وضعيت فني شان هم همين مشکل را داريم. کاش اين روزها با مسابقات ليگ همراه بود.
    اما شما فرصت بيشتري در تمرينات داريد. اينهمه جلسه تمريني براي يک بازي با سوريه کم نيست.
    اين تمريناتي نيست که ايده آل من باشد. ما هيچ وقت بازيکنانمان را کامل نداشتيم. مي آيند و مي روند. وقت کافي نداشتيم که همه را يکجا در اختيار داشته باشيم. رحمان رضايي چند روز بود و بعد جدا شد. ايمان مبعلي هم همينطور و بقيه نفراتي که در امارات هستند کم و بيش همين مشکل را دارند.
    و حالا مصدوميت علي کريمي بايد جدي ترين مشکل شما باشد؟
    مي بينيد؟ اينها وضعيت طبيعي کار را بهم مي زند. از مصدوميت کريمي متاسف شدم. در شرايطي که ما روي او حساب کرده بوديم از آلمان تلفن زدند که علي مصدوم شده و نمي تواند بيايد.
    آمدن مهدي مهدوي کيا و وحيد هاشميان هم قطعي نيست!
    بله از حضور اين دو نفر هم مطمئن نيستيم. فعلاً منتظريم اما کارمان را با تمام توان انجام مي دهيم.
    بقيه چطور؟ آندرانيک تيموريان که حتماً مي آيد.
    بله، تيموريان هست. رحمان رضايي و جواد نکونام هم قرار است که حتماً باشند.
    غيبت اين بازيکنان کليدي چقدر شما را براي بازي با سوريه نگران مي کند؟ اين اولين بازي رسمي شماست و حتماً نتيجه گرفتن براي تان خيلي مهم است؟
    مساله فقط شخصي نيست. اما اگر بگويم نگران نيستم دروغ گفته ام. بالاخره بايد نگران بازيکنانم باشم ولي ترسي ندارم. ما جوانان خوبي داريم. بازيکنان باانگيزه ديگري هم در تيم هستند. ما نقاط مثبت زيادي داريم.
    ولي شما در حالي روز 25 مرداد روي نيمکت مي نشينيد که طرفداران به ايران نگاه ديگري دارند. ايران در جام جهاني در بين بهترين هاي دنيا بوده و حالا مي خواهد در زمين خودش مقابل سوريه بازي کند. احتمالاً توقعات زيادي هست که فشار روي شما را زياد مي کند؟ تازه شما بر عکس کره و ژاپن روي همه بازيکنان اروپايي هم حساب مي کنيد.
    اتفاقاً اثرات کوتاه مدت رفتن به جام جهاني روي تيم منفي است. شما ببينيد، بعد از آن همه هيجان همه تيم هاي فوتبال دچار افت نسبي مي شوند. همه کساني که درگير فوتبال هستند در آن روزها به اوج هيجان رسيدند به خصوص بازيکنان که امروز تخليه شده اند. اوضاع وقتي بدتر مي شود که ما نتيجه خوبي هم در جام جهاني نگرفته ايم. پس افت روحي بيشتر است. مشکلات را دست کم نگيريد.
    يعني چقدر طرفداران اميدوار باشند؟
    من که خودم اصلاً نا اميد نيستم. چرا بايد نا اميد باشيم. در بازي با امارات بچه ها انگيزه خودشان را نشان دادند هرچند مشکلاتي هم داشتيم و بالاخره فراموش نکنيد که ما داريم درباره تيم ايران صحبت مي کنيم نه يک نام معمولي در آسيا.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض توني: ماندن خواسته من نبود

لوكا توني مهاجم جوان فيورنتينا در گفت وگويي تاييد كرد كه ماندن در اين تيم خواسته او نبوده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ با مخالفت شديد ديه گو دلاواله سبب شد تا لوكا توني مهاجم جواني كه آرزوي پوشيدن پيراهن سياه و آبي اينتر را داشت بر باد رود.
    لوكا توني دراين باره مي گويد: "برگشتن و بازي كردن در فيورنتينا اين هم به اين صورت اصلاً جالب نيست. ماندن در ياس هاي بنفش به هيچ عنوان خواسته من نبوده است. من آرزو داشتم در ليگ قهرمانان بازي كنم و در اين رقابت گل بزنم."
    چزاره پراندلي مربي تيم شد فلورانس نظر متفاوتي دارد، او از ماندن مهاجم جوانش بسار خشنود است و تاكيد مي كند: "ماندن توني بهترين هديه است و من از بودن توني در تيم احساس خوشبختي مي كنم."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سرمربي آمري تفليس:در برلين جبران مي كنيم

سرمربي آمري تفليس گرجستان شكست خانگي مقابل هرتابرلين را بدشانسي خواند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ گئورگي تشيچرادزه سرمربي آمري تفليس پس از باخت تيمش مقابل هرتابرلين آلمان در مصاحبه كوتاهي ابراز داشت: "شيوه بازي ما غالباً تهاجمي است، اما در ديدار مقابل هرتا دفاعي ظاهر شديم و خيلي هم خوب دفاع كرديم.
    متاسفانه با بدشانسي در دقايق انتهايي بازي يك گل دريافت كرديم تا نتيجه را از دست داده باشيم كه مطمئناً در بازي برگشت در آلمان آن را جبران خواهيم كرد."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بازيهاي دوستانه تيمهاي آسيايي

تيمهاي آسيايي جهت كسب آمادگي بيشتر براي رقابتهاي مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا ديدارهاي دوستانه برگزار كردند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم ملي فوتبال ژاپن در اولين بازي تحت هدايت ايويكا اوسيم سرمربي صربستاني، موفق شد ترينيدادو توباگو را مغلوب كند.
    آلكس بازيكن برزيلي الاصل تيم ملي ژاپن هر دو گل بازي را در دقايق 16 و 21 نيمه اول به ثمر رساند.
    همچنين در ديداري ديگر تيم ملي عراق با تك گل يونس محمود در دقيقه 12 اردن را مغلوب كرد.
    عربستان نيز در يك بازي دوستانه، توانست در شهر دمام، يك بر صفر بحرين را مغلوب كند. ياسر القحطاني در دقيقه 17 تك گل بازي را به ثمر رساند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تري بازوبند كاپيتاني انگلستان را بر بازو بست (تکميلي)

سرانجام استيو مك لارن سرمربي جديد تيم انگلستان تصميم نهايي خود را اعلام كرد و جان تري را به عنوان كاپيتان جديد تيم ملي انگلستان منصوب كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پنجشنبه گذشته جان تري 25 ساله به عنوان جانشين مناسبي براي ديويد بكام انتخاب شد كه پس از حذف جزيره نشينان از جام جهاني بازوبندش را واگذار كرده بود.
    البته در دوئل سختي كه جان تري کاپيتان آبي پوشان چلسي و استيون جرارد کاپيتان سرخ پوشان ليورپول براي تصاحب اين جايگاه داشتند، مك لارن دست رد به سينه استيو نزد و او را به عنوان كاپيتان دوم سفيدپوشان جزيره منصوب کرد.
    اولين ديدار رسمي براي جان تري كاپيتان ديدار دوستانه 16 آگوست سربازان مك لارن برابر يونان خواهد بود.
    مك لارن در گفت و گويي با وب سايت اتحاديه فوتبال در خصوص شايستگي ها و توانمندي هاي كاپيتان جديد تيم ملي اين چنين گفت: "مطمئناً جان تري خود را به عنوان بهترين هاي پست كاپيتاني به فوتبال انگليس مي شناساند."
    البته مك لارن يكي از دلايل عمده انتخاب تري را حضور اين كاپيتان در تيم مورينيو حرفه اي دانسته و هدايت جان زير نظر سرمربي پرتغالي را باعث افتخار جزيره‌نشينان مي داند.
    سرمربي جديد تيم ملي انگليس در ادامه سخنانش افزود: "جان از تمام خصوصيات مربوط به يك كاپيتان شايسته بهره مي برد. خصوصياتي چون هدايت، اقتدار، شجاعت، توانايي، هوشياري و تاكتيك‌هاي منحصر به فرد در او موج مي زند.
    او هيچگاه نپذيرفته كه بهترين بوده، اما در جايگاه دوم اهميت داشته باشد. جان در چلسي هم حرف اول را مي زند و عامل مهمي در هدايت و موفقيت آبي‌هاي لندن را ايفا مي كند.
    5 سالي است كه من درگير كارهاي مربيگري در تيم ملي انگلستان هستم و خوشحالم كه جان را با شناخت كافي منصوب نمودم.
    خوشخبتانه در جمع ملي پوشان از حضور چند بازيكن ديگري كه توانايي اداره كردن هم تيمي هايشان را دارند، بهره مي برم. از اين بابت خيالم راحت است چرا كه همين تعداد قادر خواهند بود در داخل و خارج زمين به تري كمك كنند."
    اما جان تري هم در خصوص انتخابش سخنان و حرف هاي خواندني دارد. وي از انتخاب به عنوان كاپيتان جديد در پوست خود نمي گنجد.
    چهره محبوب استيو مك لارن پس از انتصابش عنوان داشت: "بستن بازوبند كاپيتاني بزرگ ترين افتخار براي من محسوب مي شود. خوشحالم كه اين ارزش وصف نشدني به من تعلق گرفت.
    دوران سختي را پيش رو دارم. براي اثبات بيشتر شايستگي هايم بايد تلاش بسيار به خرج دهم."
    از سوي ديگر استيون جرارد مراتب خوشحالي خود با تبريك فراوان تقديم کاپيتان جديد کرد.
    استيو كه خود بازيكن ارزنده ليورپول و رافائل بنيتس محسوب مي شود، در خصوص انتصاب جان تري به سمت کاپيتاني تيم ملي انگلستان گفت: "دوست دارم تبريكات خود را تقديم جان تري نمايم. مطمئناً او از پس از اين سمت به خوبي برمي آيد و فوق العاده عمل مي كند. در چلسي هم كاپيتان شگفت آوري است و به واقع شايستگي هدايت سفيدهاي جزيره را نيز دارد.
    همچنين از اينكه خود من به عنوان كاپيتان دوم تيم انتخاب شده ام، بسيار خوشحالم. از استيو مك لارن هم سپاسگزارم، چرا كه زماني را براي شخص من اختصاص داد و موضع را خصوصي با من در ميان گذاشت.
    البته ما بازيكنان زيادي را در حد و اندازه هاي يك كاپيتان شايسته داريم كه مي توانند صد در صد به مك لارن و جان تري ياري برسانند."
    خوزه مورينيو، سرمربي موفق چلسي هم معتقد است كه انتخاب تري شايسته بود و او از همان آغاز مي دانسته كه جان كاپيتان بعدي جزيره خواهد بود.
    سرمربي پرتغالي شيرهاي لندن در اين خصوص گفت: "مطمئن بودم كه استيو تنها به مهره اي به نام جان تري فكر مي كند و تصميم خود را عوض نخواهد كرد.
    جان تري سزاوار بستن بازوبند بود و انگليس به كاپيتاني در حد و اندازه هاي او احتياج داشت.
    جان تلاش براي تيم را دوست دارد. به پيروزي عشق مي ورزد و دوست دارد با كسب موفقيت مردم و هواداران را خوشحال كند."
    كلوديو رانيه‌ري، سرمربي سابق چلسي كه تري را به عنوان كاپيتان تيمش انتخاب کرده بود، اعتقاد دارد كه مک لارن انتخاب درستي را انجام داده است.
    رانيه‌ري در گفت و گويي با راديو بي. بي. سي در اين خصوص عنوان داشت: "دليل انتخابم اين بود كه تري به معناي واقعي يك هدايت كننده نمونه است كه مداوم به هم تيمي هايش مي انديشد.
    به دليل دقت در انجام كارها و مهارتش، در ميان تمام هم تيمي ها از احترام زيادي برخوردار است. او بازيكني كاملاً جدي است. علاوه بر اينكه فوتباليست قابل و ماهري هم بوده و در زندگي شخصي و در خصوصيات اخلاقي نيز نمونه و زبانزد است. البته زماني كه جوان‌تر بود مرتكب چند خطاي كوچك البته در خارج زمين شده بود، اما حالا بزرگ تر شده و خطايي از او سر نمي زند. به نظر من مك لارن بهترين تصميم را اتخاذ كرده است."
    جان تري از تاريخ 3 ژوئن 2003 و اولين حضورش برابر صربستان و مونته نگرو 29 ديدار ملي را براي تيم انگليس انجام داده است.
    ديويد بكام درست يك روز پس از حذف تيم انگليس در مرحله يك چهارم برابر پرتغال بازوبندش را واگذار كرد.
    اين هافبك ارزنده به مدت 6 سال و از سال 2000 كه پيتر تيلور، مربي وقت تيم ملي وي را به عنوان كاپيتان معرفي كرده بود، در اين سمت عرض اندام كرد.
    البته تا پيش از روز پنجشنبه همگان خصوصاً نويسندگان ورزشي شانس جرارد را براي بستن بازوبند کاپيتاني تيم ملي انگلستان بيشتر مي دانستند، اما سرانجام اين جان تري بود که گوي رقابت را ربود و به عنوان کاپيتان جديد تيم ملي جزيره برگزيده شد.
    به گزارش راديو ورزشي بي. بي. سي، مردم انگليس در مورد اين جريان دو دسته شده بودند و گروهي راي به استيو جرارد و گروهي نظر بر انتخاب تري داشتند.
    در يک نظرسنجي در همين خصوص، تري 51 درصد آرا را از آن خود كرد تا جرارد با 46 درصد و گري نويل با 2 درصد در مقام دوم و سوم جاي گيرند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض كاپلو:اميدوارم ره‌يس به جمع ما بپيوندد

فابيو كاپلو، سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد علاقه مندي خود را براي حضور خوسه آنتونيو ره‌يس در برنابئو ابراز داشت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خوسه‌ ره‌يس، مهاجم 22 ساله آرسنال گزينه مورد نظر مقامات رئال مادريد بوده و سرمربي اين باشگاه نيز در مصاحبه اي اظهار داشت: "براي من ره‌يس يك بازيكن مهم و بزرگ است. بارها شاهد بازي هاي او بوده ام و به خوبي او را مي شناسم. به ويژه زماني كه فصل گذشته در ليگ قهرمانان برابر آرسنال بازي كرديم كه البته آن موقع من در يوونتوس كار مي كردم و همان زمان علاقه مند به حضور اين بازيكن در تيم خود شدم.
    ره‌يس اسپانيايي است و همين مي تواند امتياز مثبتي براي ما باشد، حال بايد منتظر بمانيم تا ببينيم چه اتفاقي خواهد افتاد."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روني:از دست دادن فان نيستلروي اشتباه بزرگي بود

وين روني، ستاره شياطين سرخ از عملكرد مقامات باشگاه منچستريونايتد مبني بر فروش فان نيستلروي در تابستان امسال انتقاد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رود فان نيستلروي، ستاره هلندي منچستريونايتد در پي اختلافات خود با سرالكس فرگوسن تابستان امسال راهي رئال مادريد شد.
    با رفتن فان نيستلروي به اسپانيا و از سوي ديگر اميد شياطين سرخ به روني براي كسب عنوان قهرماني در اين فصل، به نظر مي رسد كه بار سنگيني بر دوش وين روني در اين فصل وجود داشته باشد و او بايد خود را آماده به انجام رساندن اين وظيفه بزرگ كند.
    روني در اين مورد در مصاحبه‌اي گفت: "رود يك بازيكن فوق العاده است و ما سال ها شاهد به ثمر رسيدن گل هاي زيبايي توسط اين مهاجم با تجربه بوده‌ايم.
    رود به طور متوسط تنها طي يك فصل 30 گل به ثمر رسانده و اكنون يافتن يك جانشين مناسب براي او كار بسيار دشواري است."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آنچلوتي: بازي بزرگي را برديم

كارلو آنچلوتي سرمربي ميلان معتقد است تيمش با شكست ستاره سرخ بلگراد در بازي بزرگي را پيروز شده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ميلان در مرحله انتخابي ليگ قهرمانان اروپا يك بر صفر در بازي رفت مقابل ستاره سرخ به پيروزي رسيد و حال بايد به انتظار بازي سخت برگشت در بلگراد باشد.
    كارلو آنچلوتي بعد از اين مسابقه در سن سيرو گفت: "شروع خوبي داشتيم و با شايستگي بازي رفت را برديم، اما فرصت هاي بسياري را هم از دست داديم. تيم من با يك تيم خوب اين بازي را پيروز شد و بايد اعتراف كنم ستاره سرخ خيلي خوب بازي كرد و موقعيت هاي زيادي داشت. من از بازي يوآن گوركوف بازيكن جديد ميلان راضي هستم. او بازيكن با تكنيكي است و توانايي هاي زيادي دارد."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آري‌هان بركنار شدتروسيه و دنيزلي، گزينه‌هاي احتمالي سرمربيگري پرسپوليس

آري‌هان سرمربي هلندي پرسپوليس از سمت خود بركنار شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روز گذشته سرمربي هلندي پرسپوليس بعد از عدم توافق با مديرعامل اين باشگاه، طي مذاكراتي كه با يكديگر داشتند از سمت خود بركنار شد. پس از اخراج آري‌هان دلايل مشخصي از سوي مسئولان پرسپوليس ارائه نشد ولي مديران اين تيم بي‌نظمي را دليل اصلي اين قضيه اعلام كردند.
    شايان ذكر است، در حال حاضر مسئولان پرسپوليس مذاكرات رسمي خود را براي جذب سرمربي جديد آغاز كرده‌اند ولي از چند مربي خارجي براي هدايت مربيگري پرسپوليس نام برده مي‌شود.
    گفتني است، مصطفي دنيزلي و فيليپ تروسيه از گزينه‌هاي احتمالي براي سرمربيگري پرسپوليس هستند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض كيكر:كريمي بدشانسي آورد

علي كريمي كه درتمرينات اخير بايرن مونيخ مصدوم شد، اولين بازي فصل جديد بوندس‌ليگا را از دست داد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سايت اختصاصي باشگاه بايرن مونيخ و نيز سايت كيكر و روزنامه اشپورت بيلد آلمان با درج خبر مصدوميت علي كريمي، از عدم حضور او در اولين بازي سرخپوشان باواريايي مقابل دورتموند كه امروز (جمعه) انجام خواهد شد، خبر دادند.
    كريمي در تمرينات اخير بايرن مونيخ از ناحيه كشاله ران به سختي آسيب ديد و بنابراعلام پزشكان بايرن بايد 8 تا 10 روز استراحت كند. اين ملي پوش ارزنده كشورمان كه در ديدار هفته بعد بايرن هم غايب است، ابراز اميدواري كرد كه در بازي بيستم آگوست مقابل بوخوم بتواند در تركيب سرخپوشان حضور يابد. سايت‌هاي آلماني روز پنجشنبه از آسيب ديدگي كريمي به بدشانسي وي ياد كردند.همچنين مارتين ديمكليس نيز به مانند كريمي به دليل مصدوميت در بازي برابر دورتموند غايب است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •