تو data files میاد دیگه...dawnguard.esm ...برای ریختنش باید کپیش میکردی تو محل نصب بازی...بعدش ورژن بازی هم باید 1.7.7 شده باشه...توی بازی هم اگه crossbow بود یعنی ریختیمن مرحله آخر منظورم بود...
تو data files میاد دیگه...dawnguard.esm ...برای ریختنش باید کپیش میکردی تو محل نصب بازی...بعدش ورژن بازی هم باید 1.7.7 شده باشه...توی بازی هم اگه crossbow بود یعنی ریختیمن مرحله آخر منظورم بود...
من ماد دانگارد رو با مد ماد منجر نصب کردم و گفت که ماد نصب شده
ولی دیتا فایل توی لانچر روشن نیست توی بازی چه تغییری ایجاد میشه که من بفهمم ریختم ماد رو یا نه
من اول های بازی هستم اونجا تو ماموریت گلدن گلاو
لطفا یه نشونه که راحت بشه پیدا کرد بدید من بفهمم ماد نصب شده یا خیر
لطفا زود![]()
Last edited by pirate sea; 22-08-2012 at 17:25.
من کل کوئست لاین اول و اصلی بازی رو با مجیک دستراکشن و فایر رفتم جلو و عین بز همه چی رو میکشتماین Alduin رو چجوری باید کشت؟هرچی با کمون تیر میزنم هیچی از جونش نمیره...الآن 20 دقیقه هست دارم میجنگم هیچیش نمیشه...ولی از سیویل وار کردمش جنگجوی 2 هنده چون با ست و کلاکی که از نکسوز دانلود کرده بودم خیلی احساس لویالیتی جنگی و جومونگی بهم دست میداد :خخخخ
بستگی به کلاستون داره.این Alduin رو چجوری باید کشت؟هرچی با کمون تیر میزنم هیچی از جونش نمیره...الآن 20 دقیقه هست دارم میجنگم هیچیش نمیشه...
من واریر هستم با هوی ارمر و سپر و شمشیر.
کلا برا کشتن اژدها شات دراگن رند سه کلمه ای بزن تا فرود بیاد.بعد برو تو دل شیر!!!!
سعی کن برا اینکه راحت باشی با سپر و کلمه اول دراگن رند گیجش کنی.
کلمه اول دراگن رند خیلی بهدرد می خوره تا می بینی می تونی استفاده کنی بزن تا برا چند لحظه گیج بشه.
من که جدیدا فقط با crossbow کار میکنم.وقتی اون shout رو زدم و اومد زمین راحت مردش...تو هوا انگاری جونش نمیرفت...
کسی جواب ما رو نداد چه طوری دانگارد رو با مد منجر نصب کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن بازی من 1.7.7 هست
باید لولت حداقل 10 باشه.
بعدش با یکی از گارد ها حرف بزنی که ماموریتش شروع میشه.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
راستی منم طرفدار امپرال ها شدم
اونا skyrim رو برای همه نژاد ها میخان نه فقط برای نورد ها !میشه یه عکس از مد منجر بزارید که تیک دانگاردش زده شده باشه من چک کنم با خودم
دانگارد برا من هم کار نکرد با مد منیجرراستی منم طرفدار امپرال ها شدم
اونا skyrim رو برای همه نژاد ها میخان نه فقط برای نورد ها !میشه یه عکس از مد منجر بزارید که تیک دانگاردش زده شده باشه من چک کنم با خودم
دستی ریختم
من از میهن دانلود / دانلود کردم پچ رو بعد از extract
غیر از data یه سری دیگه فایل هایی مثل لانچر و غیره هم بود که برا خود بازی بود
ما هم همرو عینا کپی کردیم داخل فایل بازی و داریم استفاده میکنیم
بقیه دوستان هم گرفتن و درست بوده براشون
شما هم خودت دستی کپی کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)