با سلام یه سوال دارم من علمی کاربردی مکانیک تعمیرات نیرو گاها قبول شدم ایا ارزش رفتن داره یا نه؟
و اینکه میشه کاردانی به کارشناسی در رشته طراحی جامدات ادامه بدم ؟ {ممنون}
با سلام یه سوال دارم من علمی کاربردی مکانیک تعمیرات نیرو گاها قبول شدم ایا ارزش رفتن داره یا نه؟
و اینکه میشه کاردانی به کارشناسی در رشته طراحی جامدات ادامه بدم ؟ {ممنون}
1) خیلی متفاوته.روانشناس مشاوره انجام میده و برای درمان موارد حاد که با مشاوره قابل حل نیست باید ارجاع بده به روانپزشک. روانپزشک کارش درمانیه و حق تجویز دارو/حق باز کردن مطب/کلینیک/ریاست تیمارستان رو داره . کلا کار روانشناس شناخت مسائل روانی داره که منشاشون روحیه نه جسمی(مثلا دانش آموزی که علاقه ای به درس نداره میتونه بهش کمک کنه یا مثلا زن و شوهری که با هم مشکل دارن به روانشناس میتونن مراجعه کنن)
2) نه اصلا این دو رشته ربطی به هم ندارن . راستش تا جایی که من اطلاع دارم فقط پزشک میتونه مطب بزنه (وچندتا رشته مرتبط به پزشکی مثل شنوایی سنجی و فیزیوتراپی)
3) اینو واقعا نمیدونم ولی بعیده کیس به شما عملی معرفی نشه ولی نه در حد بیمارستانی
4) قطعا نباید داشته باشه چون این رشته رشته وابسته به وزارت بهداشت نیست و کارشم درمان نیست فقط مشاوره است .
Last edited by shabeashegha; 07-09-2010 at 20:17.
راستی بچه ها کلاسا از کی شروع میشه ؟
اول مهر ؟ یکی بهم گفته بود دانشگاه آزاد 3 هفته طول میکشه تا کلاسا شروع بشه درسته ؟
ببين ر.وانپزشك دوره پزشكي عمومي رو طي كرده و بعدشم يه چهارسال رزيدنت روانپزشكي بوده و بعد شده متخصص روانپزشكي . كليه خدمات درماني و بيمارستاني رو ميتونه مثل يه متخص ( قلب و داخلي و .... )انجام بده
جي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟4- واحد فارماکولوژی ( داروشناسی ) در رشته روانشناسی هست؟ميدوني واسه خوندن فارماكولوژي چيا لازمه ؟
حتي اگه بخوان ياد بدن هم قبلش بايد يه 4-5 ترم انواع اقسام زيست شناسي و درس هاي مشابهش رو ياد بدن
3- در بین دروس روانشناسی آیا دروس عملی مثل مراجعه به بیمارستان یا تیمارستان هست؟
بستگي به اساتيد و دانشگاه داره و حتي اگه باشه هم فقط بازديد هاي ساده رو براي آشنايي با محيط هاي اونجور جاها انجام ميدين و اينطور نيست كه مثل پزشكا يا رزيدنتها يه بيمار رو بهت بسپارن و ....
وگرنه اصلا رشته روانشناسي ربطي به بيمارستان نداره
1- من که رشته روانشناسی عمومی قبول شدم ( رشته محبوبم ) یک روانشناس چه فرقی با یک پزشک داره ؟ اونم دکتر میشه ؟(منظور دکتری مثل پزشکو دندانپزشک نه دکتر تاریخ ) .
يك روانشناس هرچقدر هم تحصيل كنه حق تجويز دارو نداره چون براي تجويز دارو داشتن مهر و شماره نظام پزشكي لازمه
البته دكتر روانشناس ( مخصوصا اگه تحصيلات تكميلي خارج داشته باشه ) سطح علميش و جايگاه شغليش بسيار بالاتر و ممتاز تر از دكتر روانپزشك هست و خيلي جاها سطح تصميم گيريش گسترده تر هست و به روانپزشك ها هم مشاوره ميده
iهمین دوتا بود !تو قسمت توضیحات تاریخ ثبت نام از 20 تا 25 هست
بله ولی تاریخ ثبت نام بر اساس حروف الفبا و رشته هاس .
هر رشته یی روز خاص خودشو داره.
اینو از کجا باید بفهمیم؟
اگه اشتباه نکنم شما دامپزشکی گرمسار قبول شدین.
من 2 ترم دانشگاه آزاد گرمسار درس خوندم و خدا رو شکر همین شنبه که فهمیدم آی تی پرند قبول شدم یکشنبه رفتم گرمسار انصراف دادم
اولا تبریک میگم به جهنم خوش اومدی
دوما درست بهت گفتن البته تاریخ شروع کلاسای هر دانشگاه فرق می کنه ولی گرمسار که تا 2 هفته ی اول کاملا تق و لقه![]()
ممنون احسان جان
شما که قبلا کلی امیدوارم کرده بودی میگفتی بزن گرمسار حالا میگی جهنم ؟![]()
شوخی کردم چرا ناراحت میشییییی دوست من
خداوکیلیش دانشگاه آزاد گرمسار اونم دانشکده ی دامپزشکیش دانشگاه خیلی خیلی خوبیه.
منظورم از جهنم خود شهر گرمسار بود.چون آب و هواش زیاد جالب نیست.تابستونا گرم گرم زمستونا هم سرد سرد.تازه شما که دامپزشکی هستی اکثر درساتون رو تو یه دهات نزدیک گرمسار می گذرونید نه خود گرمسار.خیالت راحت باشه انتخاب خوبی کردی گرمسار زدی( با توجه به اینکه دامپزشکی میخواستی)![]()
خدا رحم کنه بهم چی در انتظار منه
نه ناراحت نشدم آخه میدونی چند روزه هر کیو میبینم میگه گرمساااااار ؟
وضعیت خونه چطوریه ؟
کدوم منطقه خوبه ؟ هم از لحاظ قیمت هم موقعیت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)