سلام
من همچین مسیری ندارم تو کامپوترم
کجا دقیق دنبالش بگردم ؟
سلام
من همچین مسیری ندارم تو کامپوترم
کجا دقیق دنبالش بگردم ؟
درود :
فولدر program data بطور پیش فرض برای شما نمایش داده نمیشه برای دیدن اون باید برید توی کنترل پنل ، بعد وارد فولدر آپشن بشید و وارد تب دوم که view هست بشید ، بعد تیک گزینه show hidden files,folders & drives رو بذارید تا فولدر پروگرم دیتا که توی درایو سی هست رو ببینید و مسیر گفته شده رو دنبال کنید...
Last edited by aylar6888; 14-10-2015 at 09:54.
سلام جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
یه سوالی داشتم
تو نسخه 5 کومودو یه قابلیتی یا فسمتی بود مثه نوتیفیکیشن هی پشت هم پیام میومد که فلان برنامه فلان کلید رجیستری رو ویرایش کرد
یا فلان برنامه این فایل رو تغییر داد
منظورم قسمته هیپس نیس که از ما اجازه میگیره
شایدم همون قسمت باشه
در کل توی نسخه های جدید تر انگار حذف شده. خیلی ازون قسمتش خوشم میومد امکانش نیس تو نسخه های بعدی این قابلیت دوباره برگرده ؟!!
عرض سلام،
اون پیغامها مربوط به HIPS بوده و الان توی نسخه های جدید تنظیمات پیشفرض فرق کرده، یعنی HIPS غیرفعاله و اتوسندباکس روی حالت مجازی سازی قرار داره (قبلا اینجوری نبود). بنابراین وقتی کومودو نصب میکنید از اون پیغامها خبری نیست. مگراینکه اتوسندباکس را غیرفعال بکنید و HIPS را فعال بکنید.
با عرض سلام خدمت جناب jadda
خواستم یه مشکلی رو بهتون بگم که فیدبک کنید ایشالا حل بشه،
وقتی برنامه پرتابلی رو میخوایم اجرا کنیم کومودو میگه به صورت ایزوله اجراش کنم یا اجازه دسترسی کامل بدم؟ بعد من میزنم دسترسی کامل و کل پوشه اون برنامه پرتابل رو به لیست فایل های امن انتقال میدم و تیک گزینه یادآوری رو هم میزنم که ازم دفعه بعدی نپرسه، ولی هربار که میخوام اون برنامه پرتابلو اجرا کنم بازم کومودو پیغام میده که به صورت ایزوله اجراش کنم یا دسترسی کامل بدم؟ و بعد از اون هم کلی پیغام hips میاد ( که من قبلا همه این پیغام ها رو اجازه داده بودم و تیک remember هم زده بودم)، از نسخه 6 کومودو این مشکل هست و تو همه برنامه های پرتابل هم به همین شکله، ممنون میشم این مشکلو فیدبک کنید، چون هر بار که بخوام برنامه پرتابلی رو اجرا کنم کومودو 10 تا پیغام میده و اعصاب آدمو بهم میریزه
Last edited by FarshadBandari; 25-10-2015 at 23:50.
به نام خداوند بخشنده و مهربانبا سلام خدمت دوستان عزیز
تست رفتارشناسی COMODO Internet Security 8.2.0.4703
امروز برای تست شناسایی محصول COMODO در خدمت شما هستم.
نسخه به کار گرفته شده COMODO Internet Security 8.2.0.4703 هست.
آپدیت شده به تاریخ 2015/10/26 با شماره دیتابیس 23475
سیستم عامل ویندوز 10 با معماری 64 بیت با آخرین آپدیت ها.
تنظیمات محصول در حالت پیشفرض هست.
ارتباط اینترنتی متصل هست.
تعداد نمونه ها برای تست 1,500 عدد میباشد.
تمام مخرب ها از سالهای 2013 الی 2015 هستند.
تست ها به صورت زیر انجام خواهد شد:
Scan Test تست اسکن و شناسایی
Behavior Test تست رفتارشناسی -- بین 20 الی 50 مخرب اجرا خواهد شد.
محتوای مخفی: نتیجه تست اسکن و شناسایی
محتوای مخفی: نتیجه تست رفتارشناسی
Last edited by Captain; 26-10-2015 at 12:45. دليل: قرار دادن فیلم
یک توضیح مختصر در مورد تست پست بالایی دارم، در این تست بنظرم کومودو بهترین عملکرد رو داشت. با اینکه از کاربر سوال میپرسید ولی بسیار عالی راهنمایی میکرد
داشتن و یا نداشتن امضای دیجیتال، اجرای آن به حالت ایزوله (سندباکس)
واقعا عملکرد مناسب و بهتری داشت.
البته این محصول هم نیز در مقابل همان مخرب حذف فایل ها، آسیب پذیر بود و اکثر فایل ها از پوشه تست حذف شدند که در فیلم نمایش داده شده
با تشکر
سلام دوستان!
چه طور در فایروال کومودو بفهم ام که میزان مصرف هر نرم افزار که به نت وصل به طور کلی چنده؟
چون من دیدم هر نرم افزار رو به چندین بخش تقسیم کرده بود و برای هر کدوم ی میزان مصرف زده بود که آدم نمیفهمه این نرم افزار برای مثال چه قدر کلی مصرف کرده!!
آیا راهی وجود داره یا نه؟(یا باید ماشین حساب به دست بگیریم جمع بزنیم؟)
Last edited by ali.reihani; 26-10-2015 at 14:36.
سلام مسعود جان،
میتونید اون مخرب را به من بدید؟
سلام علی آقای عزیز
به صورت خصوصی براتون ارسال میکنم
کمی صبر کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)