رفقا کسی بازی خوب روی گوشی تست نکره؟!
بعد از Prince of Persia و NFS : Shift بازی خوب دیگه ای بازی نکردم رو این گوشی!
رفقا کسی بازی خوب روی گوشی تست نکره؟!
بعد از Prince of Persia و NFS : Shift بازی خوب دیگه ای بازی نکردم رو این گوشی!
دورود بر بروبکس سایت
می خواستم بدونم ایا ویواز n-gage ساپورت میکنه یا نه؟
ممنونم از پاسخدهیتون پیشاپیش![]()
سلام
دفترچه راهنمای فارسی این گوشی هست؟
پست دوم همین تاپیک!
آقا این برنامه رو رو گوشیتون نصب کنید ببینید چه امتیازی رو به گوشیتون میده برنامه یه بنچ مارک هستش البته جاوا
گوشی من در که Vivaz™Pro هست این گونه بود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2M Multi Tread = 117 Sec
3Dimension =507
می خواستم بدونم ایا ویواز n-gage ساپورت میکنه یا نه؟
بازی های N-Gage رو من تا حالا ندیدم ولی بازی های S^3 که بضی از بازی ها ش رو پورت کردن و اجرا میکنه مثل Need For Speed Shift , PES 2011 من دیدم که بازی های بزرگ S^3 هست (همون N8,C7)
نه رفیق!
امکان اش نیست!
اقایون و خانوما من این گوشی رو از دیجی کالا با گارانتی کامتل خریدم ولی تو پکش قلم نداشت و مموریش هم 2گیگ بود چیکار کنم حالا مموری رو بی خیال ولی قلم باید باشه یا نه نیست ؟
و یه چیز دیگه این گوشی کابل اتصال به تی وی تو پکش هست یا نه؟
Last edited by farsar; 15-06-2011 at 20:50.
نه، خیلی وقته دیگه کابل اتصال به TV و قلم و حتی مموری 8 نمیذارن ...
پکهاش خیلی ساده شده ...
قفط USB و شارژر و یه هندزفری خیلی معمولی ...
برای هیچکس قلم نداره ! به اون عکس توجه نکن ! من از هر کی پرسیدم نه قلم داشت نه کیف داخل پک نه هندزفری بلوتوث و نه مموری بیش از 2 گیگ !!!
مسخره س نه ؟!
کلا سونی اریکسون مسخره شده!!! نوکیا واسه گوشی های سال 2008 که میشه سه سال پیش مثل 5800 و C6 چند مدل دیگه اپدیت جدید داده ولی سونی اریکسون برای ویواز و ویواز پرو که تاز یک ساله شده دیگه اپدیت نمیده و اصلا یادش رفته یه همین گوشی رو داره تولید میکنه...
رو گوشی های N8 و C7 و یکی دو مدل دیگه داره کلا سیستم عامل رو عوض میکنه کاری که سونی اریکسون تو خواب هم نمیتونه بهش فکر کنه چه برسه انجام بده حالا کاری با خوب یا بد بودن سیستم عامل جدید ش ندارم...
گوشی من (ویواز پرو )قلم کیف نداشت ولی رم 8 روش داشت
Last edited by vahidsport; 20-06-2011 at 10:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)