من که پریروز رفتم ثبت نام رو انجام دادم، ولی باز امروز باز باید برم واسه انتخاب واحد و خالی کردن جیب.خدا به خیر بگردونه.گفتند از هفته دیگه هم کلاسا شروع میشه
من که پریروز رفتم ثبت نام رو انجام دادم، ولی باز امروز باز باید برم واسه انتخاب واحد و خالی کردن جیب.خدا به خیر بگردونه.گفتند از هفته دیگه هم کلاسا شروع میشه
هفته بعد کسی نمیاد باید بعد از حذف و اضافه برین کلاس یا حداقل روز حذف و اضافه چون کلاسا تشکیل نمیشه
کلا علمی کاربردی اصلا ..ولش کن![]()
اکثر رشته ها ، 4 و 5 ام اسفند . حذف و اضافه دارند . یعنی از هفته دوم اسفند رسما دانشجویان میایند و کلاس ها شروع میشود .
و اغلب !!!! اکثرا تا 20 اسفند میایند و رسما پرونده سال 93 بسته میشود .
و دوباره هفته 3 فروردین دوباره کلاس ها اغاز ...
ترم بهاره خیلی زود تموم میشه . عاشق ترم بهارم ...![]()
Last edited by sansa; 12-02-2015 at 12:45.
یک سوال، این شهریه رو همش رو اول میگیرن؟ نمیشه مثل پیام نور در 2 نوبت داد؟
همیشه بیشتر شهریه 85% رو قبل از انتخاب واحد میگیرند . و 15% رو اخر ترم قبل از امتحانات .
اره 6 و 7 حذف و اضافه هستش نهایت دو هفته میرن اردیبهشت دوباره شروع میشه
ولی خیلی کیلویی نمره میده خیلی بدوجوره چنتا از دوستام اصلا کلاس نمی اومدن و پروژه ر و نصفه اوردن بهترین نمره رو گرفتن
معدلشم شد 18.5 ما که خوب امتحان دادیم پایین تر شدیم خیلی بجور نمره میدن
علمی کاربردی اصلا دانشگاه نیست .
من خودم عقیده دارم مدرکش بی ارزش ترین مدرک هستش.
Last edited by sansa; 12-02-2015 at 14:29.
کسی اینجا رشته مترجمی همزمان انگلیسی هست؟ چطور هست؟ چیزی یاد میدن؟
سلام دوستان امروز که رفتم واسه پرداخت شهریه در کمال تعجب گفت 470 تومن 15% هم آخر ترم(قبلا گفته بودند حدود 650 میشه) به هر حال اینجا هم پارتی بازی بود مثل همه جا. گفتم میشه شهریه رو چک بدم گفت نه برو فلان جا صحبت کن وام بهت بدن ....حالا بماند که همونجا چند تا آقازاده چک دادند و رفتند ما هم گفتیم فلانی گفته نصفشو چک میگیرین گفت باشه.بعد رفتم انتخاب واحد میگه رشته نرم افزار به حد نصاب نرسیده هنوز و احتمالا هم نمیرسه و باید تغییر رشته بدین به آی تی یا شبکه
واقعا نمی دونم بگم واسه خودم متاسفم یا واسه اونا.بعد رفتم به رئیسه میگم میشه انتقال بدم به یه واحد دیگه؟ به من میگه آی تی و نرم افزار از هم منفک نیستند.یعنی چی آخه
من برنامه نویسم میخوام برم نرم افزار مگه زوره؟واقعا از حالا دارند خودشون رو نشون میدن.
حالا دوستان به نظرتون چی کار کنم .چون احتمالا ترم اول که واحدای آی تی و نرم افزار شبیه هم هستند با اونا می خونیم ولی از ترمای بعد چی اگه کلاس نذارن چی؟
چیکار کنم؟
من که باید تا آخر کاردانی باشم چون رشتم رو کارشناسی دانشگاه معتبر داره برای همین باید بخونم کاردانی رو بگیرم و کارشناسی برم یه دانشگاه واقعی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)