تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 502 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی میدونه اگه سی دی ریکاوری خراب بشه چه جوری میشه از سایت اچ پی یا مایکروسافت به دستش اورد.؟
    اگه الان با خود ویندوز ریکاوری بگیرم کارایی داره؟
    با کدوم برنامه دیگه ای ریکاوری بگیرم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان میخوام برم یک pro book 4530s بخرم با پردازنده core i 5 آیا کسانی که دارن ازش راضین و اگه ندارین مشکلی نداره؟آخه من خودم هر چی روش تحلیل کردم به مشکلی نرسیدم ولی نمیدونم تو کشور ما چرا فروشنده ها عاشق برند asus هستن.اگه دوستان نظرات خودشون رو بگن ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام hp 6120 که این همه کفتم نظرتون چیه وکسی جواب نگفت باتری شو دراورده بودم وداشتم بکاب می گرفتم که دوشاخه جداشد وباخودم گفتم تمام شد خراب شد ولی اتفاقی نیفتاد و دوباره روشن شد البته در موقع بکاب گرفتن هم مشکل این بود که من در دی وی دی رام رو میزدم وتوقع داشتم زود باز شود وتند تند می زدم که دوشاخه از بریز درامد به نظر شما ایا سیستم اسیب دیده چون بعدش روشن شد وادامه بکاب را من ادامه دادم
    باتشکر

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من وقتی با این 6170 بازی میکنم زیاد گرم نمیشه اما از فن گنده به کار میفته . اون فنه چیه ؟
    دمای سی پی یو باید چقدر باشه ؟

من آخرش Control Panel کارت گرافیکمو پیدا نکردم و نفهمیدم از کجا بفهمم که الان از کدوم کارن گرافیک داره استفاده میکنه !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من وقتی با این 6170 بازی میکنم زیاد گرم نمیشه اما از فن گنده به کار میفته . اون فنه چیه ؟

من آخرش Control Panel کارت گرافیکمو پیدا نکردم و نفهمیدم از کجا بفهمم که الان از کدوم کارن گرافیک داره استفاده میکنه !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی میدونه اگه سی دی ریکاوری خراب بشه چه جوری میشه از سایت اچ پی یا مایکروسافت به دستش اورد.؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

پیرو مشکلات قبلی این درایو هم ارش از بیرون خیلی سخت باز میشه
    یعنی دکمش خیلی تو هست
    حتما باید با ناخن باز کنی با انگشت نمیشه

مدلش اینجوریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ريكاوريت خراب بشه مهم نيست. يه فولدر هست توى درايو C اسمش SWSETUP است. اونو بگير توى يه دى وى دى يا فلش كپى كن. توش كل درايورها و برنامه هايى كه روى لپتاپت هستو ستاپاشو گذاشته. حالا ممكنه بپرسى پس ويندوز اورجينالم چى؟ فرق ويندوز اورجينال با كرك شده فقط يه سريال نامبره كه مايكروسافت به همراه ويندوز ميده، وگرنه نرم افزار ويندوز همون نرم افزاره؛ مثل سخت افزار نيست كه بگيم اين طرح اپل آيفونه و صد تومن بيشتر نيست اما اون يكى اورجينال اپل آيفونه و يه ميليون قيمتشه. هروقت نياز به ويندوز ريختن پيدا كردى بگير يه ويندوز سون HOME PREMIUM 64-BIT كرك نشده بريز، بعدش وصل شو به اينترنت و اون سريال نامبرى كه مايكروسافت زده زير لپتاپتو توى قسمت ACTIVATION وارد كن تا GENUINE بشه.

10. 3 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

دوست عزیز اگه منظور شما DVD ریکاوری ویندوز باشه (که خودتون باید موقعی که ویندوز سالم بود با نرم افزار مربوطه درست می کردین) از هیچ سایتی قابل دانلود نیست چون اصلا وجود نداره چون این DVD مختص به هر نفره و عمومی نیست و لپ تاپ هایی که ویندوز اورجینال دارن با این DVD میشه ویندوزو دوباره بصورت اورجینال احیا کرد.
    اما هر برند یک نرم افزار ویژه برای اینکار داره که بهتره از اون استفاده کنین البته نرم افزارهای قدرتمند دیگه ای هم پیدا میشه.موفق باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •