درود به همه دوستان بزرگوار
بزرگوار لطف دارین در سال جدید اولین پستم بود، یک چند وقتی بود که شدیدا بی حوصله بودم مخصوصا نسبت به ماشین البته هر از چندی یک سری به تاپیک می زدم، باید بگم که ماشین رو کمی بهش عادت کردم (بدترین مساله به نظرم عادت کردن هست که در کشور ما عادت کردن یک امر عادی و طبیعی هستش

) ولی خبر خوب و بد دارم، خبر خوب اینه که می خام بفروشم بره و خبر بد که تصمیم عجیبی هست اینه که باز هم سورن میخام بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می دونم که (جسارتا) تصمیم احمقانه ای شاید به نظر بیاد ولی خوب چیکار کنم خوشم اومده

دلیلش رو هم به زودی قصد دارم در یک پست جامع به بررسی نقاط قوت و ضعف ماشین بپردازم تا یک جمع بندی برای همه دوستان باشه.
این بار می خام کلاس جدید سورن رو بگیرم، 57511 البته فعلا 50-50 هستش، زیاد از دستم حرص نخورید

متاسفانه خاستم به سمت پراید برم به خاطر شرایط فروش بهتر، ولی واقعا آخه حیف سواری و لذت سورن نیست برم سمت پراید
به هر روی، یک مطلب دیگه اینکه قدر این تاپیک رو خیلی می دونم، چرا؟؟؟؟ چون توی سایت همسایه (تی یو نی نگ) هم هر از چندی سر می زنم، چند تا از تاپیک های مربوط به سورن رو سر زدم چند صفحه آخر فقط بحث سر این هستش که نه سورن خوبه، نه پارس جدید خوبه، نه 405 خوبه (ماشین دهه 80 فرانسه هنوز در این حوالی غیرت کش دارد

) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و بحثهای این طوری که واقعا خنده دار هستش، قضاوت با دوستان؛ حال و حوصله خسته کردن شما و ترشح بیشتر اسید معده داغونم رو ندارم!!!!!!!!!!! والله چقدر حرص بخورم!!!!!!!!!!
ولی این تاپیک خوبی که داره بچه ها ساده و بی حاشیه سعی می کنن به هم کمک کنن، دم مدیران تاپیک و همه بچه های تاپیک گرم
در مورد مشکلات ماشین هم می خام یک بار دیگه به مقر مرکز تماس حمله کنم!!!!!!!!!!!!! ببینم برای هفته دیگه می تونم نوبت از یادگار بگیرم!!!!!!!!!!!!!!! نتایج رو سعی می کنم به اشتراک بذارم