[QUOTE=h@medM;6274839]سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)[/QU
کسی اطلاعی نداره؟
[QUOTE=h@medM;6274839]سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)[/QU
کسی اطلاعی نداره؟
سلام
من یه مشکل دارم
چند وقتیه که ویندوز روی عکس باتری توی تسکبار ضربدر کشیده
و باتریم هم زود خالی میشه
میخواستم ببینم مشکل از چیه و کسی راه حلی داره؟
شما با برنامه Drive info از Nero مدل دقیق اپتیکو پیدا کنید به سایت سازنده مراجعه کنید
اخرین فریم ویر رو دانلود و در حالت Safe Mode ویندوز نصب و ریست کنید!
سلام
بچه ها قضیه این چیه ؟؟؟
ظرفیت الانش از ظرفیت اسمی بیشتره،چجوری میشه ؟؟؟![]()
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
اخیرا وقتی میرم توی LifeFrame و میخوام فیلمای قدیمی رو 2باره نگاه کنم ، کل برنامه هنگ میکنه و یعدش بسته میشه ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟
سلام لطفا میشه تو یه پست جدید ترین درایورها برای این مدلو بذارین کل درایور های مور نیاز اگه اپدیت بشه که عالیه
ممنون![]()
سلام
تعداد درایورها و نرم افزارها که کم نیست به نظرم بهتره که به همون سایت اسوس مراجعه بشه .
اخه به نظر میاد اونا قدیمی هستند اصلا دیگه اپ نمیشند
به نظرم تنها مهمترین چیز که باید همیشه آپدیت باشه درایور گرافیک INTEL و ATI/NVIDIA و همچنین sound هست که نه از سایت asus بلکه از خود سایت اصلی باید دانلود کرد .
بقیه نرم افزارها هم طوری هست که اختصاصا مربوط به همون مدل asus هست و ورژن جدیدتری در جای دیگه وجود نداره !!!
سلام من درایور 11.2 داشتم پاکش کردم کلا و الان 11.7 از خود سایت ای ام دی گرفتم ولی وقتی نصب کردم کاتالیست نصب شد و درایور نصب نشد میشه کمک کنین چیکار کنم کاتالیست هم همش میگه این درایور نصب شده باهاش سازگار نیست مثل حالت بی درایور شده چند بار هم امتحان کردم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)