بچه باحال بود ايول كلي خنديدم
--
--
بچه باحال بود ايول كلي خنديدم
بچه خیلی باحال بود ايول خنديدم !
همگی آواتارشون را عوض کردند!! نشناختمتون
-------------------------------------
یه چند وقت تکیه کلامم این بود: (سال 42 .....) مثلا" سال 42 من یه تاپیک زدم هنوز پست جدید داره!
یه دفعه دهنم پر بود اومدم بگم 42 گفتم (کل و دو) (با دهن پر بگید 42 ببینید چی میشه) خلاصه اینو سوژه کرده بودند و یه چند وقت هی میگفتن کل ودو!!
خب اینجا سوتی بازاره دیگه!!!!!
آره. هست.!!!!
راستی یه چیزی! وقتی پست یه جای دیگه میدین توضیح لازم نیست اما من فکر میکنم اینجا که همه سوتی میدن و همه IQ هستن میشه توضیحشم بدین؟
[quote=winter+girl;2796729]
پس تو حوصله چی داری؟حوصله ندارم جواب بدم
بازم حوصله ندارم
اصلا حوصله ندارم
میشه بیشتر توضیح بدی؟غلط املایی نبووود که گفت گل سوتی هامو
منم خیلی موقعها همینطوری میشم!!!نکته 1: الان چند باره سوتی ها رو مینویسم میام اینجا پاک میکنه یعنی اررسال نمیشه اعصابم قاطیه
چرا؟ مگه من چمه؟3: اگه جای فرنوش و علی بوددم خودمو میکشتم
تو که خودت تو سوتی دادن مقام داری من موندم چطور فهمیدی!!!5: دوستان سوتیه سورنا که واضحه فکر کرد اسمایل فقط دست تکون میده اما آخرش میگه بیا اونم به یه خانوم محترم
![]()
وااااااای. نمیدونی که من چقدر از بچه های 5 تا 10 سال بدم میاد!!!!!!! حالا تو برعکسی اما من از همشون بدم میاد مگر اینکه خیلی با ادب باشن که اونم به جای اینکه ازشون بدم بیاد هیچ حسی نسبت بهشون ندارم!امروز یکی از اووون بچه ها که خیلی لوس و پر رو هستن و من با اینکه عاشق بچه هام از اینجورش بدم میادبا مادرش اومد خونمون این مادر منم گیر داد برو پیش مونا این از بچه ها خوشش میاد
حالا منم عصبانی یعنی اصلا دیووونه ها کارد میزدی خونم در نمیومد دیدم یه بچه اومده اتاقم
پشت کامپیوتر بودم این بچه اومد پیشم نشست عروسکامو برداشت حالا من عصبانی تر شدم اومد محکم با پاش زد به کیسم کامپیوترم خاموش شدحالا وسط نوشتن دیگه قاطی کردم دیگه بهش گفتم آشغال گم شو بیرون از اتاقم یه لگد هم زدمش انداختمش بیرون ( البته آروم ) رفت بیرووون مامانم گفت مونا بهت چی گفت؟؟؟ عروسکاشو بهت داد؟؟ رو کرد به مادر بچه گفت مونا عاشق بچه اس در همین لحظه اون دهنشو باز کرد گفت آره مامان الان به من گفت گم شو بیرووون منم انقد خندم گرفت بلند خندیدم
![]()
چرا زنگ میزنی فرار میکنی؟یکی دیگه هم هس مال یه ماه پیشه نمیدونم گفته بودم یا نه و.اسه همین نمیگم بیخیال سوتی زیاده![]()
تایید میشه! (طبق همون قاعده: خلافت که ثابت نشد!!!)
خب تو هم عوض کن برای رو کم کنی!!!!![]()
[QUOTE] # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر فروم باز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: اگه نگم آسمون با زمین وصلت میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam Khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خودت نقل قول گرفتي و ميخندي
خب اینجا سوتی بازاره دیگه!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_vsgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟؟(نکنه نکتش تو اون اسمایله هستش؟؟؟!!!)
آره. هست.!!!!
راستی یه چیزی! وقتی پست یه جای دیگه میدین توضیح لازم نیست اما من فکر میکنم اینجا که همه سوتی میدن و همه IQ هستن میشه توضیحشم بدین؟
خسته نباشی
چقدر این پستت قشنگ شده!!!!!!!!!!!!!!! من موندم تو کفش!!!!!!
از هر دری توش هست!!!!
آخرشم معلوم نیست چیه!!!!
منظور را گرفتم...
آخه میدونی من دیال آپم و بعضی وقتا تصاویر برام لود نمیشه
برای همین هم اون لحظه اسمایله لود نشده بود وقتی نقل قول کردم بعدش لود شد و منم اون عبارت داخل پرانتز را نوشتم![]()
از وضعیت P30world هست !
از وضعیت P30world هست !
آره! مال منم خیلی موقعها اینطوری میشه اما درستش میکنم!
امروز داشتم با موتور با سرعت ميرفتم و داشتم با خودم چندتا از اون چه چهاي ناز خودم را ميخوندمكه يهو يه حشره ي موزي رفت تو دهنم و مزاحم خوندنم شد
ديگه كم كم داشت ميرفت تو حلقم كه با حركت زيباي خخخخخخخخخخ خوووووووووووو خخخخخخ اوردمش دوباره تو دهنم از اونجا توف كردم بيرون
چند ثانيه بعد از عقب صدا اومد هووووووووووووووووووووو توف ميكني نگاه عقب كن من اينا كه شنيدم دو چرخ داشتم 79 تا ديگه چرخ قرض كردم و فرارا را زدم تو هيكل
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)