تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 472 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام به آقا وحید بازگشت دوباره شما به تاپیک را به فال نیک می گیریم هر چی باشه تجربه زیادی در سورن دارید

اگر یونیت کولر خراب نباشه شانس اوردی. بهترین حالت خالی شدن گاز کولر هست و بدترین حالت هم خراب شدن یونیت کولر که برای یکی از دوستان اتفاق افتاده بود
    البته خودم هم از ضعف شدید کولر سورن در مقایسه با تندرم به شدت ناراضی هستم

دقیقا مشکل مشترک داریم
    من وقتی گاز میدم صندلی یک جیره ی عجیبی میده
    واقعا به این دریای بیکران کیفیت خودروی داخلی که نگاه می کنم مات و مبهوت می شم
    باید درخواست امداد بزنن صندلی جدید بیاد ولی باز هم کیفیت بالایی نخواهد داشت

من مشکل صدای گیربکس دارم!! تو اول بگو چیکار کنم بعد من راه حل نرم شدن دنده ها را بهت میگم
    من واسکازین گیربکس را با واسکازین الف تعویض کردم
    مشکل صدای گیربکس متاسفانه رفع نشد (خر خر ، ضر ضر ، شر شر و چند صدای دیگه که زمان رها کردن پدال گاز بسیار شدید میشه) ولی دنده ها فوق العاده نرم شدن و با یک انگشت به راحتی جا میره شما هم امتحان کن حتما نتیجه می گیری

درود به همه دوستان بزرگوار
    بزرگوار لطف دارین در سال جدید اولین پستم بود، یک چند وقتی بود که شدیدا بی حوصله بودم مخصوصا نسبت به ماشین البته هر از چندی یک سری به تاپیک می زدم، باید بگم که ماشین رو کمی بهش عادت کردم (بدترین مساله به نظرم عادت کردن هست که در کشور ما عادت کردن یک امر عادی و طبیعی هستش) ولی خبر خوب و بد دارم، خبر خوب اینه که می خام بفروشم بره و خبر بد که تصمیم عجیبی هست اینه که باز هم سورن میخام بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می دونم که (جسارتا) تصمیم احمقانه ای شاید به نظر بیاد ولی خوب چیکار کنم خوشم اومده دلیلش رو هم به زودی قصد دارم در یک پست جامع به بررسی نقاط قوت و ضعف ماشین بپردازم تا یک جمع بندی برای همه دوستان باشه.
    این بار می خام کلاس جدید سورن رو بگیرم، 57511 البته فعلا 50-50 هستش، زیاد از دستم حرص نخورید
    متاسفانه خاستم به سمت پراید برم به خاطر شرایط فروش بهتر، ولی واقعا آخه حیف سواری و لذت سورن نیست برم سمت پراید
    به هر روی، یک مطلب دیگه اینکه قدر این تاپیک رو خیلی می دونم، چرا؟؟؟؟ چون توی سایت همسایه (تی یو نی نگ) هم هر از چندی سر می زنم، چند تا از تاپیک های مربوط به سورن رو سر زدم چند صفحه آخر فقط بحث سر این هستش که نه سورن خوبه، نه پارس جدید خوبه، نه 405 خوبه (ماشین دهه 80 فرانسه هنوز در این حوالی غیرت کش دارد) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و بحثهای این طوری که واقعا خنده دار هستش، قضاوت با دوستان؛ حال و حوصله خسته کردن شما و ترشح بیشتر اسید معده داغونم رو ندارم!!!!!!!!!!! والله چقدر حرص بخورم!!!!!!!!!!
    ولی این تاپیک خوبی که داره بچه ها ساده و بی حاشیه سعی می کنن به هم کمک کنن، دم مدیران تاپیک و همه بچه های تاپیک گرم
    در مورد مشکلات ماشین هم می خام یک بار دیگه به مقر مرکز تماس حمله کنم!!!!!!!!!!!!! ببینم برای هفته دیگه می تونم نوبت از یادگار بگیرم!!!!!!!!!!!!!!! نتایج رو سعی می کنم به اشتراک بذارم

2. 4 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    یک تصمیم گرفتم که نمیدونم عاقلانه ست یا نه!
    اینکه جدیدا به این نتیجه رسیدم که ماشین با بنزین هم خیلی بهتر میره هم هزینه ش کمتر از گازه
    (مصرف بنزینش خیلی خوبه ولی گاز مصرفش نسبتا زیاده)
    و اینکه با توجه به مسافرت های زیاد ما خیلی به صندوق عقب نیاز داریم
    آیا میشه مخزن گاز رو برداریم و تک سوزش کنیم!؟
    مشکلی پیش نمیاد؟
    (مدل های بنزینی که از نظر ساختار با پایه گاز سوز فرقی نمیکنن؟ درسته؟)
    در کل نظرتون چیه؟!
    خیلی ممنون

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

درود به همه دوستان بزرگوار
    بزرگوار لطف دارین در سال جدید اولین پستم بود، یک چند وقتی بود که شدیدا بی حوصله بودم مخصوصا نسبت به ماشین البته هر از چندی یک سری به تاپیک می زدم، باید بگم که ماشین رو کمی بهش عادت کردم (بدترین مساله به نظرم عادت کردن هست که در کشور ما عادت کردن یک امر عادی و طبیعی هستش) ولی خبر خوب و بد دارم، خبر خوب اینه که می خام بفروشم بره و خبر بد که تصمیم عجیبی هست اینه که باز هم سورن میخام بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می دونم که (جسارتا) تصمیم احمقانه ای شاید به نظر بیاد ولی خوب چیکار کنم خوشم اومده دلیلش رو هم به زودی قصد دارم در یک پست جامع به بررسی نقاط قوت و ضعف ماشین بپردازم تا یک جمع بندی برای همه دوستان باشه.
    این بار می خام کلاس جدید سورن رو بگیرم، 57511 البته فعلا 50-50 هستش، زیاد از دستم حرص نخورید
    متاسفانه خاستم به سمت پراید برم به خاطر شرایط فروش بهتر، ولی واقعا آخه حیف سواری و لذت سورن نیست برم سمت پراید
    به هر روی، یک مطلب دیگه اینکه قدر این تاپیک رو خیلی می دونم، چرا؟؟؟؟ چون توی سایت همسایه (تی یو نی نگ) هم هر از چندی سر می زنم، چند تا از تاپیک های مربوط به سورن رو سر زدم چند صفحه آخر فقط بحث سر این هستش که نه سورن خوبه، نه پارس جدید خوبه، نه 405 خوبه (ماشین دهه 80 فرانسه هنوز در این حوالی غیرت کش دارد) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و بحثهای این طوری که واقعا خنده دار هستش، قضاوت با دوستان؛ حال و حوصله خسته کردن شما و ترشح بیشتر اسید معده داغونم رو ندارم!!!!!!!!!!! والله چقدر حرص بخورم!!!!!!!!!!
    ولی این تاپیک خوبی که داره بچه ها ساده و بی حاشیه سعی می کنن به هم کمک کنن، دم مدیران تاپیک و همه بچه های تاپیک گرم
    در مورد مشکلات ماشین هم می خام یک بار دیگه به مقر مرکز تماس حمله کنم!!!!!!!!!!!!! ببینم برای هفته دیگه می تونم نوبت از یادگار بگیرم!!!!!!!!!!!!!!! نتایج رو سعی می کنم به اشتراک بذارم
    منم از سورن بدم نمیاد ولی خیلی هم بهش محل نمی ذارم
    اصلا لوسش نمی کنم و بجز آب و روغن حاضر نیستم ریالی براش هزینه کنم
    تنها هزینه های متفرقه ایی که براش کردم بجز روغن و واسکازین و فیلتر روغن خرید یک عدد گیج روغن(گیجش همون روز اول شکست) و خرید یک درب رادیاتور(بس که نشت کرد توی خونه دعوا شدم که داره حیاط را کثیف می کنه) بود ولاغیر
    حتی ضبط هم براش نخریدم و حتی دریغ از یک فلش مموری(فعلا مشترکا از فلش تندر استفاده می کنم)
    به خدا اگر به کیفیتش میرسیدن واقعا ماشین خوبی از آب در میومد و توی بازار کشورهای متوسط هم می تونست فروش خوبی داشته باشه
    راستی در مورد رادیاتور هم از مواد تمیز کننده رادیاتور که توی لوازم و روغن فروشی هست استفاده کنید و زیاد هم نگران نباشید. من برای تمیز کردن رادیاتور تویوتا از اسید دستشویی استفاده کردم و مشکلی برای موتورش پیش نیومد

سلام خدمت همه دوستان
    یک تصمیم گرفتم که نمیدونم عاقلانه ست یا نه!
    اینکه جدیدا به این نتیجه رسیدم که ماشین با بنزین هم خیلی بهتر میره هم هزینه ش کمتر از گازه
    (مصرف بنزینش خیلی خوبه ولی گاز مصرفش نسبتا زیاده)
    و اینکه با توجه به مسافرت های زیاد ما خیلی به صندوق عقب نیاز داریم
    آیا میشه مخزن گاز رو برداریم و تک سوزش کنیم!؟
    مشکلی پیش نمیاد؟
    (مدل های بنزینی که از نظر ساختار با پایه گاز سوز فرقی نمیکنن؟ درسته؟)
    در کل نظرتون چیه؟!
    خیلی ممنون
    این کار مشکل خاصی نداره فقط در نظر بگیرید وزن مخزن زیاد هست و با توجه به اینکه فنربندی عقب سمند گاز سوز تغییرات جزیی داره بعد از خارج کردن کپسول اصطلاحا ماشین در محور عقب شتری میشه

5. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    سمندهاي دوگانه سوز اي اف 7

مطلبي رو توي سايت تي تي مطالعه كردم راجع به ورود روغن هنگام سوختگيري به مخزن گاز ، رگلاتور ، سنسور فشار ريل سوخت و درنتيجه بدكار كردن موتور با سوخت گاز.
    كسي اطلاعات دقيقي داره كه چطوري ميشه از اين مشكل جلوگيري كرد و بعد از طي چقدر كاركرد لازمه كه رگلاتور و سنسور ريل سوخت تميز بشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    چند وقتیه که EF7 بنده بعد از اتمام گاز یهو میخاد بره برای خاموش شدن و در اصطلاح ماشین کله میکنه و رفتن روی بنزین یکم اذیت کننده شده ؟
    کسی میدونه مشکل از چیه ؟
    ماشین 100 هزار کار کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض کله کردن EF7 بعد از اتمام گاز و رفتن رو بنزین

با سلام
    چند وقتیه که EF7 بنده بعد از اتمام گاز یهو میخاد بره برای خاموش شدن و در اصطلاح ماشین کله میکنه و رفتن روی بنزین یکم اذیت کننده شده ؟
    کسی میدونه مشکل از چیه ؟
    ماشین 100 هزار کار کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سياره زمين

پيش فرض

سلام اساتید محترم
    من میخوام پولام رو جمع کنم و بصورت قسطی یه ماشین حدود 30 میلیون بخرم
    تو یک ماه اخیر خیلی مطالب از سایتهای مختلف خوندم اما اینجا کامل تر بود
    اول اینکه سمند ef7 نسبت به بقیه خودروها هم قیمتش چه برتری داره
    میخاستم ببینم تو سال جدید کسی سمند ef7 گازسوز تحویل گرفته؟ آیا مشکلی داره؟
    و اینکه اون جاییکه میخام ماشین رو بخرم گفت یک ماه دیگه کد 29111 براش میاد که مولتی پلکس نیست آیا با این شرایط این خودرو خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز. من یه سورن دارم و به دلایلی از جمله کپ کردن بین تعویض دنده ها و شتاب پایین پیش یه تنظیم موتوری معتمد و کاردرست رفتم و خلاصه با دیاگ یه برنامه به ECU داد و بعدش ماشین شد زانتیا! این قدر شتابش عالی شد که حرفی برای زدن باقی نذاشت. ولس امروز نمیدونم چطوری بود یه جورای انگار شده مثل روز اول انگار اصلا برنامه بهش ندادن! امکان داره برنامش پریده باشه؟ اصلا همچین چیزی امکان پذیره؟ یا کیفیت بنزینی که زدم پایین بوده؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز. من یه سورن دارم و به دلایلی از جمله کپ کردن بین تعویض دنده ها و شتاب پایین پیش یه تنظیم موتوری معتمد و کاردرست رفتم و خلاصه با دیاگ یه برنامه به ECU داد و بعدش ماشین شد زانتیا! این قدر شتابش عالی شد که حرفی برای زدن باقی نذاشت. ولس امروز نمیدونم چطوری بود یه جورای انگار شده مثل روز اول انگار اصلا برنامه بهش ندادن! امکان داره برنامش پریده باشه؟ اصلا همچین چیزی امکان پذیره؟ یا کیفیت بنزینی که زدم پایین بوده؟
    والا از این برنامه ها برای 206 هم بود به اسم چیپ تیونینگ بعد خیلی زده بودن بعد چند روز ی مدت مث قبل یا بدتر شده بود!! دلیلشو کسی فهمید به منم بگع!!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    سمندهاي دوگانه سوز اي اف 7

مطلبي رو توي سايت تي تي مطالعه كردم راجع به ورود روغن هنگام سوختگيري به مخزن گاز ، رگلاتور ، سنسور فشار ريل سوخت و درنتيجه بدكار كردن موتور با سوخت گاز.
    كسي اطلاعات دقيقي داره كه چطوري ميشه از اين مشكل جلوگيري كرد و بعد از طي چقدر كاركرد لازمه كه رگلاتور و سنسور ريل سوخت تميز بشه ؟
    سلام
    همچین چیزی هست. ما یه پیکان گازسوز داشتیم وقتی رگلاتورش رو باز کردیم 250 سی سی روغن توش بود تازه این فقط داخل رگلاتور بود تو کپسول رو خالی نکردیم. کاریش هم نمیشه کرد. ما بعد از 4 5 سال که با گاز رفته بودیم این وضعیت پیش اومده بود.

14. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •