منم رفتم منو مخفی ساعت کارکرد رو دیدم. بدون زدن دکمه اضافه قشنگ قبلش تحقیق کردم رو کاغذ مو به مو نوشتم رفتم دیدم. زده بود 00030:15 که تقریباً همین 29-30 ساعت مصرف کردم. خدا رو شکر آکبند بوده.
منم رفتم منو مخفی ساعت کارکرد رو دیدم. بدون زدن دکمه اضافه قشنگ قبلش تحقیق کردم رو کاغذ مو به مو نوشتم رفتم دیدم. زده بود 00030:15 که تقریباً همین 29-30 ساعت مصرف کردم. خدا رو شکر آکبند بوده.
مشكل حل شد
Last edited by rezaerx; 03-01-2012 at 23:17.
این یعنی چی ؟ تیکه بود ؟ مضاح بود ؟ یا واقعیت ؟
کاملا موافقم.هم سونی و هم سامسونگ هر دو اینجوری هستند.
سلام دوستان
این داستان کنترل ساعت کارکرد رو می تونید یه بار شفاف توضیح بدید، با حرفایی که بعضیا می زنن آدم می ترسه بره سراغش، ممنون می شم راهنمایی کنید.
راستی در تصویر این تی وی شک نکنید، توی شب من با 8 لامپ 15 وات کم مصرف (دقت کنید یعنی حدود 60 واقعی) که بالاش بود هیچ مشکلی نداشتم، تازه تصویر هم روی استاندارد بود. نکته دیگه اینکه من تمام تلویزیون ها رو دیدم، به کسانی که دم از سونی می زنن باید بگم که من خودمم می خواستم سونی بگیرم اما این وسط خوشبختانه با vt30 آشنا شدم. فقط توصیه می کنم یه بار توی روز برین نمایشگاه سونی، به تلویزیون ها دقت کنید! البته سعی کنید گول فروشنده های بدون اطلاعات و الکی متعصبشو نخورین. نکته آخرم اینکه اگر می خواین باز سونی بگیرید فقط روی hx925 حساب کنید که البته قیمتش توی ایران الکی بالاست و دارن علی رفم همه سودها، حداقل 1 الی 1.5 میلیون اضافه روی تی وی می خورن.
Last edited by papa2000; 04-01-2012 at 00:41.
پیام خصوصی شد.
بهترین حالت برای تی وی تا الان از نظر من:
مد:عادی
کنتراست:70
برایتنس:50
وضوح:90
رنگ:50
گاما:2.2
حالت صرفه جویی:روشن
این حالت عالی جواب داده برای من.
دوستان خواهشا مثل اين دوستمون تنظيماتي كه بهترين تصوير رو ميده بنويسن . من st30 دارم :
مد:عادی
کنتراست:60
برایتنس:5+
وضوح:50
رنگ:50
گاما:تنظيم گاما نداره
حالت صرفه جویی:روشن
تاكيد ميكنم من بهترين تصوير رو رومد عادي ديدم .
ممنون دوست عزیز منم میخواستم همین سئوال و بپرسم که 3 یا 4 عدد لامپ 40w کم مصرف مشکلی واسه کم شدن روشنایی تصویر st30 ایجاد نمیکنه؟ که شما جواب داده اید![]()
آقا اگه اطلاعی از این پلاسمای سری 8 سامسونگ دارید لطفا واسه منم پیغام بزارید تشکر
دیروز یه سر رفتم نمایندگی های برند های دیگه رو زیر و رو کردم که شاید یه ال سی دی یا ال ای دی خوشم بیاد بگیرم خلاص شم دیگه خسته شدم از بس تحقیق کردم سامسونگ سری 7 واقعا زیبا طراحی کرده تصویرش هم عالی بود ولی با یه مقایسه کوچک بین پلاسمای بغلش متوجه شدم که تصویر ال لی دی (به قول دوستان) کارتونی و مصنوعی هستش! با اینکه تصویر پلاسمای سامسونگ خیلی کدر و بی روح بود ولی احساس کردم از تصویر ال ای دی به علت کارتونی بودنش زود خسته بشم. یک بار دیگه به انتخابم (پلاسما) تاکید دارم ولی به شرطی که تصویرش مثل پلاسمای سامسونگ کدر و خاکی نباشه
اینم جهت اطلاع بگم دیروز سونی 10 درصد جنساش و گرون کرده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)