حدودا فکر می کنید مجموعا چقدر دربیاد ؟
حدودا فکر می کنید مجموعا چقدر دربیاد ؟
دوست عزیز اگه ps3 کپی خور باشه میشه باهاش انلاین بازی کرد ؟ ( در صورت اورجینال بودن بازی )
یا که مشکلاتی مثل بن شدن و .. داره ؟
یه سوال دیگه اینکه الان این gta v هایی که توی بازار هستن همه برنر مکس هستن یا در صورت بازی برای لایو مشکل درست میشه؟ چون خیلیا دارن بازی میکنن
بورن مکس بیشتر برای اینه که بتونی بازی رو تو هارد نصب کنی که به لنز فشار نیاد و موقع بازی کرش نکنه
از هر 10 تا بازی یکی 100% باید بورن مکس باشه مثل FORZA 3 اگه بورن نگیری هم نمیتونی تو هارد نصب کنی هم بازی فریز میکنه و دستگاه ریست میشه
سلام دوستان
مرکز فروش کنسول های پلی استیشن سونی در تهران کجاست؟ آیا گارانتی شرکتی و معتبری هم دارن؟
با تشکر
سلام به همه دوستان عزیز ! من خودم الان یه 360 دارن و بیشتر به xBox علاقه دارم ! دوست داشتم X1 بگیرم ولی متاسفانه متاسفانه متاسفانه محدودیت های بسیار زیادی داره و من حس میکنم واقعا نمیشه تحمل کرد ! البته دقیقا نمیدونم چین ! کسی میتونه بگه ؟ بعد هم من تصمیم دارم PS4 بگیرم می خوام بدونم دقیقا کی میاد؟ بعد هم اگه بیاد زیر 2 ملیون هست یا نه ؟؟ چون هزینه بیشتر از اینا براش زیاده ! صبر میکنم بیاد پایین ! ممنون میشم یکی جواب بده
!
راستی x1 وارد بازار بشه بعد من یه 3 4 هفته صبر کنم به 1.600 یا 1.700 میرسه ؟
Last edited by Mool Tee; 25-09-2013 at 16:43.
سونی نمایندگی رسمی و خاصی توی کل ایران نداره............
این نمایندگی ها هم که میبینید نمایندگی شرکت بازرگانی وارد کننده محصولات سونی هستن..................
خود این نمایندگی ها هم کنسولاشون رو از عمده فروشای بازار میگیرن،حتی بانیان الکترونیک هم جنساش رو از طبقه ی ما میگرفت و میگیره................
کسی نیس جواب بده ؟
با تشکر از راهنمایی شما.
جای معتبری را برای خرید سراغ دارید؟ (اینکه آدم خیالش راحت باشه که آکبند هست و ریفربیشد نیست و چیزیش جابه جا نشده) و اگر هم گارانتی داشته باشه که چه بهتر.
برای خرید کنسول های نسل جدید فقط و فقط باید صبر کرد.
مثلا من قصد دارم 6 یا 5 ماه بعد از ریلیز کنسول های نسل جدید اقدام به خرید کنسول بکنم.
ولی باز اگه شما عجله داری باید صبر کنیم تا دو ماه دیگه که کنسول ها منتشر میشن وضعیت بازار رو ببینیم و در مورد خریدش مشورت کنیم.
Last edited by Layken; 26-09-2013 at 02:04.
با توجه به محل سکونت که تهران زدید بهترین مرکز برای خرید توپخونه یا همون پشت شهرداری هستش...................
اگه هم اطلاعات دقیق تر میخواید PM بدید در خدمتم..............
اینجا تبلیغات میشه،نمیشه گفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)