تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 492 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خب منم يه توضيحاتي داده بودم درباره اينكه چه زماني از تغيير متغير استفاده كنيم و يكي از سوالتا رو هم براتون حل كرده بودم وقتي پستم رو گذاشتم بعدش ديدم كه دوست خوبمون davy jones توضيحات خوب و كاملي رو برا شما قرار دادن و من پستم رو اديت كردم و اينا رو برا اين گفتم كه اين پست خالي نمونه حالا خودتون بيشتر رو سوالات انتگرال كار كنيد تا بتونيد به راحتي حلش كنيد يكي از سوالات رو دوست خوبمون براتون حل كرد بقيه رو سعي كنيد خودتون حل كنيد قطعا ميتونيد حالا اگه نشد اشكالي نداره درخدمتيم ندانستن عيب نيست نپرسيدن عيبه
    حالا من يكي ديگش رو يه راهنمايي ميكنم ادامش رو خودتون حل كنيد:

مثلا تو سوال اول رو برابر U در نظر بگيريد .
    يواش يواش حساب كار دستتون مياد و به راحتي همه رو حل ميكنيد
    Last edited by SuperSt@r; 22-12-2011 at 00:02.

2. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

ممنون از گولان و دیوی جونز و سوپر استار.بازم روشون کار میکنم ببینم این مغز به کار میفته یا باید بدم 3تایی هندل بزنین تا روشن شه!البته چندین مثال بود خودم حلش کردم ولی فردا که یعنی امروز سوالا با جوابشونو میزارم تو سایت که درستی یا غلط بودنشو از شما ها کمک بگیرم.رفقام که اونقد بلد نبودن تو انتگرالا کمکم کنن ولی شما عزیزامو که دارم که به دادم رسیدین.بازم ممنون از همتون و شب یلدای همگی هم مبارک

4. 2 کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

عزیزان من این انتگرال زیر رو با تقییر متغیر حل کردم ولی جوابش با استاد با روش دیگه(از تغییر متغیر استفاده نکرده)حل کرده.من از حرفای دیوی اینو فهمیدم که اگه یه عبارت ایکس دار به یه ایکس دار مثل مثال بالا ضرب بشه از روش تغییر متغییر استفاده میشه.جواب اول این مثال رو استاد حل کرده و دومیش رو من حل کردم البته عبارت به توان 10 هستش که بد افتاده.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

عزیزان من این انتگرال زیر رو با تقییر متغیر حل کردم ولی جوابش با استاد با روش دیگه(از تغییر متغیر استفاده نکرده)حل کرده.من از حرفای دیوی اینو فهمیدم که اگه یه عبارت ایکس دار به یه ایکس دار مثل مثال بالا ضرب بشه از روش تغییر متغییر استفاده میشه.جواب اول این مثال رو استاد حل کرده و دومیش رو من حل کردم البته عبارت به توان 10 هستش که بد افتاده.

سلام
    فك كنم صورت سوال رو اشتباه تايپ كردي يه توان 3 برا 3x- كم گذاشتي
    فك كنم اين اشتباه رو كردي كه وقتي از u مشتق گرفتي نيومدي رو بر حسب du بدست بياري و مستقيما به جاي مشتقت اومدي du رو قرار دادي يعني كه بعد شما بايد به جاي در صورت سوال رو قرار بدي كه احتمالا اومدي به جاي مستقيما همون du رو قرار دادي

7. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

ممنون 2000ریم الان افتاد!من نوشته بودم du=-9x^2dx.یعنی نباید جلوی ایکس به توان 2 ضریبی باشه حتی اگه ایکس زیر رادیکال یا کسر باشه هم نبایدضریب داشته باشه درسته؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ممنون 2000ریم الان افتاد!من نوشته بودم du=-9x^2dx.یعنی نباید جلوی ایکس به توان 2 ضریبی باشه حتی اگه ایکس زیر رادیکال یا کسر باشه هم نبایدضریب داشته باشه درسته؟
    سلام.
    ربطی نداره.
    چون ما داخل انتگرال عبارت داریم و از طرفی هم طبق محاسباتمون شده پس مقدار برابر با میشه. به همین سادگی

موفق باشین.
    90/10/1

10. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خواهش ميكنم
    الان ما بايد du رو توي صورت سوال بوجود بياريم همينطوري كه نميتونيم به جاي du عبارت رو قرار بديم اونوقت صورت سوال ديگه با اصل سوال برابر نيست براي همين وقتي ميبينيم تو صورت سوال هست ميايم و رو بر حسب du بدست مياريم حالا ديگه به راحتي به جاي عبارت بر حسب du رو قرار ميديم و اونوقت به يه انتگرال ساده ميرسيم كه راحت ميتونيم حلش كنيم
    هر قسمتش رو اگه بد گفتم يا اگه سوالي داشتي بپرس درخدمتيم

12. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من چنتا مثال حل کردم الان دارم تو اون سایت تایپ میکنم میزارم تو سایت.تا قبل از 11 میزارم تو سایت با جواباش که تعیین کنی درستن یا غلط اند.اونایی که غلط هستند رو با جواب صحیح بگزار تو سایت.البته چنتا مثال دیگه هست که فردا احتمالا ظهر میزارم تو سایت که دوستان اونایی رو که غلط هستند رو تا جمعه شب با جواب صحیح بزارن تو سایت.من از همه عزیزای دلم عذر میخام که همه رو اذیت کردم ولی بدونین که تو دانشگاه از این انتگرالا 4.5نمره سوال میاد.ما این 1شنبه که اخرین جلسمونه کوییز داریم اگه نتونم کوییز رو مثل دفه قبلم خوب ندم بیچاره میشم.از همتون بابت حمایتتون ازم ممنونم ولی حالاحالاها با شمام.اگه دوستان راجب ماشین سوالی دارن تو تاپیک خودرو منو میتونین پبدا کنین.

14. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

گرفتم گرفتم .........!ممنون دیوی جونز عزیز.الان فهمیدم چی به چیه.دارم بالا پایین میپرم.امشبی بهم حال دادین

16. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •