تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 804 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

و بالاخره گوشیمو آپدیت کردم.

جریان از این قراره که خیر سرشون از گارانتی اصلی و فروشگاه سر عباس آباد - ولیعصر اتصالات خریدم که نرم افزارش به روز باشه که متاسفانه 21 بود.

بردم گارانتی اصلی برام طی 15 دقیقه با باکس به روز کردند البته مجانی و حالا 31 دارم که زبان فارسی هم داره.

پیشنهاد من به همه دوستان اینه که می ارزه حتی 15 تومان بدند به گارانتی اصلی و با باکس اریجینال خود نوکیا نرم افزار به روز 31 رو بریزند که زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.

شاید دوستی بگه خودم آپدیت میکنم که جواب میدم اولا با وضعیت اینترنت این روزها ریسک بسیار بزرگ و خطرناکیه دوما چه ضمانتی هست که سر آخر گوشی صحیح و سالم به روز شده باشه.

تازه دوستانی که واردند میگند بین باکس گارانتی اصلی و اینترنت خیلی تفاوت هست و ایمن ترین و بهترین وسیله به روز رسانی همون باکس اریجینال نوکیاست.

موفق باشید
    سلام دوست عزیز.....
    حتی اگر با 512 وایرلس آپ کنم مشکلی پیش میاد...فکر نکنم مشکلی باشه آخه من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردم...اگر واقعا تفاوت خاصی هست میشه توضیح بدین

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جریان از این قراره که خیر سرشون از گارانتی اصلی و فروشگاه سر عباس آباد - ولیعصر اتصالات خریدم که نرم افزارش به روز باشه که متاسفانه 21 بود.

بردم گارانتی اصلی برام طی 15 دقیقه با باکس به روز کردند البته مجانی و حالا 31 دارم که زبان فارسی هم داره.

پیشنهاد من به همه دوستان اینه که می ارزه حتی 15 تومان بدند به گارانتی اصلی و با باکس اریجینال خود نوکیا نرم افزار به روز 31 رو بریزند که زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.

شاید دوستی بگه خودم آپدیت میکنم که جواب میدم اولا با وضعیت اینترنت این روزها ریسک بسیار بزرگ و خطرناکیه دوما چه ضمانتی هست که سر آخر گوشی صحیح و سالم به روز شده باشه.

تازه دوستانی که واردند میگند بین باکس گارانتی اصلی و اینترنت خیلی تفاوت هست و ایمن ترین و بهترین وسیله به روز رسانی همون باکس اریجینال نوکیاست.

موفق باشید
    دوست عزیز
    فلش بدون باکس هیچ مشکلی نداره
    فقط کافیه از rpl و فایل pm یه بک آپ بگیری
    وقتی rpl خراب بشه باکس هم به دادت نمیرسه

در مورد گارانتی بگم که خیلی کلمه مزخرفی هست
    همش کشکه
    یه بلایی سر گوشیت بیاد اونوقت می فهمی گارانتی چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه newhamedpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

سلام. گوشي من كابل TV روش نبود Version 30 ---- shode
    بعدش كابل تلوزيون n82 را روش وصل كردم. عكس TV رو صفحه اومد و ميگه وصل شده ولي تصويري تو تلوزيون نشون نميداد همون كابل رو توي همون حالت وصل كردم به n82 راحت نشون داد
    مشكل چيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من میخاستم گوشی 5800 بگیرم اما یه جا خوندم که میگفت سرعت باز کردن آیکون ها پایینه و زیاد هنگ میکنه.آیا به نظرتون اینجوره.شما که دارید ازش راضید و این عیبها رو داره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من میخاستم گوشی 5800 بگیرم اما یه جا خوندم که میگفت سرعت باز کردن آیکون ها پایینه و زیاد هنگ میکنه.آیا به نظرتون اینجوره.شما که دارید ازش راضید و این عیبها رو داره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    همچین چیزی نیست
    در ضمن در ورژن های جدید سرعتش بیشتر شده
    بخر
    پشیمون نمیشی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موفق باشید
    سلام دوست عزيز لطف ميكني ادرس اين جايي رو كه گوشي رو خريدي دقيقا به من بگي چون ميخوام وقتي اومدم تهران از انجا با گارانتي اصلي اتصالات بخرم و اگه شد يه شماره تلفن هم به من بدي از اونا ممنون ميشم منتظر هستم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي مي تونم وقتي گوشي رو خريدم بدم همونجا برام اخرين اپديت رو بريزن رو گوشي ؟
    هزينه اي كه ازم نميگيرن واسه اپديت گوشي ؟
    هر خدمات ديگه اي هم كه بايد بدن موقعه خريد لطفا بگيد تا بگيرم ازشون چون من زياد وارد نيستم
    راستي اين جايي كه شما خريدي نمايندگي رسمي رسمي هستش ديگه درسته ؟
    چون من ميخوام از يه جاي مطمئن و يه گوشي مطمئن بخرم منظور اصل بخرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لطفا يكي از دوستان لطف كنه ادرس و شماره تلفن نمايندگي اصلي و مركزي و رسمي اتصالات رو كه ميشه ازشون گوشي نوكيا خريد وهمون جا برامون گوشي رو اپديت كنند رو به من لطف كنه بده چون چند روزه ديگه ميخوام برم بخرم گوشي رو و ميخوام بعده خريد بدم همونجا برام اخرين اپديتش رو بريزن رو گوشي - چون من شهرستانم و ميخوام بده خريد برگردم واسه همين ميخوام همه كارها رو همون روز انجام بدم ممنون از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.....
    حتی اگر با 512 وایرلس آپ کنم مشکلی پیش میاد...فکر نکنم مشکلی باشه آخه من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردم...اگر واقعا تفاوت خاصی هست میشه توضیح بدین
    من هیچ جا نگفتم مشکلی پیش میاد. گفتم پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی که میتونه خیلی هم مخرب باشه (ایرانه دیگه اینترنتش هر ثانیه یه ادایی میده) با هزینه معقول بدید گارانتی اصلی با باکس خود نوکیا و برنامه اصلی نوکیا این کار رو طی 15 دقیقه انجام بده. این فقط یه پیشنهاد بود وگرنه شما به هر شکلی که صلاح میدونی عمل کن.

موید باشی

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید
    من وقتی اون اولها خریدم زیاد هنگ میکرد ولی وقتی آپدیتش کردم ماهی 1 بار هنگ میکنه.ازش هم خیلی راضیم به نسبت کا 800 که قبل داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •