میشه این کار رو کرد ولی بکاپ گرفتن از اطلاعات که بهتره
میشه این کار رو کرد ولی بکاپ گرفتن از اطلاعات که بهتره
چگونه؟ میشه فقط بوت رو توی هارد دوم ایجاد کرد؟
doostan mazerat mikham fingilish minevisam
too windows 7 64 bit navare entekhabe zabanam napadid shode(language bar) alt+shift ham kar nemikone.
har kari kardam dorost nashod.chikar bayad bokonam?komak konid lotfan![]()
با سلام نسخه سون من نسخه فبل از 22 اکتبر است . کرکش کردم و آپدیت هم میشه و مشکلی نداره آیا تفاوتی میکنه ؟ چه تفاوتی ؟ آیا نیازه که عوضش کنم و 22 اکتبر نصب کنم ؟
سلام به همه ی دوستان من به تازگی یه مشکل تازه پیدا کردم با سون 32 بیت
هر وقت ویندوز بالا می آد این صفحه از cmd باز می شه:
بعد از اینکه allow می دم اون access denied از بین می ره ولی نمی دونم چی می شه دیگه؟؟؟؟
درود بر دوستان
به مشکلی دارم با eject کردن فلش مموری و اون اینه که توی ویندوز اکس پی هر وقت این کار رو می کردم چراغ فلشم خاموش می شد ولی توی ویندوز 7 پیام safly remove رو میده اما چراغ همچنان روشن می مونه
مشکل چیه!
ممنون
درود.
شما از ابتدا فارسی رو داشتید؟
تو کنترل پنل روی گزینه "change display language" کلیک کن و بعد رو گزینه "change keyboards" کلیک کن. بعد persian رو اضافه کن.
درود
شما اینطور که معلومه سرویس security center ویندوزت غیر فعال شده. تو run تایپ کن services.msc بعد تو پنجره باز شده تو سرویس ها یه گزینه به اسم Security center هست، اون رو دوکلیک کن و startup type رو رو حالت Automatic (delayed start) بزار.
اگه بازم ارور داد شاید ویروس باشه.
تو msconfig ببین استارتاپ ویندوزت چیا هستن.
درود
این مسئله مشکلی نداره.
یه فایل توش کپی کن و در حین کپی safe remove کن میبینی که ارور میده.
ویندوز ویستا و سون اینطورین.
سلام
دوستان من ویندوز7راازروی لرد2010نصب کردم.دوتامشکل دارم اگه راهنمایی بکنیدممنون میشم:
1-مودم راهنوزویندوز7نشناخته .چه کاربکنم؟؟؟؟؟؟؟
2-چون ازطریق شبکه اداره به اینترنت وصل میشم .مدام یوزرنیمو پسورد می خواد.طوری که دیگه عاصی شدم .لطفابه دادم برسید
برید اینجــــــا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید اینجــــــــا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1. درایور مودم برای ویندوز7(اگر نداشت ویستا) رو از سایت سازنده باید بگیری...
2. متوجـه نشدم !! یکم توضیح بدید... کجا یوزر میخواد؟
من ویندوز سون rc رو نصب کرده بودم با سریالی که خود مایکروسافت میده...حالا پیغام داده که تا 13 روز دیگه غیرفعال میشه...
من می تونم از کرکهای موجود استفاده کنم؟رو rc جواب میده؟اگه نسخه نهایی اومده که برم همونو بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)