تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 416 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اگه فقط برای همین یه بازی میخواید کنسول بخرید،به نظر من یه PS3 دسته دوم اوریج خور که به هیچ وجه کپی خور نمیشه بخرید،با یه GTA V اوریجینال،اینجوری موقع فروش ضرر کمتری هم میدید......................
    به این دلیلی گفتم به هیچ وجه کپی خور نشه که قیمتش میاد پایینتر اینطوری..............
    حدودا فکر می کنید مجموعا چقدر دربیاد ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه فقط برای همین یه بازی میخواید کنسول بخرید،به نظر من یه PS3 دسته دوم اوریج خور که به هیچ وجه کپی خور نمیشه بخرید،با یه GTA V اوریجینال،اینجوری موقع فروش ضرر کمتری هم میدید......................
    به این دلیلی گفتم به هیچ وجه کپی خور نشه که قیمتش میاد پایینتر اینطوری..............
    دوست عزیز اگه ps3 کپی خور باشه میشه باهاش انلاین بازی کرد ؟ ( در صورت اورجینال بودن بازی )
    یا که مشکلاتی مثل بن شدن و .. داره ؟
    یه سوال دیگه اینکه الان این gta v هایی که توی بازار هستن همه برنر مکس هستن یا در صورت بازی برای لایو مشکل درست میشه؟ چون خیلیا دارن بازی میکنن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اگه ps3 کپی خور باشه میشه باهاش انلاین بازی کرد ؟ ( در صورت اورجینال بودن بازی )
    یا که مشکلاتی مثل بن شدن و .. داره ؟
    یه سوال دیگه اینکه الان این gta v هایی که توی بازار هستن همه برنر مکس هستن یا در صورت بازی برای لایو مشکل درست میشه؟ چون خیلیا دارن بازی میکنن
    بورن مکس بیشتر برای اینه که بتونی بازی رو تو هارد نصب کنی که به لنز فشار نیاد و موقع بازی کرش نکنه
    از هر 10 تا بازی یکی 100% باید بورن مکس باشه مثل FORZA 3 اگه بورن نگیری هم نمیتونی تو هارد نصب کنی هم بازی فریز میکنه و دستگاه ریست میشه

4. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه phoenix_i06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    مرکز فروش کنسول های پلی استیشن سونی در تهران کجاست؟ آیا گارانتی شرکتی و معتبری هم دارن؟
    با تشکر

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز ! من خودم الان یه 360 دارن و بیشتر به xBox علاقه دارم ! دوست داشتم X1 بگیرم ولی متاسفانه متاسفانه متاسفانه محدودیت های بسیار زیادی داره و من حس میکنم واقعا نمیشه تحمل کرد ! البته دقیقا نمیدونم چین ! کسی میتونه بگه ؟ بعد هم من تصمیم دارم PS4 بگیرم می خوام بدونم دقیقا کی میاد؟ بعد هم اگه بیاد زیر 2 ملیون هست یا نه ؟؟ چون هزینه بیشتر از اینا براش زیاده ! صبر میکنم بیاد پایین ! ممنون میشم یکی جواب بده
    !

راستی x1 وارد بازار بشه بعد من یه 3 4 هفته صبر کنم به 1.600 یا 1.700 میرسه ؟
    Last edited by Mool Tee; 25-09-2013 at 16:43.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام دوستان
    مرکز فروش کنسول های پلی استیشن سونی در تهران کجاست؟ آیا گارانتی شرکتی و معتبری هم دارن؟
    با تشکر
    سونی نمایندگی رسمی و خاصی توی کل ایران نداره............
    این نمایندگی ها هم که میبینید نمایندگی شرکت بازرگانی وارد کننده محصولات سونی هستن..................
    خود این نمایندگی ها هم کنسولاشون رو از عمده فروشای بازار میگیرن،حتی بانیان الکترونیک هم جنساش رو از طبقه ی ما میگرفت و میگیره................

8. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز ! من خودم الان یه 360 دارن و بیشتر به xBox علاقه دارم ! دوست داشتم X1 بگیرم ولی متاسفانه متاسفانه متاسفانه محدودیت های بسیار زیادی داره و من حس میکنم واقعا نمیشه تحمل کرد ! البته دقیقا نمیدونم چین ! کسی میتونه بگه ؟ بعد هم من تصمیم دارم PS4 بگیرم می خوام بدونم دقیقا کی میاد؟ بعد هم اگه بیاد زیر 2 ملیون هست یا نه ؟؟ چون هزینه بیشتر از اینا براش زیاده ! صبر میکنم بیاد پایین ! ممنون میشم یکی جواب بده
    !

کسی نیس جواب بده ؟

داره خودمونی میشه phoenix_i06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما.
    جای معتبری را برای خرید سراغ دارید؟ (اینکه آدم خیالش راحت باشه که آکبند هست و ریفربیشد نیست و چیزیش جابه جا نشده) و اگر هم گارانتی داشته باشه که چه بهتر.

سونی نمایندگی رسمی و خاصی توی کل ایران نداره............
    این نمایندگی ها هم که میبینید نمایندگی شرکت بازرگانی وارد کننده محصولات سونی هستن..................
    خود این نمایندگی ها هم کنسولاشون رو از عمده فروشای بازار میگیرن،حتی بانیان الکترونیک هم جنساش رو از طبقه ی ما میگرفت و میگیره................

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

!

برای خرید کنسول های نسل جدید فقط و فقط باید صبر کرد.
    مثلا من قصد دارم 6 یا 5 ماه بعد از ریلیز کنسول های نسل جدید اقدام به خرید کنسول بکنم.

ولی باز اگه شما عجله داری باید صبر کنیم تا دو ماه دیگه که کنسول ها منتشر میشن وضعیت بازار رو ببینیم و در مورد خریدش مشورت کنیم.
    Last edited by Layken; 26-09-2013 at 02:04.

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما.
    جای معتبری را برای خرید سراغ دارید؟ (اینکه آدم خیالش راحت باشه که آکبند هست و ریفربیشد نیست و چیزیش جابه جا نشده) و اگر هم گارانتی داشته باشه که چه بهتر.
    با توجه به محل سکونت که تهران زدید بهترین مرکز برای خرید توپخونه یا همون پشت شهرداری هستش...................
    اگه هم اطلاعات دقیق تر میخواید PM بدید در خدمتم..............
    اینجا تبلیغات میشه،نمیشه گفت

14. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •