تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 754 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه adsl diagnostics در مودم چه فایده ای داره؟
    از طرفی چرا snr اون با snr استاتوس مودم فرق میکنه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده مدت زیادی برای برطرف کردن نویز تلاش کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم حال فقط یک اشکال مونده ممنون میشم کمک کنید
    مشکل من این بود عدد snr نوسان میکرد مثلا از 20 میپرید روی 6 و یه ایرادی تلفن ما داشت این بود که خش خشی هم گاهی می اومد و میرفت و جالبش اینجا بود که هروقت میرفت روی عدد 6 گوشی رو برمیداشتم صدای خش خشو می شنیدم اوایل فکر کردم از پریز و گوشی ولی بعد از مدتی تجربه و تحقیق به این رسیدم که کابل پوسیدگی داره و این پوسیدگی باعث میشد تلفن خش خش کنه حال رفتم پوسیدگیو برطرف کردم تقریبا 1متر از کابل قدیمیو با چندین متر از یه کابل دیگه ای که نو هم نبود(تو خرت و پرتای خونه پیداش کردم)متصل کردم ناگفته نماند که قطر این دو کابل شاید به اندازه 1تا 2 میلی متر اختلاف داشت حال همه چی اوکی شد و خش خش تلفن هم قطع شد ولی باز snr مودم نوسان میکنه مثلا 12 ساعت روی 25 میمونه ولی بعد از مدتی میره روی 6 دوباره مانند حالت قبل میرم گوشیو برمیدارم ولی اینبار اصلا صدای خش خش نمیاد

حالا به نظرتون نوسان این snr از چیه؟از مخابرات یا isp یا کابل؟میترسم برم کابل نو بخرم ولی باز این نوسان هنوز باشه
    شما چی میگید؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده مدت زیادی برای برطرف کردن نویز تلاش کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم حال فقط یک اشکال مونده ممنون میشم کمک کنید
    مشکل من این بود عدد snr نوسان میکرد مثلا از 20 میپرید روی 6 و یه ایرادی تلفن ما داشت این بود که خش خشی هم گاهی می اومد و میرفت و جالبش اینجا بود که هروقت میرفت روی عدد 6 گوشی رو برمیداشتم صدای خش خشو می شنیدم اوایل فکر کردم از پریز و گوشی ولی بعد از مدتی تجربه و تحقیق به این رسیدم که کابل پوسیدگی داره و این پوسیدگی باعث میشد تلفن خش خش کنه حال رفتم پوسیدگیو برطرف کردم تقریبا 1متر از کابل قدیمیو با چندین متر از یه کابل دیگه ای که نو هم نبود(تو خرت و پرتای خونه پیداش کردم)متصل کردم ناگفته نماند که قطر این دو کابل شاید به اندازه 1تا 2 میلی متر اختلاف داشت حال همه چی اوکی شد و خش خش تلفن هم قطع شد ولی باز snr مودم نوسان میکنه مثلا 12 ساعت روی 25 میمونه ولی بعد از مدتی میره روی 6 دوباره مانند حالت قبل میرم گوشیو برمیدارم ولی اینبار اصلا صدای خش خش نمیاد

حالا به نظرتون نوسان این snr از چیه؟از مخابرات یا isp یا کابل؟میترسم برم کابل نو بخرم ولی باز این نوسان هنوز باشه
    شما چی میگید؟
    موقعی که نویز میاد روی 6 بعد با خاموش و روشن کردن مودم دوباره میاد بالا؟!
    شاید نویزهای لحظه ای باشه مثل اسانسور یا ...... که زمانی که از وسیله برقی استفاده میشه نویز میفته روی خط
    اگه امکان داره کل کابل رو عوض کنید (کابلهای معمولی قیمتشون زیاد نیست)
    شایدم تجهیزات مخابرات باشه که مال زمان قاجار باشند
    شما فعلا کابل رو عوض کنید امیدش بخدا

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

موقعی که نویز میاد روی 6 بعد با خاموش و روشن کردن مودم دوباره میاد بالا؟!
    شاید نویزهای لحظه ای باشه مثل اسانسور یا ...... که زمانی که از وسیله برقی استفاده میشه نویز میفته روی خط
    اگه امکان داره کل کابل رو عوض کنید (کابلهای معمولی قیمتشون زیاد نیست)
    شایدم تجهیزات مخابرات باشه که مال زمان قاجار باشند
    شما فعلا کابل رو عوض کنید امیدش بخدا
    ممنون
    ولی ما خونمون آپارتمانی نیست ولی اینجاش جالبه که وقتی میره روی 6 میرم سوکتو از پریز درمیارم و بعد از چند ثانیه میذارم تو خود پریز بعد میبینم snr رفته دوباره روی 25

یه بار هم پرسیدم از دوستان در این سایت گفتند ممکنه از تجهیزات مخابرات

واقعیتش شاید 1متر از کابلمون هم اطراف کنتور برق و کابل برقه ولی بینشون فاصله هست به هم چسبیده نیستند

6. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون
    ولی ما خونمون آپارتمانی نیست ولی اینجاش جالبه که وقتی میره روی 6 میرم سوکتو از پریز درمیارم و بعد از چند ثانیه میذارم تو خود پریز بعد میبینم snr رفته دوباره روی 25

یه بار هم پرسیدم از دوستان در این سایت گفتند ممکنه از تجهیزات مخابرات

واقعیتش شاید 1متر از کابلمون هم اطراف کنتور برق و کابل برقه ولی بینشون فاصله هست به هم چسبیده نیستند
    پس یا مشکل از تجهیزات مخابراته یا پورت و یا مودمت
    اول با یک مودم دیگه تست کن بعد با شرکت هماهنگ کن تا درخواست تعویض پورت بده

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقا من قبلا نویز نداشتم مودم عوض کردم نویز خیلی شد مودم قبلیم وصل کردم بازم همون بود
    به ispزنگیدم اما چیزی نشد گفتن مامور میفرستن
    از چی میتونه باشه؟
    سیم پشت مودم قبلا از وسط بریزده بودم زده بودم به سیم مسی این سری دیدم یکمش قطع شده عوض کردم با تبدیل زدم البته تبدیل 2تا خروجی سوکتی داره اما مشکل داره
    اسپلینترم به تلفن وصلع فقط

چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا من قبلا نویز نداشتم مودم عوض کردم نویز خیلی شد مودم قبلیم وصل کردم بازم همون بود
    به ispزنگیدم اما چیزی نشد گفتن مامور میفرستن
    از چی میتونه باشه؟
    سیم پشت مودم قبلا از وسط بریزده بودم زده بودم به سیم مسی این سری دیدم یکمش قطع شده عوض کردم با تبدیل زدم البته تبدیل 2تا خروجی سوکتی داره اما مشکل داره
    اسپلینترم به تلفن وصلع فقط

چه کنم؟
    آقا شما مودمتون هم 2740 هست؟
    من یه مشکلی دارم که snrنوسان میکنه مثلا از 27 میاد روی 6 شما هم این مشکلو با مودم 2740 دارید؟
    در ضمن اگر مودم قبلیتون snr بالایی داشته نسبت به اینی که الان دارید پس مشکل از مودم میتونه باشه
    من مشکلم اینه که مثلا 12 ساعت snr روی 27 میمونه بعدش میپره روی 6 نمیدونم دلیلش از مخابرات از مودم از isp
    جالبه همین مودم دی لینک تو دیجی نمره بالایی گرفته

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا شما مودمتون هم 2740 هست؟
    من یه مشکلی دارم که snrنوسان میکنه مثلا از 27 میاد روی 6 شما هم این مشکلو با مودم 2740 دارید؟
    در ضمن اگر مودم قبلیتون snr بالایی داشته نسبت به اینی که الان دارید پس مشکل از مودم میتونه باشه
    من مشکلم اینه که مثلا 12 ساعت snr روی 27 میمونه بعدش میپره روی 6 نمیدونم دلیلش از مخابرات از مودم از isp
    جالبه همین مودم دی لینک تو دیجی نمره بالایی گرفته
    سلام اره فعلا گرفتم تا برام بیاره مودم گفتم archer d2 بیاره
    فردا باید تست کنم مودم قبلیو -نمیدونم از کوچس از چیه زنگ میزنم isp عوض میکننن اما فرقی نمیکنه روی 9 یا 6 هست
    الان اینجوریه
    Up Stream 224 kbps
    Down Stream 2016 kbps
    Attenuation Down Stream 34
    Attenuation Up Stream 31
    SNR Margin Down Stream 7.5
    SNR Margin Up Stream 9.0
    Vendor ID RETK
    Firmware Version 4926d722

با220 تا داره دانلود میکنه قبلا باز بود روی 10 میگ با 1200 تا میگرفت srnهم قبلا روی 27 اینا بود

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام اره فعلا گرفتم تا برام بیاره مودم گفتم archer d2 بیاره
    فردا باید تست کنم مودم قبلیو -نمیدونم از کوچس از چیه زنگ میزنم isp عوض میکننن اما فرقی نمیکنه روی 9 یا 6 هست
    الان اینجوریه
    Up Stream 224 kbps
    Down Stream 2016 kbps
    Attenuation Down Stream 34
    Attenuation Up Stream 31
    SNR Margin Down Stream 7.5
    SNR Margin Up Stream 9.0
    Vendor ID RETK
    Firmware Version 4926d722

با220 تا داره دانلود میکنه قبلا باز بود روی 10 میگ با 1200 تا میگرفت srnهم قبلا روی 27 اینا بود
    راستش من رفتم کابل نو خریدم شیلدار
    الان که یه روزه خوب بود snr نوسان نکرد حدود 5 تایی نوسان داشت مثلا از 27 اومد 22 ولی عین قبل از 27 روی 6 نپرید
    کابل قبلیمون خیلی قدیمی بود از طرفی از این کابلای مخابرات بود که بهش میگن جنگی کابلای پوست کلفت سیاه که یه پایه نگهدارنده هم دارند

14. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پس یا مشکل از تجهیزات مخابراته یا پورت و یا مودمت
    اول با یک مودم دیگه تست کن بعد با شرکت هماهنگ کن تا درخواست تعویض پورت بده
    سلام آقا ما رفتیم یه کابل شیلدار خریدیم الان وضعیت به نسبت قبل خیلی خیلی بهتر شده یه تو این 2روزی که کابل شیلدار گرفتم فقط یه بار snr برام نوسان کرد
    ولی قبلش با این کابل معمولیا نوسان زیاد داشتم
    بذارید وضعیت خونمونو بهتون بگم
    ما خونه دو طبقه داریم که برای هر طبقه هم برق 3فاز گرفیتم ولی این کابل تلفن از کنارشون رد نمیشه یه فاصله حدود 50 سانت با کابلای 3فاز داره از طرفی جعبه مخابراتی یا همون پست مخابراتی هم بیرون تو کوچس ولی یه فاصله کمی با کنتور برق و کابل برق داره
    به نظرتون نوسان snr به خاطر این نیست ؟
    به پشتیبان زنگ زدم گفتند برو سر خط تست کن منم خستم کلی اذیت شدم تو این مدت برای نوسان snr
    از طرفی اگر از سر خط هم تست کنم فرقی نمی کنه چون جعبه مخابرات نزدیک کابلای برق و کنتور برقمونه
    حالا به نظرتون مشکل از همین کابلای برقه چون از وقتی کابل نو شیلدار خریدم وضعیت بهتر بوده نسبت به کابلای معمولی البته تو این دو روزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •