تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 752 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز،
    قصد خرید یک هدفون یا ایر فون رو دارم
    موارد استفاده گوش کردن به موسقی در مکان مرگ اور و ملال اوری به نام مترو است
    یک هندزفری MW600 سونی دارم که از کیفیت هدفوناش راضی نیستم برای همین این
    تصمیم رو گرفتم، ممنون میشم از راهنمایی هاتون مارو هم به فیض برسونید
    سقف قیمت هم 50-60 میباشد
    با تشکر
    سلام به شما

متاسفانه مدلهای توگوشی چندان با کفیت در ایران موجود نیست اما پیشنهاد میکنم یه نگاهی به کریتیو EP830 بکنید که با بودجه شما بیشتر هماهنگ هست فقط بیس بسیار قوی تری نسبت به هدفون همراه MW600 داره که ممکنه برای یک کاربر حرفه ای و سونی پرست اصلآ خوشایند به نظر نرسه هر چند این هدفون بیشتر مناسب سبکهای الکترونیک هست.

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تعداد مدلهای هدفون نیازمند آمپ بسیار کم هست (لطفآ خودتون زحمت شمارش رو انجام بدید چون خیلی راحته)

شما هم موفق باشید.
    منظور از واژۀ نیازمند چیه ؟

هدفون باید چه ویژگی داشته باشه تا بگیم که نیازمند آمپلی فایره؟

توجه کنید که همونطور که گفتم آمپ برای کاربرد هدفون جزو لوازم غیر ضروری(غیر از استثناء ها) به حساب میاد
    نظر من توی اولویت بندی اهمیت قطعات اینه
    1-هدفون
    2-آمپلی
    3-دک (dac)
    4-کابل

اینکه چه موقع باید از ارتقاء یک شماره دست برداشت و به ارتقاء شمارۀ بعدی پرداخت ، خودش خیلی بحث داره

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه عزیزان

بچه ها من چشم این هدفون Monster Beats رو خیلی گرفته یه آمار ازش بهم بدید ببینم چطوریاست .

سلام به شما

دوست عزیز هیچ کدام از محصولات Beats در مقابل سایر محصولات متوسط برندهای مطرح و شناخته شده و با سابقه چند ده ساله حرفی برای گفتن ندارند و این چیزی نیست که من نوعی درباره اون نظری بدم این بحثی یا جدالی کاملآ شکست خورده بین طرفداران متعصب Beats با کاربرهای حرفه ای که چه عرض کنم حتی نیمه حرفه ای هست که به هیچ برندی تعصب نداشته ولی برای یک بار هم که شده حداقل یک محصول از این برند رو تست کردند.

به هر حال از نظر زیبایی و طراحی صنعتی بدون انکار بی رقیب هستند که با همین شیوه فقط تونستند فروش کنند و به نظر من که هیچ بعید هم می دونم به نظر اون نوابغ بسیار باهوشی که برای Beats کار میکنند قابل چشم پوشی باشه چون این برند یک برند TV هست یعنی برندی که با چشم سروکار داره نه با گوش قرار هم نیست که توی کنسرت فلان خواننده Rap یا Hip Pop ما صدای با کیفیت و رویایی هدفون نصب شده (هدیه داده شده البته به همراه یک چک با یک چند تا صفر) رو بشنویم
    "ما می بینیم و می خریم" این تمام اصل خرید یک کاربر آماتور هست چون زیباست ممکنه خوش صدا باشه اما . . .

برند Beats معادل ضمنی کریتیو خودمون هست که بیشترین فروش اون یا توی هند هست یا ایران اما Beats هرجا که Tv باشه همونجا مشتری داره و چرا که نه؟

Beats بخرید:
    1. اگه دوست دارید پولهاتون رو خرج کنید
    2. اگه دوست دارید یک تکه پلاستیک خوشگل داشته باشید و پز بدید
    3. اگه دوست دارید به جمع یکی از اون چند میلیون طرفدار متعصب و مغرور بپیوندید
    4. اگه دوست دارید که کیفیت بد بیس بسیار بوومی و صدای بسیار بم و بدون جزییات یک هدفون هم شنیده باشید
    5. اگه دوست دارید در مقابل دوستانتون کم نیارید و بگید که این هدفون توی فلان شو تو گوش فلان کس بود
    6. اگه دوست دارید به صنعت بسیار قوی و نو ظهور و خوش آتیه High Copy کشور دوست CHINA رونق بدید
    7. اگه دوست دارید فروشنده های ایرانی شما رو تا در فروشگاه با یک هدفون گران با به به و مبارک باشه گفتن بدرقه کنند
    8. اگه دوست دارید ظاهر خوش تیپتون با یک هدفون بد شکل به فنا نره
    9. اگه دوست دارید خاص باشید
    10. اگه دوست دایرد که دوست دارید و دوست دارید ،من که نمی تونم کاریش کنم پس هرچی دوست دارید بخرید غیر از Beats

دوست نداشتم درباره این برند پست بدم اما جواب این پست به درخواست خصوصی دوست عزیز Peaceful1 بود

شما هم موفق باشید.

5. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ

ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻣﺪﻟﻬﺎﯼ ﺗﻮﮔﻮﺷﯽ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺑﺎ ﮐﻔﯿﺖ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻣﺎ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﮐﺮﯾﺘﯿﻮ EP830 ﺑﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻫﻤﺎﻫﻨﮓ ﻫﺴﺖ ﻓﻘﻂ ﺑﯿﺲ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻗﻮﯼ ﺗﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﻫﻤﺮﺍﻩ MW600 ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﻭ ﺳﻮﻧﯽ ~ﺭﺳﺖ ﺍﺻﻶ ﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻧﺮﺳﻪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺍﯾﻦ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺳﺒﮑﻬﺎﯼ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮏ ﻫﺴﺖ.

ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
    ﺑﺎ ﺳﻼ ﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ
    ﺍﺯ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﺘﺸﮑﺮﻡ;
    ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﻻ ﻥ ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﻣﻨﻪ ﯾﺎ ﻧﺒﻮﺩ ﮐﺎﻻ ﯼ ﻣﻨﺎﺳﺐ?
    ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺩﻟﯿﻠﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺍﯾﺮ ﻓﻮﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﮐﯽ~ ﺷﺪﻧﺸﻪ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﺘﺮﻭ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ
    ﺿﺮﺑﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﺍ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﻢ ﺩﺭﻧﯿﺎﺩ. ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺑﺮﺍﻡ ﺗﻔﮑﯿﮏ ﻭ ﻭﺿﻮﺡ ﺻﺪﺍ ﻣﻬﻤﻪ.
    ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻢ ﺍﺯﺍﯾﺮﻓﻮﻧﻬﺎﯼ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﮔﻠﮑﺴﯽ ﺍﺱ 2 ﺑﻮﺩ ﻫﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ
    ﺍﯾﻨﻮ ﮔﻔﺘﻢ ﺗﺎ ﺳﻠﯿﻘﻢ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺑﯿﺎﺩ ﺣﺎﻻ ﺍﮔﺮ ﺗﺎ 70 80 ﻫﻢ ﺭﺳﯿﺪ ﻣﺴﻠﻪ ﺍﯼ ﻧﯿﺴﺖ.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

یه هدست وایرلس یا بلوتوث برای آیپاد معرفی میکنی؟
    حالا چن تا خوب و قیمت معقول معرفی کن
    تشکر.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام بچه ها حالتون چطوره ؟
    چه خبرا ؟
    ما رو نمیبینین حال میکنینا !

اقا زیر 50 تومن ایرفون تو برندهای زنهایزر و سونی چی تو بازار هست؟

.................

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام بچه ها حالتون چطوره ؟
    چه خبرا ؟
    ما رو نمیبینین حال میکنینا !

اقا زیر 50 تومن ایرفون تو برندهای زنهایزر و سونی چی تو بازار هست؟

.................
    Sony MDR EX50LP

Sony MDR EX55LP

Sony MDR EX77LP

چند تا دیگه هست که به خاطر ندارم .

تشکر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 27-09-2011 at 13:39.

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

يلام، من گوشي ديزاير اس دارم، يه ايرفون ميخوام واسه گشيم، زير 50 تومن ميخوام
    از سه مدل زير كدومو پيشنهاد ميكنين؟
    ep630 creative
    ep635 creative
    ep650 creative
    ep830 creative
    من خودم از 830 و 650 خوشم اومده، قيمتش چنده؟اينترتي از كجا ميشه خريد كرد؟يه سايت مطمئن، و اينكه آيا واقعا كيفيت اين ايرفون ها خوبه؟
    مثل اینکه ep630i میکروفن هم داره. چجوریه؟ فیشش چهار پینه؟ با گوشی من هماهنگه؟
    Last edited by jacob73; 27-09-2011 at 13:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ﺑﺎ ﺳﻼ ﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ
    ﺍﺯ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﺘﺸﮑﺮﻡ;
    ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﻻ ﻥ ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﻣﻨﻪ ﯾﺎ ﻧﺒﻮﺩ ﮐﺎﻻ ﯼ ﻣﻨﺎﺳﺐ?
    ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺩﻟﯿﻠﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺍﯾﺮ ﻓﻮﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﮐﯽ~ ﺷﺪﻧﺸﻪ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﺘﺮﻭ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ
    ﺿﺮﺑﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﺍ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﻢ ﺩﺭﻧﯿﺎﺩ. ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺑﺮﺍﻡ ﺗﻔﮑﯿﮏ ﻭ ﻭﺿﻮﺡ ﺻﺪﺍ ﻣﻬﻤﻪ.
    ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻢ ﺍﺯﺍﯾﺮﻓﻮﻧﻬﺎﯼ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﮔﻠﮑﺴﯽ ﺍﺱ 2 ﺑﻮﺩ ﻫﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ
    ﺍﯾﻨﻮ ﮔﻔﺘﻢ ﺗﺎ ﺳﻠﯿﻘﻢ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺑﯿﺎﺩ ﺣﺎﻻ ﺍﮔﺮ ﺗﺎ 70 80 ﻫﻢ ﺭﺳﯿﺪ ﻣﺴﻠﻪ ﺍﯼ ﻧﯿﺴﺖ.
    سلام به شما
    خواهش میکنم دوست من
    به نوعی مشکل همه ما هر دو هست چون:
    1. بودجه کافی و مناسب کاربرد و یا خواسته خودمون در نظر نمی گیریم
    2. نه تنها در ایران بلکه در فروشگاههای مختلف کشورهای خارجی هم تمام گزینه های در دسترس و مناسب بسیار محدود هستند

به هر حال تا جایی که از موجودی بازار داخل اطلاع دارم مدل مناسب و با کیفیت و موجود غیر از EP830 آن هم با توجه به سبک قابل ساپورت اون مدل بهتری سراغ ندارم البته صحبتم درباره استثناء های موجودی که یک فروشگاه ممکن فقط یکی دو مدل و به تعداد خیلی کم موجود کرده نیست لطفآ شما یه سر به بازار بزنید و اگر مدلی که مناسب کاربرد شما بود و از محصولات برندهای مطرح هدفون ساز بود می تونید اینجا مطرح کنید و از تجربه دوستان استفاده کنید.

در آخر اکثر مدلهای تو گوشی به راحتی و بطور نا خواسته از توی گوش خارج می شوند هر چند که دقایق اول استفاده به نظر خوب درون کانال گوش کیپ شده اند ولی بعد از گذت مدت زمانی (که بستگی به غدد تولید کننده چربی روی پوست کانال گوش داره) کانال گوش چرب شده و اغلب هدفونهای توگوشی با سری(Tip)های سیلیکونی که خاصیت جذب ندارند لیز شده و با یک حرکت کوچک به راحتی از کانال درامده و تنها راه حل تمیز کردن کانال و سری هدفون و نصب دوباره هدفون هست که عذاب آوره.
    هدفونهای با سری فوم به دلیل گرانی سری ها و طول عمر کوتاه استفاده و به دلایل بهداشتی معمولآ کمتر مورد استفاده قرار میگیرند چون:
    1. خیلی سایز بزرگتری دارند
    2. به خوبی با کانال گوش فورم نمی گیرند یا نصب مشکلی دارند
    3. به مرور زمان با جذب بیش از اندازه چربی و تعریق گوش خاصیت نیمه ارتجاعی و فورم پذیری اونها از بین میره و تبدیل به یک فوم معمولی می شوند
    4. گران هستند (با اختلاف قیمت بیش از 20 برابر یک سری سیلیکونی که 1000 تومن برای یک جفت
    5. طول عمر بسیار کوتاه که اصلآ قابل مقایسه با سری سیلیکون نیست. چیزی کمتر از یکی دو ماه در مقابل چند سال سری سلیکونی
    6. حذف نویز محیط بسیار کمتر از سری سیلیکونی نهایتآ 20db در مقابل 40db سری سیلیکونی
    7. عدم تنوع سری و شرکتهای تولید کننده این محصول

در آخر آخر این انواع سری اغلب در هدفونهای حرفه ای استفاده میشه ولی میشه با ابتکار از اونها برای هدفونهای ارزان قیمت استفاده کرد تا به این وسیله بتوان ساعتهای زیادی از هدفون بدون نگرانی و احساس بد لیز شدن هدفون درون گوش از موسیقی لذت برد.

و راه حل آخر برای استفاده طولانی مدت از هدفونهای تو گوشی سفارش هدفون توگوشی Custom هست ولی اگر در سن رشد هستید به هیچ عنوان سفارش ندید چون کانال گوش شما در حال تغییر هست و از هدفون $1000 تون نمی تونید استفاده طولانی مدت کنید. این انواع هدفون مشکلات معمولی هدفونهای تو گوشی را به حداقل رسوندند

شما هم موفق باشید.

12. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشکر.
    به ترتیب اولویت از هر نظر با توجه به مدلهای موجود:

1. Sony MW600 حدود 100 تومن
    2. Jabra Cliper حدود 70 تومن
    3. Jabra 3030 حدود 60 تومن

البته نوکیا هم هست اما چند تا هدست که تست کردم کیفیت صدای خوبی برای اغلب سبکهای موسیقی نداشتند و بیشتر به درد سبکهای الکترونیک می خورند اگر هدستی غیر از این لیست خواستید بگیرید دقت کنید که فرکانسهای بالا بدون افت کیفیت زیاد شنیده شوند چون اغلب رابط های بلوتوث با این مسئله دست به گریبان هستند و هر چه کیفیت نوع ارتباط بیشتر باشه این صداها(فرکانسهای بالا) با حداقل افت کیفی شنیده می شوند.

شما هم موفق باشید.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •