یک ویدئو توی این صفحه هستش که برای من ف ی ل تره کسی میتونه لینک غیر مسدودشو به من بده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک ویدئو توی این صفحه هستش که برای من ف ی ل تره کسی میتونه لینک غیر مسدودشو به من بده :
این عکسو خودم تو بازی گرفتم برگردون زدم با پویول اتفاقی زدم ! , برگردون چطور میشه زد ؟ این شانسی دراومد
![]()
لینک اصلی ویدئو ( احتمالا ) :ک ویدئو توی این صفحه هستش که برای من ف ی ل تره کسی میتونه لینک غیر مسدودشو به من بده :
لینک دانلد ویدیو با کیفیت های مختلف:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 29-09-2009 at 16:34.
آقا دستت درد نکنه
این ویدئو چیز خاصی نیست . تست آنلاین pes 2010 رو نشون میده میخواستم ببینم لگی چیزی توش وجود نداره که خداروشکر اصلا مشکلی وجود نداره هرچند که برای قضاوت هنوز زوده چون زمانی معلوم میشه بازی آنلاین این نسخه بدون مشکله که جمعیت زیادی از گیمرها در سرتاسر دنیا همزمان بخوان آنلاین بازی کنن .
راستی میتونی بگی چطوری تونستی لینک اصلی ویدئو رو پیدا کنی ؟
چون قبلا به این سایت سر زده بودم می دونستم که اغلب ویدیوهاش رو در youtube آپلد می کنه. و همون طور که می دونید هر سایتی از مجموعه ای از کدهای html و css و ... ساخته میشه. در همون صفحه که ویدیوی مربوطه وجود داشت بوسیله ی مرورگر firefox و انتخاب گزینه ی View Page Source تونستم کدهای html صفحه رو بررسی کنم و لینک ویدیو رو پیدا کنم.راستی میتونی بگی چطوری تونستی لینک اصلی ویدئو رو پیدا کنی ؟
با سلام به دوستان.
جاتون خالی بازی مقابل (fifa 10) رو گرفتم و چند تا بازی کردم . واقعا بازی کرکر خندست و البته خیلی ضایست. این EA هم مردم رو علاف کرده. یا بازی میدی next بده یا که دیگه واسه pc نده. بالاخره از خریدنش پشیمون شدم.
حالا اینا کنار دوستان واقعا کونامی عالی کار کرده و با این تصاویر و ویدئوهایی که تو صفحات قبل بود ارزش کار کونامی کم کم داره به چشم میاد. ایول کونامی.
در سوکر 2009 هم وقتی توپ پشت سر پویول یا سرجیو راموس میفتاد و نمی تونستن باسر بزنن بلافاصله قیچی میزدن.
نوشته شده توسط konami-pes;4266915[COLOR=black
یعنی از کسانی که دمو رو دانلود کردن و حالا دارن حالشو می برن یه نفر پیدا نشد جواب ما رو بده؟؟؟؟ باید چی کار کنم؟ چرا موقع نصب این پیغام رو میده؟ یکی به دادم برسه890 مگ دانلود کردم و حالا موقع نصب این ارور رو میده
![]()
دوست عزیز اگه این همه بزرگ هم ننویسی دیده میشه
من فکر کنم درست دانلود نشده
بقیه بهتر میدونن
موفق باشید
من هم همین مشکل رو داشتم . 4 بار گفتم هیچکی کمک نکرد دیگه بازی رو پاک کردم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)