سلام.مرسی از جوابتون
اینو نصب کردم:COMODO Internet Security\ورژن:4.1.150349.920
الان داره 300 مگابایت آپدیت میکنه اگر این ورژن خوب نیست لطف کنید لینک دانلود بهترین ورژنشو بدید من اینو الان آن اینستال کنم.ممنون
سلام.مرسی از جوابتون
اینو نصب کردم:COMODO Internet Security\ورژن:4.1.150349.920
الان داره 300 مگابایت آپدیت میکنه اگر این ورژن خوب نیست لطف کنید لینک دانلود بهترین ورژنشو بدید من اینو الان آن اینستال کنم.ممنون
سلام
نسخه 4.1 مربوط به Jun 9 سال 2010 است و خیلی قدیمی است! و به دردتون نمیخوره.
ابتدا آپدیتش را قطع کنید. چون اپدیتش اصلا به دردتون نمیخوره. و حتی نمیتوانید از دیتابیس این ورژن روی ورژن جدید استفاده کنید. بنابراین آپدیت را متوقف کنید (دیسکانکت کنید).
بعد جدید ترین نسخه کمودو اینترنت سکیوریتی را دانلود کنید و بعد این نسخه 4.1 را Uninstall کنید و بعد ورژن جدید را نصب کنید و آپدیت کنید.
لینک دانلود جدید ورژن کمودو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.نمیدونم چرا IDM من اینو دانلود نمیکنه.میتونم از اینجا دانلود کنم؟اگر لینک مستقیم باشه میتونم دانلود کنم
ttp://downloads.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe
سلام
خودتون میتونید متوجه بشید که سالم است یا نه!
ولی اگر دوست دارید کمودو این کار را برای شما انجام بدهد، ابتدا فایل را به صورت دستی به بخش Unrecognized Files اضافه بکنید و LookUp بگیرید ببینید جواب چیه.
روشی که من استفاده میکنم برای فایلهایی که به مخرب بودن اونها مشکوک هستم از فوروم کمودو استفاده میکنم.
قبلا توضیح داده شده و لینکش در پست دوم هست.
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
سلام مجدد
برای لینک مستقیم این آدرس را به IDM بدهید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Jadda; 15-03-2012 at 17:14.
خیلی ممنون.داره دانلود میشه
COMODO Rescue Disk 1.0.227888.8 BETA Released
چند اسکرین شات از دیسک نجات کومودو !
محتوای مخفی: COMODO Rescue Disk 1.0.227888.8 BETA Released
سلام امیر خان!
حالا از ویدئوهای جناب Languy99 عکس میزاری اینجا!
===
دیسک نجان کمودو (CRD) یک نسخه از CCE مربوط به لینوکس است با میز کار LXDE و بعد از رایت فایل ISO روی سی-دی دارای قابلیت بوت و بصورت Live CD مورد استفاده قرار میگیرد!
دارای قابلیت آپدیت آفلاین هم است(این خوبه) و عکسبرداری و ...... فعلا هم نسخه بتا است. من دارم تستش میکنم. ظاهرا بد نیست و جالب و امیدوار کننده. یه جاهایی که کار سیستم از حالت اورژانس هم گذشت بکار میاد و کمک کننده است. همین!
سلام
خبر اینکه Comodo Cleaning Essentials هم نو شد و بنام Comodo System Utilities در دسترس هست.
نسبت به شکل قبلی یه Autorun manager بهش اضافه شده و کلاً بهتر شده.
سلام
من بعید میدونم این اتفاق افتاده باشه. لطفا یکبار دیگه منابع خبری را چک کنید. . .
والا خبرش اینکه جمعه ها من همه چیزم را آپدیت میکنم. (البته سیستم،نه خودم را)
چک آپدیت CCE را زدم. گفت که آپدیت هست، گفتم بگیر.
بعد دانلود شد و موقع اینستال کردن گفت که اول CCE و faster master را آناینستال کن.
من هم که فقط CCE داشتم، آناینستال کردم و بعد CSU را اینستال کردم که دیدم همه چیز CCE را داره با چیزهایی اضافه.
گمون کردم که شکل جدیدش همینه دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)