تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 416 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید، nerve میتونه معانی مختلفی داشته باشه. اینجا تاپیک آموزش اینگلیسی نیست که مفصل بگم. اما مثلا Have the nerve to do smth میتونه معنی Lack of respect بده، یعنی کار بی ادبانه یا نامناسبی رو انجام داده باشید بدون اینکه اصلا ازش شرمسار باشین ( ترجمه از Longman ).

+

nerve در حالت اسم، 6 معنی دیگه هم داره. من معنی که به ذهنم رسید رو ترجمه کردم، ضمن اینکه تو اینجور "تیکه" انداختنا باید دنبال منفی ترین بار معنایی بود.
    همونی که من گفتم بیشترین بار معنایی منفی رو داشت دیگه. تو این کاربرد یعنی طرف گستاخی بیش از حدی داره که دست به کاری نامتعارف میزنه. من هم محاوره ای گفتم بچه پر رو. ضمن اینکه این عبارت به معنی عصبی بودن نیست.

چیزی که مشخصه اینه که تو اسپانیایی این کلمات خیلی به هم نزدیکن و باید ثابت بشه که واقعا تو اون لحظه چی داره میگه. به هر حال امیدوارم از فینال محروم نشه. اگر این توهین رو انجام داده باشه حقشه هرچند واسه بارسا گرون تموم میشه.
    یه چیزی هم درباره حرف گواردیولا بگم. بدون توجه به کل مصاحبه اما حرف اصلیش میتونه درست باشه که گفت بوسکتس نژادپرست نیست. خود ما هم ممکنه بعضی وقتها کلمات توهین آمیزی به کار ببریم که نژادپرستانه باشه، اما این موارد معدود از ما یه نژادپرست نمیسازه. نژادپرستی حدی از پست بودن که هر آدمی به اون حد نمیرسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

محروم چیه
    برای چی محروم شه
    به ویدیوهای که سایت رئال(عجب منبع موثقی!!!) با کمک مارکا تهیه کرده توجه نکنید جعلی هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

Rayo Vallecano و بتیس هم دارند صعود میکنند
    که تیم اولی مال مادرید هست و مدیرش زنه(تنها باشگاهی در اسپانیا که مدیرش زن هست)
    بهترین گلزن Segunda Division هم ایشون از بارسا B هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

CR7 بازيكن آزاد

دیگر پیشخوانها:

اكنون هدف كريستيانو شكستن ركورد 38 گل زارا و هوگو سانچز است

در 2 بازي اخير 7 گل زده است

گاريدو(سرمربي ويارئال):"مو واقعا شجاع است،او حرفهايي را ميزند كه هيچكس جرأت گفتنشان را ندارد"

كاسياس
    مارسلو............كارواليو.......... ..په په............راموس
    گرانرو........................ژابي
    كاكا
    رونالدو........................ديماري ا
    بنزما

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

كريستيانو؛ هدف، 39 گل

دیگر پیشخوانها:

مهاجم پرتغالي ميخواهد پي چي چي و كفش طلاي اروپا را كسب كند و ركورد گلزني زارا و هوگو سانچز را بشكند

آلتينتاپ با بايرن وداع كرد

"رئال مادريد يك رويا است،بهترين است"

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هوگو سانچز: میخوام رونالدو رئال مادرید رکوردم را بشکند، نه مسی بارسلونا

ستاره سابق تیم رئال مادرید آرزو میکند که رونالدو رکورد 38 گل زده اش را بشکند، نه لیونل مسی.

رونالدو در این فصل توانسته 36 گل بزند، اگر چه مارکا معتقد است که او 37 گل زده، چون گلی که رونالدو در مقابل بازی رئال سوسیداد به ثمر رساند و داور به دلیل برخورد توپ با په په آن را به نام او ثبت کرد را، برای رونالدو میداند.

چه تعداد گل های او 36 باشد یا 37، به احتمال زیاد رونالدو جایزه مارکا رو میبرد و میتواند که رکورد 38 گل زده هوگو سانچز و تلمو زارا را بشکند.

بازیکن سال های دور رئال معتقد است که رونالدو شایسته این جایزه است.

وی در مصاحبه با روزنامه مارکا گفت: "رونالدو بازیکنی از مادرید است، من هرگز دوست نداشتم که مسی این رکورد را بشکند، نه بخاطر خود بازیکن، بلکه چون برای بارسا بازی میکند"

" نمیدونم که رونالدو میتونه اون رکورد رو بشکنه یا نه، ولی میدونم که تو فرم بسیار خوبی هست"

" درو بازی بعدی در مقابل آلمریا و ویارئال است که هیچ شانسی در مقابل رئال ندارند. و از اونجایی که رونالدو تو دو بازی گذشته تونست 7 گل به ثمر برسونه، پس مطمئن هستم که میتونه یه دوتا گل دیگه هم تو دو بازی باقی مونده بازنه"

سانچز موفق شد چهار بار متوالی جایزه پی چی چی رو بین سال های 1985 تا 1990 با پیراهن رئال مادرید ببرد.

کد:
    +

البته نام صحیح ایشون، هوگو چاوز هست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب رئال 3-1 برد و کریس هم موفق شد با 2 گلی که زد، نه تنها اختلافش رو بیشتر کنه با نفر دوم جدول گلزنان و مقتدرانه تر، آقای گل بشه و کفش طلاش رو قطعی کنه، بلکه تونست به رکورد 38 گل سانچز هم برسه و تویه تاریخ لالیگا، اسمش رو ثبت کنه...
    بی نظیره این پسر...

اختلاف هم به 4 امتیاز رسید..
    +
    فکر کنم بازی 3-1 خیلی جذاب تر از 0-0 بود!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

الان دو گل کریس رو هم دیدم..
    هر دو رو عالی زد و هر دو از روی ضربات کاشته..
    +
    یکی هم یه نظر جالب داده تویه گل:
    "فکر کنم الان مسی یه جا خودش رو قابم کرده و داره یواشکی، ضربه ایستگاهی های رونالدو رو نگاه میکنه" !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اختلاف هم به 4 امتیاز رسید..
    دیگه الان چه فایده ای داره ؟

اگر کریس بتونه به 40 برسونه رکورد رو ، فوق العاده هست .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از این که به رکورد زارا و سانچز رسیده ام به خودم افتخار می کنم-کریس رونالدو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

کریستیانو با گل زنی در بازی برابر ویا رِئال نام خود را در لالیگا ثبت کرد و با رکورد 38 گل هوگو و زارا برابری کرد,

"من از اینکه توانسته ام با رکورد گل زنی هوگو و زارا برابری کنم بسیار خوشحال می باشم.حقیقت این است که در ابتدای فصل اصلافکرش را هم نمی کردم که بتوانم این تعداد گل به ثمر برسانم,من به این که توانسته ام به رکورد دو تن از بازیکنان بزرگ تاریخ برسم به خودم افتخار می کنم".

"اما آنچه مهم است این است که ما در خانه یک حریف قدرتمند توانستیم این نتبیجه را کسب کنیم,مربی ما به ما گفت باید تمام بازی های باقی مانده را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا فصل را خوب به اتمام برسانیم تا برای فصل بعد به خوبی آماده شویم"

"هنوز بازی با آلمریا مانده است و باز هم شانس گل زنی دارم و لی چندان به آن اهمیت نمی دهم مهم برنده شدن و موفقیت تیم می باشد"

"من دوست داشتم هم افتخار فردی بدست بیاورم و هم افتخار تیمی زیرا تیم بسیار مهم تر می باشد,ما اکنون در سطح بسیار بالای قرار داریم,و چیزی نیست که مارا به دردسر بیندارد ولی باز هم ما رِئال مادرید هستیم و همیشه باید بیشتر تلاش و زحمتمان را بکشیم".

کد:

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منظورتون از این که کی ترجمه میکنه، ترجمه اینگلیسی بود، یا اسپانیش؟ اینگلیسی رو خودم ترجمه کردم و خوشحال میشم اگه کسی چیزی بیشتر از من بلده، بهم یاد بده.

طبق ترجمه اینگلیسی سایت، mono معنی میمون میده. ضمن اینکه، تو مترجم گوگل هم اگر بنویسید mono، اولین معنی که میده، monkey هست. ضمن اینکه mucho هم طبق ترجمه همون سایت، 25 تا معنی مختلف داره!
    من به معنی‌ این قسمت "mucho morro" اعتراض کردم، وقتی‌ این دو کلمه کنار هم قرار میگیره فقط یک معنی‌ رو میده که اونم "دماغ دراز" هست که تو اروپا یا حتی ایران کسی‌ که دروغ میگه رو اینجوری خطاب می‌کنن یا پینوکیو که باز جفتش یه مفهوم رو داره، بوسکتس هم دقیقا همین جمله رو بکار برده

"long nose" - Pinocchio... so basically Sergio was calling him a liar

فکر کنم پرونده هم مختومه اعلام شد "هم بوسکتس هم مارسلو گفته و شنیده‌ها خودشون رو اعلام کردن مارسلو هم تا حالا جایی‌ نگفته که بوسکتس اونو میمون خطاب کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •