سلام دوستان
کسی میدونه adsl diagnostics در مودم چه فایده ای داره؟
از طرفی چرا snr اون با snr استاتوس مودم فرق میکنه؟
سلام دوستان
کسی میدونه adsl diagnostics در مودم چه فایده ای داره؟
از طرفی چرا snr اون با snr استاتوس مودم فرق میکنه؟
سلام دوستان
بنده مدت زیادی برای برطرف کردن نویز تلاش کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم حال فقط یک اشکال مونده ممنون میشم کمک کنید
مشکل من این بود عدد snr نوسان میکرد مثلا از 20 میپرید روی 6 و یه ایرادی تلفن ما داشت این بود که خش خشی هم گاهی می اومد و میرفت و جالبش اینجا بود که هروقت میرفت روی عدد 6 گوشی رو برمیداشتم صدای خش خشو می شنیدم اوایل فکر کردم از پریز و گوشی ولی بعد از مدتی تجربه و تحقیق به این رسیدم که کابل پوسیدگی داره و این پوسیدگی باعث میشد تلفن خش خش کنه حال رفتم پوسیدگیو برطرف کردم تقریبا 1متر از کابل قدیمیو با چندین متر از یه کابل دیگه ای که نو هم نبود(تو خرت و پرتای خونه پیداش کردم)متصل کردم ناگفته نماند که قطر این دو کابل شاید به اندازه 1تا 2 میلی متر اختلاف داشت حال همه چی اوکی شد و خش خش تلفن هم قطع شد ولی باز snr مودم نوسان میکنه مثلا 12 ساعت روی 25 میمونه ولی بعد از مدتی میره روی 6 دوباره مانند حالت قبل میرم گوشیو برمیدارم ولی اینبار اصلا صدای خش خش نمیاد
حالا به نظرتون نوسان این snr از چیه؟از مخابرات یا isp یا کابل؟میترسم برم کابل نو بخرم ولی باز این نوسان هنوز باشه
شما چی میگید؟
موقعی که نویز میاد روی 6 بعد با خاموش و روشن کردن مودم دوباره میاد بالا؟!
شاید نویزهای لحظه ای باشه مثل اسانسور یا ...... که زمانی که از وسیله برقی استفاده میشه نویز میفته روی خط
اگه امکان داره کل کابل رو عوض کنید (کابلهای معمولی قیمتشون زیاد نیست)
شایدم تجهیزات مخابرات باشه که مال زمان قاجار باشند
شما فعلا کابل رو عوض کنید امیدش بخدا
ممنون
ولی ما خونمون آپارتمانی نیست ولی اینجاش جالبه که وقتی میره روی 6 میرم سوکتو از پریز درمیارم و بعد از چند ثانیه میذارم تو خود پریز بعد میبینم snr رفته دوباره روی 25
یه بار هم پرسیدم از دوستان در این سایت گفتند ممکنه از تجهیزات مخابرات
واقعیتش شاید 1متر از کابلمون هم اطراف کنتور برق و کابل برقه ولی بینشون فاصله هست به هم چسبیده نیستند
پس یا مشکل از تجهیزات مخابراته یا پورت و یا مودمت
اول با یک مودم دیگه تست کن بعد با شرکت هماهنگ کن تا درخواست تعویض پورت بده
اقا من قبلا نویز نداشتم مودم عوض کردم نویز خیلی شد مودم قبلیم وصل کردم بازم همون بود
به ispزنگیدم اما چیزی نشد گفتن مامور میفرستن
از چی میتونه باشه؟
سیم پشت مودم قبلا از وسط بریزده بودم زده بودم به سیم مسی این سری دیدم یکمش قطع شده عوض کردم با تبدیل زدم البته تبدیل 2تا خروجی سوکتی داره اما مشکل داره
اسپلینترم به تلفن وصلع فقط
چه کنم؟![]()
آقا شما مودمتون هم 2740 هست؟
من یه مشکلی دارم که snrنوسان میکنه مثلا از 27 میاد روی 6 شما هم این مشکلو با مودم 2740 دارید؟
در ضمن اگر مودم قبلیتون snr بالایی داشته نسبت به اینی که الان دارید پس مشکل از مودم میتونه باشه
من مشکلم اینه که مثلا 12 ساعت snr روی 27 میمونه بعدش میپره روی 6 نمیدونم دلیلش از مخابرات از مودم از isp
جالبه همین مودم دی لینک تو دیجی نمره بالایی گرفته
سلام اره فعلا گرفتم تا برام بیاره مودم گفتم archer d2 بیاره
فردا باید تست کنم مودم قبلیو -نمیدونم از کوچس از چیه زنگ میزنم isp عوض میکننن اما فرقی نمیکنه روی 9 یا 6 هست
الان اینجوریه
Up Stream 224 kbps Down Stream 2016 kbps Attenuation Down Stream 34 Attenuation Up Stream 31 SNR Margin Down Stream 7.5 SNR Margin Up Stream 9.0 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722
با220 تا داره دانلود میکنه قبلا باز بود روی 10 میگ با 1200 تا میگرفت srnهم قبلا روی 27 اینا بود
راستش من رفتم کابل نو خریدم شیلدار
الان که یه روزه خوب بود snr نوسان نکرد حدود 5 تایی نوسان داشت مثلا از 27 اومد 22 ولی عین قبل از 27 روی 6 نپرید
کابل قبلیمون خیلی قدیمی بود از طرفی از این کابلای مخابرات بود که بهش میگن جنگی کابلای پوست کلفت سیاه که یه پایه نگهدارنده هم دارند
سلام آقا ما رفتیم یه کابل شیلدار خریدیم الان وضعیت به نسبت قبل خیلی خیلی بهتر شده یه تو این 2روزی که کابل شیلدار گرفتم فقط یه بار snr برام نوسان کرد
ولی قبلش با این کابل معمولیا نوسان زیاد داشتم
بذارید وضعیت خونمونو بهتون بگم
ما خونه دو طبقه داریم که برای هر طبقه هم برق 3فاز گرفیتم ولی این کابل تلفن از کنارشون رد نمیشه یه فاصله حدود 50 سانت با کابلای 3فاز داره از طرفی جعبه مخابراتی یا همون پست مخابراتی هم بیرون تو کوچس ولی یه فاصله کمی با کنتور برق و کابل برق داره
به نظرتون نوسان snr به خاطر این نیست ؟
به پشتیبان زنگ زدم گفتند برو سر خط تست کن منم خستم کلی اذیت شدم تو این مدت برای نوسان snr
از طرفی اگر از سر خط هم تست کنم فرقی نمی کنه چون جعبه مخابرات نزدیک کابلای برق و کنتور برقمونه
حالا به نظرتون مشکل از همین کابلای برقه چون از وقتی کابل نو شیلدار خریدم وضعیت بهتر بوده نسبت به کابلای معمولی البته تو این دو روزه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)