من که خداوکیلی توهینی تو این پست ندیدم ؟!فقط یه غلط املایی هست که چیز طبیعیییه (طبیعیش خیلی طبیعی شد) .
من که خداوکیلی توهینی تو این پست ندیدم ؟!فقط یه غلط املایی هست که چیز طبیعیییه (طبیعیش خیلی طبیعی شد) .
22 تا راننده ؟ شما هم چیت زدی ؟ راننده هم راننده های قدیم اگه بالاسرشون نباشی کار نمیکنن اینا . دوست عزیز لول 4 خیلی پایینه باید لولشون بالاتر بره تا عین آدم کار کنن . البته من یه جا یه مدی دیدم که نوشته بود کمک میکنه رانندهات خالی برنگردن فقط نمی دونم کجا دیدمش ؟![]()
دوستان از جایی که صدا بوق ماشین ها خیلی ضایع هستند تصمیم گرفتم یک بوق جدید جایگزین کنم
اگر فایل صوتی دارید که برای جایگزنی با بوق های فعلی مناسب هست در اختیار من بزارید تا ردیفش کنم
بچه ها مدهای ادیتی من چرا کار نمیکنن مدهای اصلی هم کار نمیکنن چرا کمک نمیکنید آخه ؟
مد سرعت ترافیک کار نمیکنه مد شاسی های و اتاقهای متفاوت توی ترافیک کار نمیکنه مد کانتینر 4 فوت کار نمیکنه خستم کرد دیگه . یه کم کمک کنید دیگه
چون به درخواست من در چندین صفحه قبل پاسخ ندادی. واسه اینه.![]()
کسی نمیدونه دردش چیه این مشکل ما ؟!![]()
آرش به خدا یادم نیست اونقدر مشغولم که همه چیز یادم میره خودت که میدونی مشغول فرستادن کامیونمون به اوراقی هستیم صبح میرم شب میرسم یه کم بازی میکنم خوابم میبره
خودتم میدونی که این تاپیک عین برق میره جلو بازم بگو به چشم اینبار همین الان هر کاری از دستم بر بیاد میکنم .
=================
مدها قبلا هم کار نمیکردن تازه دانلود کردم و مجبور شدم خودم دوباره بازسازیشون کنم تا یه تعدایشون کار کنن ولی این سری یعنی کانتینر 40 فوت و سرعت کامیونهای توی ترافیک اصلا کار نمیکنن
شاسی هار خیلی امتحان کردم بازی کرش میکنه
نحوه استفاده از مد ها و نقشه ها رو میشه بگید
شاسی که کلا کار سخیته چون باید چندین فایل ادیت و ساخته بشه تا به بازی استفاده شه
اون یکی مد ها ممکن هست به ورژن بازی شما نخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)