تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 1049 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه habibfadae's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    عکس به چشم.

چند روزه که روشنش هم نکردم چون درگیر مقدمات عروسی هستم.

چند تا چیز بدش رو بگم تا بعدا سر فرصت مزایاش رو میگم.

رادیو فقط 2 موج هست و موج کوتاه نداره. برای یه آمپ 350 تومنی اصلا خوب نیست..خیلی راحت میتونستند 10 موجش کنن.

ال سی دی آمپ خیلی کوچیکه و نقطه ای هست....در ضمن هیچکودوم از کلیدهای روی آمپ نور ندارند و توی تاریکی استفاده از کلیدهاش باید فقط به زور حاقظه خودتون باشه.

در مورد زیباییش میتونم بگم نسبت به مدله RS70 خیلی زیباتر هست و میشه تحملش کرد.

من عاشق ساب هستم و بزرگیش واقعا ابهت زیادی بهش داده...اندازه یه تلوزیون 14 اینچ عمق داره...خیلی عظیم هست. کوبش خوبی هم ارائه میده...اکتیو بودنش مزیت بزرگی هست. فقط گاهی حس میکنم گیج میزنه و خیلی واضح نمیکوبه. "رایان عزیز باید بگه که تنظیمات رو چیکار کنم" 2 تا کلید که یکی Phase و اونیکی یادم نیست چیه و یه ولوم Crossover پشتش هست. اونا رو رو چی بذارم...با آزمون خطا که فرقی احساس نکردم.

بازم سر وقت ازش مینویسم.
    به به مبارک باشه ایشاا... به سلامتی

ممنون بابت توضیحاتی که دادی... حالا بقیشو میشه تحمل کرد کوچک بودن ال سی دی آمپو...
    ولی اینکه ساب گیج میزنه یه مقدار جالب نیست. من برام کیفیت تک تک اسپیکرها خیلی مهمه بیشتر از همه چیزش! باید تنظیماتی داشته باشه که آقا رایان بیشترمی دونن. ممنون میشم آقا رایان در این مورد توضیح بدن.

من خودم میخوام rs33 بگیرم. فکر میکنم از نظر کیفیت صدا یکی باشن! اینطور نیست؟!

منتظر عکس و نوشتارت هستم عزیز...

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

در مورد OTA هم شرکت سازنده هم صداوسیما کم کاری میکنند.
    شرکت سازنده میگه ما آپدیت رو بهصدا و سیما میدیم ولی صداوسیما روی ایر نمیفرسته
    صداو سیما میگه شرکتها به ما آپدیت نمیدن.
    این وسط مقصر همون پرتقال فروشه هست

3. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.
    عکس به چشم.

چند روزه که روشنش هم نکردم چون درگیر مقدمات عروسی هستم.

چند تا چیز بدش رو بگم تا بعدا سر فرصت مزایاش رو میگم.

رادیو فقط 2 موج هست و موج کوتاه نداره. برای یه آمپ 350 تومنی اصلا خوب نیست..خیلی راحت میتونستند 10 موجش کنن.

ال سی دی آمپ خیلی کوچیکه و نقطه ای هست....در ضمن هیچکودوم از کلیدهای روی آمپ نور ندارند و توی تاریکی استفاده از کلیدهاش باید فقط به زور حاقظه خودتون باشه.

در مورد زیباییش میتونم بگم نسبت به مدله RS70 خیلی زیباتر هست و میشه تحملش کرد.

من عاشق ساب هستم و بزرگیش واقعا ابهت زیادی بهش داده...اندازه یه تلوزیون 14 اینچ عمق داره...خیلی عظیم هست. کوبش خوبی هم ارائه میده...اکتیو بودنش مزیت بزرگی هست. فقط گاهی حس میکنم گیج میزنه و خیلی واضح نمیکوبه. "رایان عزیز باید بگه که تنظیمات رو چیکار کنم" 2 تا کلید که یکی Phase و اونیکی یادم نیست چیه و یه ولوم Crossover پشتش هست. اونا رو رو چی بذارم...با آزمون خطا که فرقی احساس نکردم.

بازم سر وقت ازش مینویسم.
    سلام.اميرجان، تنظيمات ساب ووفر رو بايد با توجه به شرايط آكوستيك منزلتون انجام بديد و ببينيد چجوري جواب بهتري مي گيريد.
    تنظيمات آمپ هم من به آقاي محمدي گفتم و براتون انجام داد.تقريبا آمپتون كاليبره شدست ولي خب باز هر زمان كه وقت كردي سعي كن تنظيمات دلخواهت رو پياده كني.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.اميرجان، تنظيمات ساب ووفر رو بايد با توجه به شرايط آكوستيك منزلتون انجام بديد و ببينيد چجوري جواب بهتري مي گيريد.
    تنظيمات آمپ هم من به آقاي محمدي گفتم و براتون انجام داد.تقريبا آمپتون كاليبره شدست ولي خب باز هر زمان كه وقت كردي سعي كن تنظيمات دلخواهت رو پياده كني.
    آقای رایان سلام دوست عزیز
    من هیچ وقت کالیبره درست نکردم
    میگن این اتو کالیبریشن که خودش داره میکروفن را میزاری کار بده هست یا باید دستی انجام بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بچه ها ما یه AKAI قدیمی داریم با دو باند کوچیک من هیچ وقت نتونستم صداشو از نصف بیشتر ببرم یادمه روزه اول که بابام داشت راهش مینواخت یه 10 سال پیش هواسش نبود صدا زیاد خدا شاهد من دمه بخاری روی زمین دراز کشیده بودم که قشنگ زمینو به لرزه در اورد و خودشم داشت خدایی نکرده سکته میکرد
    حالا اصلا کاری به اینا ندارم دیدم که ای وی ----- داره تو سایتش با سینما خانگیو اینا
    برا موزیک فک کنم یک چیز خارق العلاده باشه . کسی نداشته نمیدونه ؟

این باندا فک کنم برا فیلم غوغا کنه

واینم ای وی ----- امکانات نداره ولی فک کنم صدای خوبی داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به به مبارک باشه ایشاا... به سلامتی

ممنون بابت توضیحاتی که دادی... حالا بقیشو میشه تحمل کرد کوچک بودن ال سی دی آمپو...
    ولی اینکه ساب گیج میزنه یه مقدار جالب نیست. من برام کیفیت تک تک اسپیکرها خیلی مهمه بیشتر از همه چیزش! باید تنظیماتی داشته باشه که آقا رایان بیشترمی دونن. ممنون میشم آقا رایان در این مورد توضیح بدن.

من خودم میخوام rs33 بگیرم. فکر میکنم از نظر کیفیت صدا یکی باشن! اینطور نیست؟!

منتظر عکس و نوشتارت هستم عزیز...
    در مورد کیفیت که فرقی فکر نکنم داشته باشند.

ساب نه اینکه کیفیت خوبی نداره...خیلی هم خوبه ولی توی بعضی آهنگها این احساس رو دارم که وقتی یکم باهاش ور میرم بهتر میشه. حالا سر فرصت باید وقت بذارم و اون صدای دلخواهم رو ازش بگیرم.

در مورد کیفیت صدایی که تاورها ارائه میدند با وجود اون توویترها "؟" که بحثی نیست . خیلی گوشنواز هست و موزیک توی عمق ذهن آدم نفوذ میکنه. پیشنهاد میکنم 77 بخر و بدون پلیر برات 900 تومن در میاد....ارزشش رو داره...البته به شرطی که مثل من تصمیم به نگهداریش داشته باشی و در آینده نزدیک نخوای عوضش کنی.

رایان عزیز صرف رفتن به فروشگاه راستین محبت کمی نبود برادر من. بازم ممنون.

باید سر فرصت همین کار رو بکنم.

هواسش نبود صدا زیاد خدا شاهد من دمه بخاری روی زمین دراز کشیده بودم که قشنگ زمینو به لرزه در اورد و خودشم داشت خدایی نکرده سکته میکرد
    من فکر میکنم صدای بدون کیفیت یعنی پارازیت....بلندی اهمنیت زیادی نداره....هرچند به عینه دیدم که پنجره حیاط که حدود 12 متر با ساب فاصله داره چنان میلرزه که انگار دارند با دست تکونش میدند...البته روی ولوم 70 از 80....منم نتونستم تا آخر ببرم...حتی با وجود اینکه آپارتمان نشین نیستیم....وقتی ولوم بیشتر از 65 میره توی دل آدم خالی میشه.
    Last edited by amir3408; 30-05-2011 at 16:56.

9. 2 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در مورد کیفیت که فرقی فکر نکنم داشته باشند.

ساب نه اینکه کیفیت خوبی نداره...خیلی هم خوبه ولی توی بعضی آهنگها این احساس رو دارم که وقتی یکم باهاش ور میرم بهتر میشه. حالا سر فرصت باید وقت بذارم و اون صدای دلخواهم رو ازش بگیرم.

در مورد کیفیت صدایی که تاورها ارائه میدند با وجود اون توویترها "؟" که بحثی نیست . خیلی گوشنواز هست و موزیک توی عمق ذهن آدم نفوذ میکنه. پیشنهاد میکنم 77 بخر و بدون پلیر برات 900 تومن در میاد....ارزشش رو داره...البته به شرطی که مثل من تصمیم به نگهداریش داشته باشی و در آینده نزدیک نخوای عوضش کنی.

رایان عزیز صرف رفتن به فروشگاه راستین محبت کمی نبود برادر من. بازم ممنون.

باید سر فرصت همین کار رو بکنم.

من فکر میکنم صدای بدون کیفیت یعنی پارازیت....بلندی اهمنیت زیادی نداره....هرچند به عینه دیدم که پنجره حیاط که حدود 12 متر با ساب فاصله داره چنان میلرزه که انگار دارند با دست تکونش میدند...البته روی ولوم 70 از 80....منم نتونستم تا آخر ببرم...حتی با وجود اینکه آپارتمان نشین نیستیم....وقتی ولوم بیشتر از 65 میره توی دل آدم خالی میشه.

اقا این 77 چیه برند و مدلشو لطف کنین بگین تا برم ببینم چیه

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

در زمان خودش فوق العاده بود اقا امیر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقای رایان سلام دوست عزیز
    من هیچ وقت کالیبره درست نکردم
    میگن این اتو کالیبریشن که خودش داره میکروفن را میزاری کار بده هست یا باید دستی انجام بشه؟
    سلام عزیز جان.
    بله که جواب میده.شما به صورت اتومات می تونی کالیبره کنی البته فضای خونه باید فوق العاده ساکت باشه یعنی حتی کولر هم روشن نباشه تا درست کالیبره بشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اقا این 77 چیه برند و مدلشو لطف کنین بگین تا برم ببینم چیه[COLOR="Silver"]
    pioneer rs77

در آغاز فعالیت alireza-kia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اوناییکه مثل من تو نقاط کور آنت دهی هستند میتونند از آنتن های بوستر دار استفاده کنند خودم سیماران گرفتم بعلاوه کابل کرمان کیفیت تصئیر عالی راستی دستگاه هم xvision333

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •