سلام دوست عزیز.....
حتی اگر با 512 وایرلس آپ کنم مشکلی پیش میاد...فکر نکنم مشکلی باشه آخه من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردم...اگر واقعا تفاوت خاصی هست میشه توضیح بدین
سلام دوست عزیز.....
حتی اگر با 512 وایرلس آپ کنم مشکلی پیش میاد...فکر نکنم مشکلی باشه آخه من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردم...اگر واقعا تفاوت خاصی هست میشه توضیح بدین
دوست عزیز
فلش بدون باکس هیچ مشکلی نداره
فقط کافیه از rpl و فایل pm یه بک آپ بگیری
وقتی rpl خراب بشه باکس هم به دادت نمیرسه
در مورد گارانتی بگم که خیلی کلمه مزخرفی هست
همش کشکه
یه بلایی سر گوشیت بیاد اونوقت می فهمی گارانتی چیه
سلام. گوشي من كابل TV روش نبود Version 30 ---- shode
بعدش كابل تلوزيون n82 را روش وصل كردم. عكس TV رو صفحه اومد و ميگه وصل شده ولي تصويري تو تلوزيون نشون نميداد همون كابل رو توي همون حالت وصل كردم به n82 راحت نشون داد
مشكل چيست؟
من میخاستم گوشی 5800 بگیرم اما یه جا خوندم که میگفت سرعت باز کردن آیکون ها پایینه و زیاد هنگ میکنه.آیا به نظرتون اینجوره.شما که دارید ازش راضید و این عیبها رو داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
همچین چیزی نیست
در ضمن در ورژن های جدید سرعتش بیشتر شده
بخر
پشیمون نمیشی
سلام دوست عزيز لطف ميكني ادرس اين جايي رو كه گوشي رو خريدي دقيقا به من بگي چون ميخوام وقتي اومدم تهران از انجا با گارانتي اصلي اتصالات بخرم و اگه شد يه شماره تلفن هم به من بدي از اونا ممنون ميشم منتظر هستم ...
راستي مي تونم وقتي گوشي رو خريدم بدم همونجا برام اخرين اپديت رو بريزن رو گوشي ؟
هزينه اي كه ازم نميگيرن واسه اپديت گوشي ؟
هر خدمات ديگه اي هم كه بايد بدن موقعه خريد لطفا بگيد تا بگيرم ازشون چون من زياد وارد نيستم
راستي اين جايي كه شما خريدي نمايندگي رسمي رسمي هستش ديگه درسته ؟
چون من ميخوام از يه جاي مطمئن و يه گوشي مطمئن بخرم منظور اصل بخرم
لطفا يكي از دوستان لطف كنه ادرس و شماره تلفن نمايندگي اصلي و مركزي و رسمي اتصالات رو كه ميشه ازشون گوشي نوكيا خريد وهمون جا برامون گوشي رو اپديت كنند رو به من لطف كنه بده چون چند روزه ديگه ميخوام برم بخرم گوشي رو و ميخوام بعده خريد بدم همونجا برام اخرين اپديتش رو بريزن رو گوشي - چون من شهرستانم و ميخوام بده خريد برگردم واسه همين ميخوام همه كارها رو همون روز انجام بدم ممنون از شما
من هیچ جا نگفتم مشکلی پیش میاد. گفتم پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی که میتونه خیلی هم مخرب باشه (ایرانه دیگه اینترنتش هر ثانیه یه ادایی میده) با هزینه معقول بدید گارانتی اصلی با باکس خود نوکیا و برنامه اصلی نوکیا این کار رو طی 15 دقیقه انجام بده. این فقط یه پیشنهاد بود وگرنه شما به هر شکلی که صلاح میدونی عمل کن.
موید باشی![]()
من وقتی اون اولها خریدم زیاد هنگ میکرد ولی وقتی آپدیتش کردم ماهی 1 بار هنگ میکنه.ازش هم خیلی راضیم به نسبت کا 800 که قبل داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)