تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 860 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر کنم اگه صد تا گل آبی بکارید چند تا گل قرمز درمی اید
    سلام
    نه . معمولاً تو هر بذري كه مي كاري يكي از 9 تا قرمز ميشه . من معمولاً تو اين فصل 4 تا بذر مي كارم و 3 تا 4 تا گل قرمز توشون در مياد . البته اگه ازدواج نكرده باشي اين گل قرمز براي خودش داستاني داره و اگه اشتباه نكنم يه دمويي داره كه راجع به پوپوري يا آنا ميشه و مياد مي گه اون گل را به من مي دي ؟ كه من متاسفانه اين دمو را نديدم .

2. 4 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

بچه ها من درست یادم نمی آید که چه کارهای کردم اما من یادمه که تا 93 درصد پیش می رفتم و بقیه ی مشکلم غذا ها و موادش بود همین نمی دونم چرا شما می گید که تا 88 درصد بیش تر نمی ره...؟!

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

میشه بگید ان دمو را کی ؟کجا؟سال چندم باید دید.
    سلام.یک ماه بعد از ازدواج با یکی اول صبح که باهاش صحبت میکنی یه چیز دیگه میگه.باید بری به دکتر و اونجا همسرتو ببینی.بعد از دو ماه دیگه صبح که پا میشی یه اتفاقایی میفته و شما بچه دار میشه(البته تو بازی).

اقا ایمان شرمنده نشد اونموقع جواب بدم .همه چی رو نوشتم تا اومدم پست کنم کارت تموم شد.

موفق باشید

5. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

میشه بگید ان دمو را کی ؟کجا؟سال چندم باید دید.
    سلام.یک ماه بعد از ازدواج با یکی اول صبح که باهاش صحبت میکنی یه چیز دیگه میگه.باید بری به دکتر و اونجا همسرتو ببینی.بعد از دو ماه دیگه صبح که پا میشی یه اتفاقایی میفته و شما بچه دار میشه(البته تو بازی).
    با تشکر از دوست عزیز Vahid0801 به نظر من توضیحاتشون کامل بود .

یه نکته جالب ، تا حالا شده که با گیم شارک یه رمزی بزنی که همه چیز رو X99 کنه و مثلا وقتی یه سیب قدرتی میگیرید و میخوریدش تموم نشه و دوباره بیاد تو دستتون و نتونید بندازیدش زمین و افسوس بخورید که ای کاش میشد این همه سیب قدرتی داشتید ولی این مشکل که سیب زمین نمیفته وجود نداشت ؟
    نکته اینجاست اگه به گلخونه برید میتونید اون سیب قدرتی رو که بارها خوردید و الان بینهایت سیب قدرتی به زمین بندازید و به بازیتون ادامه بدید.
    (دوستان شرمنده عجله داشتم خودمم نفهمیدم چجوری جمله بندی کردم و تایپ کردم .)

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام بچه ها
    ببینم کسی می دونه کدو تنبل بعد از چند روز رشد می کنه؟
    و اینکه من مطمئنم کسی تا حالا بدون رمز بیشتر از 88 در صد این باز ی رو نرفتهالبته بازگشت به طبیعت رو بقیه رو نمی دونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

quote=iman reza;3717451]سلام بچه ها
    ببینم کسی می دونه کدو تنبل بعد از چند روز رشد می کنه؟
    بعد از چهارده /14 روز

و اینکه من مطمئنم کسی تا حالا بدون رمز بیشتر از 88 در صد این باز ی رو نرفتهالبته بازگشت به طبیعت رو بقیه رو نمی دونم
    باهات موافقم حتما دوستان اشتباه کردن چون کسی اینجا چیز الکی نمیگه .

9. این کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.

88 درصد رفته ایم + 10 درصد از توت فرنگی های قدرتی میاید که اشکال از این ورژن ماست. می ماند 2 درصد.
    پس دنبال 2 درصد باشید تا 12 درصد.
    اون عزیزانی که 98 درصد رفتن، نسخه ای رو بازی می کنن که توت فرنگی ها به درصد اضافه میشه.
    خوب... این 2 درصد هم از آشپزی میاد... که با درست کردن 17 تا غذای دیگه میشه 90 درصد + 10 درصد از توت قدزتی.
    ولی از این 17 تا غذا، فقط یکیش کشف شده. البته من درست نکردم. پس آنهایی که 98 درصد رفتن راست میگن چون امکان پذیر هست. اما اگر کسی بگه من 100 درصد رفتم، ... ... .
    و اگر 98 درصد رفتید، چیز بیشتری نصیبتون نشده و سطحتون با کسی که 88 درصد رفته یکیه و آیتم جدیدی هم به دست نیاوردید.
    اصلا برای کسی که 88 یا 98 درصد رفته، اضافه کردن 0000000000001% هم غیر ممکن هست. چون این 17 یا 16 تا غذا وجود ندارن.

-__-

دوستان دعوا نکنید... بازداشتی داره!.
    هرکسی اومد حرفی زد، اگر تابلو باشه که داره از لوحه خانه نقل می کنه، فقط بهش بگید برو به صفحه ی اول دوست عزیز. وتمام.
    اما اگر گفت من رفتم شهر، جوابش رو ندید. اگر رفته باشه، نمیگه "من رفتم شهر".
    میگه این سیو شهر، این عکس شهر، این کد شهر رفتن و الی آخر.

شمایی که عاشق هاروست مون هستید نباید با بحث کردن کاری کنید که این تاپیک به چا بره.

11. 4 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    88 درصد رفته ایم + 10 درصد از توت فرنگی های قدرتی میاید که اشکال از این ورژن ماست. می ماند 2 درصد.
    پس دنبال 2 درصد باشید تا 12 درصد.
    اون عزیزانی که 98 درصد رفتن، نسخه ای رو بازی می کنن که توت فرنگی ها به درصد اضافه میشه.
    خوب... این 2 درصد هم از آشپزی میاد... که با درست کردن 17 تا غذای دیگه میشه 90 درصد + 10 درصد از توت قدزتی.
    ولی از این 17 تا غذا، فقط یکیش کشف شده. البته من درست نکردم. پس آنهایی که 98 درصد رفتن راست میگن چون امکان پذیر هست. اما اگر کسی بگه من 100 درصد رفتم، ... ... .
    اصلا برای کسی که 88 یا 98 درصد رفته، اضافه کردن 0000000000001% هم غیر ممکن هست. چون این 17 یا 16 تا غذا وجود ندارن.

-__-

دوستان دعوا نکنید... بازداشتی داره!.
    هرکسی اومد حرفی زد، اگر تابلو باشه که داره از لوحه خانه نقل می کنه، فقط بهش بگید برو به صفحه ی اول دوست عزیز. وتمام.
    اما اگر گفت من رفتم شهر، جوابش رو ندید. اگر رفته باشه، نمیگه "من رفتم شهر".
    میگه این سیو شهر، این عکس شهر، این کد شهر رفتن و الی آخر.

شمایی که عاشق هاروست مون هستید نباید با بحث کردن کاری کنید که این تاپیک به چا بره.
    سلام
    در مورد نسخه ي بازي موافق نيستم ، چون خود من شخصاً از چند سايت مختلف دوباره بازي را دانلود كردم و ديدم هيچ فرقي با نسخه ي ما نداره و در ضمن تو ايران كه نمي رند بازي ها را از سازنده به قيمت هفتاد هشتاد دلار بخرند مي رند از اينترنت دانلود مي كنند و اگه اين طوري باشه و نسخه ها متفاوت باشه همه ي بازي هايي كه شما روي كامپيوترتون انجام مي ديد مشكل دارند و يه چيزيشون كمه چون همشون از اينترنت دانلود شدند .
    اما من خودم فعلاً وقت ندارم ولي به احتمال زياد آيتم هاي مخفي زيادي مونده كه ما نگفرتيم و به همين دليل درصدمون كمه ، مثلاً اون قضيه ي بزرگ شدن حوضچه كه با دادن ماهي در روز تولد Greg بدست مياد را كسي بدست نياورده و فكر نمي كنم شايعه باشه چون اگه اين روز به Greg ماهي بديد ميگه روز تولدتون جبران مي كنم و لوحه خانه هم همين را گفته . پس بايد سعي بيش تري كنيم و ممكنه بعضي درصد ها را در سال چهارم و يا بيش تر بدست آوريم .

و اگر 98 درصد رفتید، چیز بیشتری نصیبتون نشده و سطحتون با کسی که 88 درصد رفته یکیه و آیتم جدیدی هم به دست نیاوردید.
    موافقم . چون در پايان 3 سال اگه درصدت حدود 80 هم باشه و يا بيش تر شهردار بهت آفرين مي گه و مي گه مي توني تو شهر بموني .
    در مورد اون قضيه ي شهر هم با خط يكي مانده به آخر شديداً موافقم .

13. این کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

پس ميگيد شهر وجود داره اقاي تتلو تو چند صفحه قبل عكس يك سگ را گذاشت و گفت شكاريه ولي اون نيست اون سگيه كه گاو بزاتونو بيرون بزارين مياد واپ واپ ميكنه و قلب گاو بز و... را كم ميكنه ولي اگه سگ تربيت شده باشه اونو بيرون ميكنه من به لوحه خانه كاملا اطمينان دارم كه شهر و روستا ومزرعه ي ديگر وجود داره معذرت ميخوام نميخواستم بحث هاي قديمي را تازه كنم

يك سوال من تا حالا در بازي 8 بار بچه اوردم ولي اين دفعه نمي اره ميدوني علت چيه براي بچه دار شدن بايد به كلينيك برم؟
    اگه جواب بديد ممنون ميشم راستي اين كشتي تو اسكله كه ميگن ميدونيد چيه

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

پس ميگيد شهر وجود داره اقاي تتلو تو چند صفحه قبل عكس يك سگ را گذاشت و گفت شكاريه ولي اون نيست اون سگيه كه گاو بزاتونو بيرون بزارين مياد واپ واپ ميكنه و قلب گاو بز و... را كم ميكنه ولي اگه سگ تربيت شده باشه اونو بيرون ميكنه من به لوحه خانه كاملا اطمينان دارم كه شهر و روستا ومزرعه ي ديگر وجود داره معذرت ميخوام نميخواستم بحث هاي قديمي را تازه كنم
    منم اعتقاد دارم که شهر وجود داره چون یه سری کدهای گیم شارک وارد کرده بودم که چیزهایی که در شهر بایستی وجود داشته باشه رو خودم دیدم.
    يك سوال من تا حالا در بازي 8 بار بچه اوردم ولي اين دفعه نمي اره ميدوني علت چيه براي بچه دار شدن بايد به كلينيك برم؟
    اگه جواب بديد ممنون ميشم راستي اين كشتي تو اسكله كه ميگن ميدونيد چيه
    بچه که حتمآ میاره ولی یه مدت طول میکشه،همسرت کیه؟
    اون کشتی هم وقتی سه سال رو با 100 درصد تموم و خوب پیشرفت کرده باشی،باهاش به شهر میری.

16. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •