سلام دوستان ما مگه از مخابرات سرویس نداریم پس این ساین مخابرات مازندران هست با نرخ های متفاوت دیگه چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ما مگه از مخابرات سرویس نداریم پس این ساین مخابرات مازندران هست با نرخ های متفاوت دیگه چی هست؟
نرخش کجاست دقیقا؟
دیشب 6.5 گیگ رایگان داشتم
وقتی اون پایین روی شرایط را میپذیرم کلیک کنی میری تو قسمت ثبتنام مثل این عکس قیمتش زده.
تازه دیشب نزدیک به 1 گیگ دانلود داشتم 980 مگ.راضی بودم ولی بیشتر بشه بهتره.
Last edited by hossein019940; 05-02-2013 at 07:24.
اگه دوستان دیشب خبر 20:30 رو دیده باشن در رابطه با علت کمی پهنای باند اینترنت خبری اعلام کردن
به علت حملات سایبری از خارج کشور مجبور به کم کردن پهنای باند شدن تا جلوی حملات سایبری رو بگیرن
سلام به دوستان عزیز
رفیقم چند روز پیش از مخابرات اینترنت گرفت و وقتی شبانه دانلود میکنه از ترافیکش کم میشه
به 2020 زنگ زده میگه دیگه اینترنت شبانه رایگان نیست کسی میدونه موضوع چیه ؟
سلام![]()
ديشب بعد يه ماه اومدم دانلود شبانه کنم
ديدم به به!!! دانلود شبانه مثل يه سال گذشته خوب شده، سرعت تک لينک به حداکثر رسيده بود
سرعت و ساعت:
همه دوستان همين وضعيت رو دارند؟! يا ديشب اين مورد اتّفاقي بود؟
همشهري، شما که هنوزم وضعيّتت نابسامانه؟hossein019940
سرعت شبانه افتضاح هست.برای من دیشب 980مگ دانلود کردم.
من که اصلا هیچی.اگه سرعت دوستان 700 باشه سرعت من300هست.من که عادت کردم چیکار میتونیم بکنیم.به نظرت؟هیچی باید بسوزیم و بسازیم.
Last edited by hossein019940; 05-02-2013 at 14:45.
سلام کیوان جان
اره سرعتا خوب شده البته من تا ساعت 2 که بیدار بودم تک لینکم 80-90 تا سرعت داشت و با 5 تا لینک ته سرعت رو گرفتم البته الان یه یه هفته ای میشه سرعت برا من حداقل خوب شده شما هم که بحثتون جداست از قرار معلوم مخابرات به شما عنایت ویژه داره![]()
دوستان شما هم از سرور های خوب دانلود کنید از سرور هایی مثل اپلود باز صرف نظر کنید که تو ساعات شبانه چنگی به دل نمی زنن![]()
یک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)