با سلام
روی اون فلش نارنجی (که فکر کنم مربوط به ناقص بودن اون فایلی که دریافت کردین) کلیک کنین
صفحه ای باز میشه که اطلاعات دریافت فایل رو نشون میده که اونم نارنجیه
رو اینم کلیک کنین و اوکی بزنین.
سپاسگذارم.
با سلام
روی اون فلش نارنجی (که فکر کنم مربوط به ناقص بودن اون فایلی که دریافت کردین) کلیک کنین
صفحه ای باز میشه که اطلاعات دریافت فایل رو نشون میده که اونم نارنجیه
رو اینم کلیک کنین و اوکی بزنین.
سپاسگذارم.
این عکس رو ببینید ، چرا میگه نمیشه آپدیت کنم؟
و سوال دوم اینکه از طریق برنامه Kies نمیشه ورژن آندروید گوشی رو آپدیت کرد؟
آپدیت کردن ورژن آندروید گوشی همون آپدیت firmware یا رام هست؟
سایتی هست که firmware های رسمی داخلش باشه؟
با سلام.
من این برنامه Kies رو دان کردم
امــا . . .
روش کلیک میکنم باز نمیشه !
برا شما هم همینجوریه ؟
اگه من رو راهنمایی کنین ممنون میشم
سپاسگذارم.
راهی وجود داره که بلوتوث یه سره visible باشه....؟ نه برای 2 دقیقه!!
من از gps اصلا" استفاده ندارم و برعکس از wifi خیلی استفاده میکنم... و میخوام قوی ترین حالت ممکن باشه......... میشه یه نسخه هم واسه من بپیچی...؟من یکم گشتم ولی جایی رو پیدا نکردم که کامل همه مودم ها و رادیو هارو داشته باشه و نحوه ی نصبشم گفته باشه..... ممنون میشم لینک هم بهم بدی برای دانلود...
ضمن اینکه من از برد wifi این گوشی اصلا" راضی نیستم....نمیدونم برای مودمم هست یا کلا" اینطوره...
رامم spike 7 هستش ولی با کرنل 2.6.32.9 (همون که تو spike 6 برای اورکلاک گذاشتن!) ممنون میشم لینک هم بدی برای پیشنهادت....![]()
Last edited by mc_pooria; 25-04-2011 at 19:30.
"انجمن اندروید ایرانی" رو توو گوگل سرچ کنسایتی هست که firmware های رسمی داخلش باشه؟
بعله دوست عزیزآپدیت کردن ورژن آندروید گوشی همون آپدیت firmware یا رام هست؟
فک نکنم همچین چیزی باشه , مگه اینکه توو کاستوم رام ها یه کوکر یه دست کاری بکنه که همچین چیزی بشه ولی من که تا حالا چندین و چند رام عوض کردم هنوز همچین چیزی ندیدمراهی وجود داره که بلوتوث یه سره visible باشه....؟ نه برای 2 دقیقه!!
بچه ها میشه یک کیف چرمی خوب برای این گوشی پیشنهاد بدید..
مگه برد وایرلس این گوشی در چه حدی که تو راضی نیستی ؟ تا حالا تا چه بردی امتحان کردی ؟ با لپ تاپ مقایسه کردی ؟
آره... به نظرم حتی از iphone هم به مراتب کمتر اومد....با لپ تاپ قابل مقایسه نیست....
خیلی کمتره! و دقیق نمیگم ولی مثلا" 15 متر دور شم از آنتن wifi اصلا" نمیگیره...! و 4.. 5 متر فاصله بگیرم ضعیف میشه... !!
من با مودمم 50متر هم فاصله داشته باشم میگیره!
توی خونه که آنتن وایفای کمتر از 3تا نمیشه : دی
پشت بوم و دم در و همه اینا قشنگ میگیره!
احتمالن مودم شما خیلی قوی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)