کسی میدونه اگه سی دی ریکاوری خراب بشه چه جوری میشه از سایت اچ پی یا مایکروسافت به دستش اورد.؟
اگه الان با خود ویندوز ریکاوری بگیرم کارایی داره؟
با کدوم برنامه دیگه ای ریکاوری بگیرم بهتره؟
کسی میدونه اگه سی دی ریکاوری خراب بشه چه جوری میشه از سایت اچ پی یا مایکروسافت به دستش اورد.؟
دوستان میخوام برم یک pro book 4530s بخرم با پردازنده core i 5 آیا کسانی که دارن ازش راضین و اگه ندارین مشکلی نداره؟آخه من خودم هر چی روش تحلیل کردم به مشکلی نرسیدم ولی نمیدونم تو کشور ما چرا فروشنده ها عاشق برند asus هستن.اگه دوستان نظرات خودشون رو بگن ممنون میشم.
سلام hp 6120 که این همه کفتم نظرتون چیه وکسی جواب نگفت باتری شو دراورده بودم وداشتم بکاب می گرفتم که دوشاخه جداشد وباخودم گفتم تمام شد خراب شد ولی اتفاقی نیفتاد و دوباره روشن شد البته در موقع بکاب گرفتن هم مشکل این بود که من در دی وی دی رام رو میزدم وتوقع داشتم زود باز شود وتند تند می زدم که دوشاخه از بریز درامد به نظر شما ایا سیستم اسیب دیده چون بعدش روشن شد وادامه بکاب را من ادامه دادم
باتشکر
من وقتی با این 6170 بازی میکنم زیاد گرم نمیشه اما از فن گنده به کار میفته . اون فنه چیه ؟
دمای سی پی یو باید چقدر باشه ؟
من آخرش Control Panel کارت گرافیکمو پیدا نکردم و نفهمیدم از کجا بفهمم که الان از کدوم کارن گرافیک داره استفاده میکنه !!!![]()
من وقتی با این 6170 بازی میکنم زیاد گرم نمیشه اما از فن گنده به کار میفته . اون فنه چیه ؟
من آخرش Control Panel کارت گرافیکمو پیدا نکردم و نفهمیدم از کجا بفهمم که الان از کدوم کارن گرافیک داره استفاده میکنه !!!![]()
پیرو مشکلات قبلی این درایو هم ارش از بیرون خیلی سخت باز میشه
یعنی دکمش خیلی تو هست
حتما باید با ناخن باز کنی با انگشت نمیشه
مدلش اینجوریه ؟
ريكاوريت خراب بشه مهم نيست. يه فولدر هست توى درايو C اسمش SWSETUP است. اونو بگير توى يه دى وى دى يا فلش كپى كن. توش كل درايورها و برنامه هايى كه روى لپتاپت هستو ستاپاشو گذاشته. حالا ممكنه بپرسى پس ويندوز اورجينالم چى؟ فرق ويندوز اورجينال با كرك شده فقط يه سريال نامبره كه مايكروسافت به همراه ويندوز ميده، وگرنه نرم افزار ويندوز همون نرم افزاره؛ مثل سخت افزار نيست كه بگيم اين طرح اپل آيفونه و صد تومن بيشتر نيست اما اون يكى اورجينال اپل آيفونه و يه ميليون قيمتشه. هروقت نياز به ويندوز ريختن پيدا كردى بگير يه ويندوز سون HOME PREMIUM 64-BIT كرك نشده بريز، بعدش وصل شو به اينترنت و اون سريال نامبرى كه مايكروسافت زده زير لپتاپتو توى قسمت ACTIVATION وارد كن تا GENUINE بشه.
دوست عزیز اگه منظور شما DVD ریکاوری ویندوز باشه (که خودتون باید موقعی که ویندوز سالم بود با نرم افزار مربوطه درست می کردین) از هیچ سایتی قابل دانلود نیست چون اصلا وجود نداره چون این DVD مختص به هر نفره و عمومی نیست و لپ تاپ هایی که ویندوز اورجینال دارن با این DVD میشه ویندوزو دوباره بصورت اورجینال احیا کرد.
اما هر برند یک نرم افزار ویژه برای اینکار داره که بهتره از اون استفاده کنین البته نرم افزارهای قدرتمند دیگه ای هم پیدا میشه.موفق باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)