تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 397 از 1135 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچها قضیه این میکرو فیلتر چیه؟؟؟ خوبه یا نه؟ من که ندارم.بگیرم نویز خطم کمتر میشه؟از سرعت کم نمیکنه؟؟؟
    فکر نمیکنم با اسپلیتر فرقی داشته باشه
    فرقش با اسپلیتر در اینه که اسپلیتر دوتا خروجی داره یکی برای مودم یکی برای تلفن ولی میکروفیلتر فقط یه خروجی داره برای تلفنه

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

...............
    اینترنت ماهواره ای ها هم معمولا یک طرفه هست به عبارتی باید یه کارت دی وی بی s2 بخری حدود 110 تومن
    یه اکانت هم میخواد که میشه ماهی 30 تومن سرعت 120KB/S و به صورت نامحدود دانلود میکنی یه جای کارت میلنگه ! کجا؟ همون طور که گفتم این اکانت فقط یه طرفه هست یعنی باید یه سندر داشته باشی مثله ADSL خودت
    همونطوری که میدونی aDSL هم محدوده و به شخصه میبینم اگر بخوام یه اکانتشو بخرم حدود 100 و خورده ای اول برام خرج داره ماهی 30 هم باید بدم اکانت اینترنت ماهواره ای و ماهی 13 هم بدم ADSL خودم میشه ماهی 43 تومن
    اگر نخوای هیچ گونه وبگردی کنی که خوبه! ولی معمولا وبگردی های روزانه ما بیشتر از 60 تا 70 مگ میشه به عبارتی ماهی حدود 2 گیگ هم وبگردی داریم! و حدود 700 تا 800 مگ هم ماهانه میمونه برای سند اینترنت ماهواره ای! دیگه خودت حساب کن با 700 مگ سند میتونی چند گیگ رسیو داشته باشی؟
    من دیشب حدود 50 مگ سند داشتم و 1.1 گیگ دانلود داشتم و تازه این خیلی خوب بوده!
    و اگر همینطوری حسابش کنی هر یه گیگ رسیو حدود 50 مگ سند بخواد و شما هم 700 مگ بیشتر برای سند نداشته باشی به عبارتی میتونی حدود 14 گیگ دریافت اطلاعات داشته باشی! اینارو خودت هم یه بار فکر کن و حساب کن گول کسانی هم که اکانت میفروشن رو نخور اول خودت ببین اگر برات میصرفه برای ماهی 14 گیگ دانلود بیشتر ماهی 30 بدی یه اکانت یه مگ بخر .
    یه سوال برام پیش اومده.یعنی با اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنی از حجم ترافیک adsl کم میشه؟! فک نکنم این جوری باشه....این جور که من دیدم وقتی با اینترنت ماهواره ای وصلی کل پهنای باند سند کردنت میشه با Adsl.یعنی چه وبگردی چه دانلود!!! پس این حساب 14 گیگ شما درست از آب در نمیاد...

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

حذف شود.............
    Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:57.

5. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه سوال برام پیش اومده.یعنی با اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنی از حجم ترافیک adsl کم میشه؟! فک نکنم این جوری باشه....این جور که من دیدم وقتی با اینترنت ماهواره ای وصلی کل پهنای باند سند کردنت میشه با Adsl.یعنی چه وبگردی چه دانلود!!! پس این حساب 14 گیگ شما درست از آب در نمیاد...

دقیقا اینطوری درمیاد . البته بازم میگم برای یکی مثله من شاید شما اصلا نخواید وبگردی کنید و کل ترافیک مثلا 8 گیگتون رو بخواید بزارید برای اینترنت ماهواره ای! اونطوی میشه حتی بالای 150 گیگ هم گرفت ولی من یه کاربر معمولی اینترنت رو گفتم که حداقل روزی 2 ساعتی هم وبگردی میکنه! به هر حال از ترافیکش کم میشه
    البته اگر خیلی طالب ماهواره ای هستین مک تست هم میدن خیلی ها(با هزینه کم) (اطلاعات بیشتر معذورم) میتونید سرعت بالا رو تجربه کنید

7. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

13

اینترنت ماهواره ای از سند ADSL استفاده میکنه بنابراین از ترافیک کم میکنه.
    این جوری بگیم درست تره: اینترنت ماهواره ای از ADSL برای سند استفاده میکنه.البته اینو میدونستم.من چیز دیگه ای پرسیدم دوست عزیز.
    دقیقا اینطوری درمیاد . البته بازم میگم برای یکی مثله من شاید شما اصلا نخواید وبگردی کنید و کل ترافیک مثلا 8 گیگتون رو بخواید بزارید برای اینترنت ماهواره ای! اونطوی میشه حتی بالای 150 گیگ هم گرفت ولی من یه کاربر معمولی اینترنت رو گفتم که حداقل روزی 2 ساعتی هم وبگردی میکنه! به هر حال از ترافیکش کم میشه
    البته اگر خیلی طالب ماهواره ای هستین مک تست هم میدن خیلی ها(با هزینه کم) (اطلاعات بیشتر معذورم) میتونید سرعت بالا رو تجربه کنید
    بر چه اساسی زمان استفاده از اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنیم فقط از حجم ADSL کم میشه؟ مگه بین دانلود و وبگردی فرقی هست؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این جوری بگیم درست تره: اینترنت ماهواره ای از ADSL برای سند استفاده میکنه.البته اینو میدونستم.من چیز دیگه ای پرسیدم دوست عزیز.

بر چه اساسی زمان استفاده از اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنیم فقط از حجم ADSL کم میشه؟ مگه بین دانلود و وبگردی فرقی هست؟
    دوست من خیر فرقی نیست اما

خیلی خوبه که شما یه نتورک ماتیورینگ داشته باشی یا فایروال میبینی که هنگامی که قصد داری وارد یه سایت بشی درمرحله اول باید سند داشته باشی
    بعد هم دریافت اطلاعات
    به عنوان مثال من تا از شما چیزی نپرسم که شما نمیای به من چیزی جواب بدی ایا تا حالا شده؟
    به هر حال شما هرطوری حساب کنید باید فکر سند هم باشید
    من گفتم که هر 1گیگ دانلود حدود 50 مگ سند میخواد اونم در شرایط بسیار عالی و لینک های مسقتیم همچنین سرعت مطلوب شما.
    قائدتا هر مقدار که سرعت سند شما بیشتر باشه رسیو شماهم بیشتره
    ا.........
    به هر جهت اگر که بتونید یه ADSL نامحدود گیز بیارید با سرعت سند بالا میتونید سرعت رسیو بالایی هم داشته باشید بسته به نوع سرویس ماهواره ای تون.
    به عنوان مثال شما الان که فرمودید مگه دانلود با وبگردی فرق داره گفتم بزار خودم یه تستی کنم
    ۱۳۹۰/۵/۱۷00002MB 66KB976KB
    بنده همین الان دیسکانکت کردم و ریز مصرفم رو نگاه کردم
    دیدم 2 مگ دریافت داشتم و حدود 1 مگ ارسال! به عبارتی برای وبگردی ارسال بیشتری نیاز دارید ! تا دانلود
    چون معمولا وقتی دانلود میکنید مقداری اطلاعات سند میشه و شروع به دانلود میکنه تنها از یه سایت و سرور معین ولی وبگردی اینطوری نیست چون شما تنها با یه سایت و صفحه خاص سروکار ندارید
    .

10. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست من خیر فرقی نیست اما

خیلی خوبه که شما یه نتورک ماتیورینگ داشته باشی یا فایروال میبینی که هنگامی که قصد داری وارد یه سایت بشی درمرحله اول باید سند داشته باشی
    بعد هم دریافت اطلاعات
    به عنوان مثال من تا از شما چیزی نپرسم که شما نمیای به من چیزی جواب بدی ایا تا حالا شده؟
    به هر حال شما هرطوری حساب کنید باید فکر سند هم باشید
    من گفتم که هر 1گیگ دانلود حدود 50 مگ سند میخواد اونم در شرایط بسیار عالی و لینک های مسقتیم همچنین سرعت مطلوب شما.
    قائدتا هر مقدار که سرعت سند شما بیشتر باشه رسیو شماهم بیشتره
    ا.........
    به هر جهت اگر که بتونید یه ADSL نامحدود گیز بیارید با سرعت سند بالا میتونید سرعت رسیو بالایی هم داشته باشید بسته به نوع سرویس ماهواره ای تون.
    به عنوان مثال شما الان که فرمودید مگه دانلود با وبگردی فرق داره گفتم بزار خودم یه تستی کنم
    ۱۳۹۰/۵/۱۷00002MB 66KB976KB
    بنده همین الان دیسکانکت کردم و ریز مصرفم رو نگاه کردم
    دیدم 2 مگ دریافت داشتم و حدود 1 مگ ارسال! به عبارتی برای وبگردی ارسال بیشتری نیاز دارید ! تا دانلود
    چون معمولا وقتی دانلود میکنید مقداری اطلاعات سند میشه و شروع به دانلود میکنه تنها از یه سایت و سرور معین ولی وبگردی اینطوری نیست چون شما تنها با یه سایت و صفحه خاص سروکار ندارید
    .
    دوست عزیز ممنون از پاسختون اما شما نوشتین من با ADSL روزی 60-70 مگ حداقل وبگردی دارم که میشه ماهی حدود 2 گیگ و 700-800 مگ فقط میمونه برای سند اینترنت ماهواره ای!!! من میگم چرا حجمی که صرف وبگردی میشه رو از ترافیک ADSL خودتون کم میکنید؟
    یعنی اینکه اگه به فرض ADSL شما ماهی 3 گیگ ترافیک بهتون بده و اینترنت ماهواره ای داشته باشین در هر صورت چه وبگردی کنید چه دانلود این 3 گیگ صرف سند کردن اطلاعات میشه و ریسیو با اینترنت ماهواره ای هست که نامحدوده.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از پاسختون اما شما نوشتین من با ADSL روزی 60-70 مگ حداقل وبگردی دارم که میشه ماهی حدود 2 گیگ و 700-800 مگ فقط میمونه برای سند اینترنت ماهواره ای!!! من میگم چرا حجمی که صرف وبگردی میشه رو از ترافیک ADSL خودتون کم میکنید؟
    یعنی اینکه اگه به فرض ADSL شما ماهی 3 گیگ ترافیک بهتون بده و اینترنت ماهواره ای داشته باشین در هر صورت چه وبگردی کنید چه دانلود این 3 گیگ صرف سند کردن اطلاعات میشه و ریسیو با اینترنت ماهواره ای هست که نامحدوده.
    سلام
    درست متوجه شدین (همونطوری که گفتم خودم رو میگم) بنده زیاد وبگردی میکنم معمولا هم حدود 30 تا 40 مگ سند هست و بقیش رسیو > من گفتم 60 تا 70 مگ درست گفتم معمولا هر از گاهی چشممون یه کلیپ اهنگ و یا..
    میگیره
    همه این ها سند میخواد دوست من. البته منظور من کل وبگردی بود شما درست میگید.
    به هر جهت میتونید اینترنت ماهواره ای رو هم تست کنید.
    اما از نظر هزینه برای بنده معقول در نمیاد ! بازم میگم برای بنده؛ شاید برای شما بسیار مناسب باشه
    ............
    این اینترنت ماهواره ای ها هم که میبینید حدود ماهی 30 تومن میشه سرعت هم حدود 120 هست اکانت 1 مگ درصورتی که شما با حدود ماهی 50 تومن میتونید سرویس های مناسبتری گیر بیارید که فقط شبانه بتونید حدود 4 تا 5 گیگ دانلود کنید به عبارتی ماهی همون 120 گیگ که میخواید با ماهواره ای بگیرید(همین ارم نت تا مدتی پیش حدود 1 پیش میشد با سرویس 256 شبی 3.5 تا 4 گیگ گرفت ولی الان بد شده)

13. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی فکر نکنم با 50 تومن بشه همچین سرویسی رو در حال حاضر از این شرکتهای مزخرف گرفت

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی فکر نکنم با 50 تومن بشه همچین سرویسی رو در حال حاضر از این شرکتهای مزخرف گرفت
    درست میگی چون الان خیلی وضع بد شده!
    به زور شبی یه گیگ میگیرن !
    کلا بیخیال ماهواره ای شدن هم بهتره دردسرازی خودشو داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •