کی ؟ شما ؟!شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار![]()
کی ؟ شما ؟!شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار![]()
بابا من کیم.جمع خودتونو میگم
چرا من Light Volume ندارم ؟
تو تنظیمات نورم Inclusion Volume یا Excution ندارم !
Last edited by 3Dmajid; 20-10-2011 at 11:40.
بنیاد نه .... ولی من برای سازمان تبلیغات اسلامی مازندران نمونه بردم که از یه بازی مون حمایت کنن منتها به جوابی در نهایت نرسیدم.....شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار
الان شرکتای بزرگ با هزینه های شخصی زیاد دارن که میخوان با بنیاد شریک بشن با کلی مشکلات عجیب و غریب روبرو هستن (اینجور که اخبارش میرسه) اونوقت از من و رضا که دوتا بازیساز مستقل هستیم حمایت میکنن؟
اینجور که به ما توصیه میکنن نباید طرف بنیاد بریم و اگه بخوایم یه روز بازی بسازیم میفروشیم به یه شرکت پخش که در دسر بنیاد رو هم نداشته باشه ......
الانم بیکار نیستیم یه کارا و اقداماتی داریم میکنیم .......
اگه نسخه جدید رو دانلود کردی (یکی دوتا نسخه آخر) توی UDK به طور پیش فرض LIGHT VOLUM اجرا شده و برای ولوم دادن فقط میتونی لات مس رو ولوم بدی ....چرا من Light Volume ندارم ؟
اگه مپتو با نور همینطوری بیلد کنی دیگه مثل قبلا دو سه ساعت بدون ولوم طول نمیکشه خودش لایت ولوم رو میده .....
من یه لول تمرینی درست کردم.
چرا وقتی میخوام Geometry رو بیلد کنم، بعد از بیلد تمام براش هایی که ساختم از بین میره ؟
با اینکه خود براش ها همه سر جاشونه و هیچ تغییری توش ندادم ولی محتواش نیست![]()
واضح تر بگم ... دیوارای لول همه براشن ! وقتی ریبیلد میکنم دیوارا از بین میرن با اینکه خود براش سر جاشه![]()
کلا کار با این براشا درد سره !
بهتره تو یه برنامه مثل مکس بسازیم واردش کنیم![]()
در واقع لول دیزاینر های بزرگ برای نشون دادن بیس کار تو آنریل (اونایی که با آنریل کار میکنن) از براش استفاده میکنن ....
بقیه ی لول باید مدلسازی بشه .... براش فقط برای اینه که بیس کار بیاد دست دیزاینر ....
در واقع لول دیزاینر های بزرگ برای نشون دادن بیس کار تو آنریل (اونایی که با آنریل کار میکنن) از براش استفاده میکنن ....
بقیه ی لول باید مدلسازی بشه .... براش فقط برای اینه که بیس کار بیاد دست دیزاینر ....
ممنون نینجا جان ولی
چه ربطی به سوال من داشت ؟![]()
هیچ موتوری پشنهاد نمی کنه مرحله تو خود مکس و یا مایا طراحی بشه بلکه بهتره اجزای مرحله جدا جدا تو نرم افزار طراجی طراحی بشه....
تا وقتی که این COPY RIGHT ایران نداشته باشه همین میشه به فرض یه بازی ساختین کامل باUDK وقتی BATTLE 3 هست 3 تومن دیگه کی بازی ایرانی میخره تازه توش به ایران هم حمله میکنن که واسه امدنش لحظه شماریه من تو کرمانشاه نرم افزار کار میکنم شمشیر نادر و....اصلا فروش نرفت چون 5 تومن میخواد بده به ابن بازی 5 تومن میده RAGE بازی میکنه اگه قانون COPY RIGHT بود بازیا 50و60 تومن بودن راحت بازی سازی پیشرفت میکردو بازی ایرانی میخریدن. 20 تومن راحت میدادن براش اینم شانس ماست افتادیم تو مملکتی که یه ور دین خفتشو گرفته از اون ورم تهریم بازی هم بسازی بایید در مورده اسلام و نیروهای دلیر جمهوری اسلامی باشه.
واقعا نمیفهمم چرا هر کی از راه میرسه یه پست میده که هیچ ربطی به پست قبلی نداره !
خیر سرم من سوال پرسیدم ... !
مشکلم رو گفتم تا یکی کمکم کنه.
نینجا که اومد یه جواب بی ربط داد.
پرویز هم یه جواب بی ربط تر !
kollack هم یه چی گفت که اصلا به تاپیک ربطی نداره !
یعنی چی آخه !![]()
فقط باید علامت تعجب گذاشت ... !!
پرویز جان منظور من طراحی در و دیوار مرحله بود که تو UDK توسط Brushها میشه ساخت نه آبجکت ها.هیچ موتوری پشنهاد نمی کنه مرحله تو خود مکس و یا مایا طراحی بشه بلکه بهتره اجزای مرحله جدا جدا تو نرم افزار طراجی طراحی بشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)