بد نیست اون دکمه تشکر رو واسه دوستانتون بزنیین...الان چند صفحس که هیچ تشکری نداره!!!!![]()
بد نیست اون دکمه تشکر رو واسه دوستانتون بزنیین...الان چند صفحس که هیچ تشکری نداره!!!!![]()
من برای بازی می خوام از یه جایی سرویس بگیرم که پینگش خوب باشه
الان از شاتل سرویس دارم که پینگش افتضاحه ولی دانلودش خوبه، یه خط تلفن دیگه دارم که می خوام روی اون از یه شرکت دیگه درخواست بدم.
حالا اگه همه اینجا از پینگ صبانت راضی باشن منم از صبانت می گیرم
در ضمن ساکن تهران هستم، مرکز مخابرات شهید جعفری.
من امروز میرم یه 2مگ بردارم، البته الان از شاتل سرویس دارم و تا 6شهریور اعتبار داره![]()
من دقیق نمی تونم بهت بگم که تو مرکز مخابراتی شما اوضاع چطوره .. ولی این چند سالی که من صبا دارم از این لحاظ بد کار نکرده !نمیگم عالی بوده چون بعضی وقتا واقعا گند میزنه طوری که پشیمون میشی از این که صبا گرفتی ولی دوباره درست میشه.. البته یه زمانم سپنتا داشتم اونم خیلی خوب بود پینگش ولی به خاطر هزینه زیادش ولش کردم.
شبانه صبانت چرا هر روز صبح ساعت 6.40 قطع میشه؟
صبانت تو مشهد خیلی داغون شده حتی دیگه نمبشه کانتر آنلاین زد
پینگ من 145 ولی پینگ نفر پایینی 24 !!!
این عکس رو ببینید
یادش بخیر زمانی که خیلی ها نمیدونستن adsl چیه میومدیم تو تاپیک قبلی صبانت کل کل سرعت میگذاشتیم
![]()
امروز 2 گیگ الکی از حجمم کم شده!!! همون 2 گیگی که مثلا هدیه داده بودن چون جمع حجم باقی مانده و مصرف شدم 9 گیگ میشه!!!
زنگ میزنم پشتیبانی میگه به ما ربطی نداره از اول برات 2 گیگو نزدن! بهش میگم من 1 ماه چک میکنم 2 گیگو داده بودن تا همین امروز که یهو پرید! میگه نمیدونم، بخش فروش یا نمایندگی که ازش خریدی باید زنگ بزنی که الان نیستن شنبه زنگ بزن!! خیلی دزدن اونم از نوع سر گردنه! برای شما اینجوری نشده بچه ها؟!
متأسفانه هر جور بتونن مشتری رو اذیت میکنن. من برای 1 گیگ شارژ الکترونیکی کردم پول رفته به حسابشون ولی بخاطر مشکلات بانک سامان در تراکنش الکترونیک حاضر نیستن شارژ کنن. هر کی هرجور بتونه سعی میکنه مشتریشو بچاپه.
مال من هم امروز همون موقع قطع شد ! هنوز کسی نتونسته کشف کنه این سیستمشون دقیقا چطوری کار می کنه![]()
شما خودتون توجه نکردین اخر ماه 400 مگ تهش میمونه....ولی قطع میشی!!!!!......
.قبل از پایان اومدن دوره!!!!!....یعنی تقریبا نیم مگ میخورننن
البته شاتلم همینطوره!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)