سلام سایت چاره قیمت My Passport Essential SE 1TB USB 3.0 رو زده 258.به نظر شما خوبه؟بخرم؟
سلام سایت چاره قیمت My Passport Essential SE 1TB USB 3.0 رو زده 258.به نظر شما خوبه؟بخرم؟
الان یک کم پایین تر هم آمده. البته باید سر بزنی بازار و چانه بزنی.
مثلا GoFLex 2TB الان فراوان در بازارهای تهران موجوده و میشه چانه زد.
شما ميخواي يك ترا اكسترنال رو 258 بخري خب بجاش 2.5 تراي اينترنال وسترن ديجيتال بخر كه حوالي 270 تومنه با يه تبديل بجاي اكسترنال استفاده كن
میشه اینترنال گرفت و تبدیل زد اکسترنالش کرد ؟؟
تبدیلش چقدره هزینش ؟
این کار ضرر نداره برای هارد و حملو نقلش دردسر نمیشه واسه هارد؟
اون که دیگه قابل حمل نمیشه.
بعلاوه اینکه آداپتورهای این باکسها که هارد داخلش میره و پورت USB داره هم چندان استاندارد نیست و بعد از مدتی
ممکن است هاردت را دچار مشکل کنه.
شما براساس نیازتان که اگر میخواهید زیاد جابجا کنید، حتما همان مدلهای بدون آداپتور را بخرید.
ولی اگر جابجایش نمیکنید، بنا به موقعیتی که دارید، هارد اینترنال یا آداپتوری اکسترنال بخرید.
الان هارد 2TB اینترنال حدود 200 بود
2.5TB هم حدود 250 هزار تومان
2 TB اکسترنال آداپتوری هم حدود 260 تا 280 هزار تومان
متاسفانه قیمت هارد پاسپورتی را الان بخاطر ندارم.
ممنون دوست عزیز ولی 2 ترا واسم زیاده 500 گیگ یا شایدم کمتر هم کارمو راه میندازه![]()
سلام
قیمتهای هارد اکسترنال 26 اردیبهشت، اهواز
500GB=170000toman
1TB=245000
یه سؤال از جناب عطا؛ البته میدونم تکراریه، ولی پیدا کردنش توی پستهای قبلی سخته.
فرق goflexبا expansion برای seagateدر چیه؟ فرق element با essential برای WD در چیه؟
2 ترابایت را چون خودم دنبال بودم، گفتم.
کلا برای هر ظرفیتی شما بگردی، میشه جایی پیدا کرد که چانه بزنی و یه خرده ارزانتر بخری. مثلا 6-5هزار تومان.
انتظار چانه زنی بیشتر نداشته باشید.
مثلا من 2 ترابایت اینترنال خریدم که در بازار رضای تهران همه میگفتند 210 ولی مغازه ای پیدا کردم که 200 تومان گرفتم.
دقیقا همان مدل و همان گارانتی.
سلام
مدلهای expansion و element مدلهای خیلی ساده تر (عدم وجود نرم افزار) و نه چندان زیبا هستند و با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیاد بهتره که مدلهای essential یا goflex رو بخرید مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشید .
مثلاً یکی از مهمترین تفاوت مدل element نسبت به مدل essential عدم وجود نرم افزار WD smartware هست و در نتیجه امکان قفل کردن هارد وجود ندارد و تا اونجایی که میدونم خود هارد اینترنال بکار رفته هم قابلیت Encryption رو هم نداره یعنی نمیتونید با دانلود نرم افزار مربوط به مدلهای دیگر مثل essential این قابلیت رو بهش اضافه کنید . ضمن اینکه مدل آداپتوری آن هم فقط usb2 هست .
حتماً خودتون هم میدونید که مدلهای goflex قابلیت تعویض کارتریج رو دارند در صورتیکه مدلهای expansion چنین قابلیتی رو ندارند .
آموزش باز کردن هارد seagate goflex satellite بصورت فیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که قبلا با یه SSD جابجا کرده بود .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)