ترو خدا جواب بدين ديگه . برادرا يه لحظه هست ، همه هم مي تونند كمك كنن . يه لحظه بريد تو پوشه نصب بازي ببينيد مقايسه كنيد چه فايل هايي تو اين عكس اضافه گذاشتم بگيد من حذفشون كنم .
الان يه هفتس معطل همينم .
ترو خدا جواب بدين ديگه . برادرا يه لحظه هست ، همه هم مي تونند كمك كنن . يه لحظه بريد تو پوشه نصب بازي ببينيد مقايسه كنيد چه فايل هايي تو اين عكس اضافه گذاشتم بگيد من حذفشون كنم .
الان يه هفتس معطل همينم .
داداش گلم ، 1-بايد اين فايل رو كه تو ژايين لينك دادم رو دانلود كني بعد اون فايل هايي كه تو سيستم32 هست رو همونجا و اونايي كه هم ويندوز هست رو همونجا كپي كني ، منظورم پوشه ويندوزت هست . 2- بايد حداقل 1 مرحله رد كني تا گوشيت كار كنه ، رومن بهت شمارش رو ميده اون وقت گوشيت كار ميوفته و با دوباره زدن دكمه بالا مياد .1 - اینکه من چجوری باید جوی استیک رو فعال کنم چون وقتی وصلش میکنم توی بازی چیزی برای تنظیمات انتخاب دسته نداره.
2 - اینکه وقتی موبایلم رو میارم نمیشه باهاش شماره گیری کنی چون 2 تا گزینه بیشتر نداره : Multiplayer و Video editor
دوستان روی ویندوز سون پچ شماره 4 بهتره یا 3؟؟؟ بعد آیا کرک RAZOR با این پچ ها کار می کنه؟؟؟
پچ 3 با كرك رازو .دوستان روی ویندوز سون پچ شماره 4 بهتره یا 3؟؟؟ بعد آیا کرک RAZOR با این پچ ها کار می کنه؟؟؟
یعنی همون کرکی که وقتی بازی منتشر شد razor هم کرک رو منتشر کرد کار می کنه یا razor کرک جدیدی مخصوص پچ 3 زده؟؟؟
الان توی کافی نت هستم ، شب میفرستم داداش اوکی؟
اقا این فایلهای وسایل نقلیه رو که دانلود میکنی باید کجا بریزیم؟ wft wtd
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...
با تشکر
Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn
با سلام
لطفا یکی آموزش ساخت اکانت افلاین رو دوباره آپ کنه.
این مشکل رو چجوری حلش کنم.تمام مراحل رو درست انجام دادم ولی موقع بازی با این اررور مواجه میشم
درضمن برنامه RGS رو هم آپ دیت کردم ممنون میشم کمک کنیدApplication failed to launch.
The application you are attempting to launch failed to start.this could be the result of it being by windows parental control/family safety.Pleas make sure you have acess to the application befor trying to launch it,or contact support at:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hussain; 21-11-2009 at 12:24.
سلام دوست من..بازی اصلی رو داری هنوز؟میفروشیش؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)