تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 397 از 1042 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من به دلیل استفاده از یک پلتفرم معاملاتی نیاز به پینگ پایین دارم و اطلاع دارم که پینگ ثابت نیست و به یک سلسله عوامل مربوطه. ولی منظور دقیق من از سوالم اینه که توی این تاپیک که بچه ها این همه راجع به انواع isp ها صحبت کردند آیا نتیجه اب بدست نیومده که به طور میانگین, پینگ تایم کدوم isp از همه کمتره؟
    ببین دوست من همه شرکتا مثه همن و من ندیدم که پینگ یه سرکت ثابت نباشه
    اگه معیارت اینه هر شرکتی دوست داری بگیر

2. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kingsezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من میخواستم از لایزر اکانت بگیرم طرف گفت : خطوطتون فیبر نوریه , نمیشه !!!؟
    یعنی چی باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من به دلیل استفاده از یک پلتفرم معاملاتی نیاز به پینگ پایین دارم و اطلاع دارم که پینگ ثابت نیست و به یک سلسله عوامل مربوطه. ولی منظور دقیق من از سوالم اینه که توی این تاپیک که بچه ها این همه راجع به انواع isp ها صحبت کردند آیا نتیجه ای بدست نیومده که به طور میانگین, پینگ تایم کدوم isp از همه کمتره؟
    خب اینجا جواب دادن به این سوال یکم مشکله،
    به هزار و یک دلیل یه روز این شرکت خوبه اون یکی خوب نیست و بالعکس.
    بعد توی چه مرکزی میخواد از فلان شرکت استفاده بشه؟
    تو چه استانی باشیو هزار تا دلیل دیگه...
    این سوال(حداقل تو ایران) فکر کنم به قدری کلیه که نمیشه جواب داد.
    یا شاید جواب دادن به اون خیلی خیلی مشکل و نیازمند کلی بررسیه...
    ببین دوست من همه شرکتا مثه همن و من ندیدم که پینگ یه سرکت ثابت نباشه
    اگه معیارت اینه هر شرکتی دوست داری بگیر
    پس ظاهرا جواب درستی نمیشه به این سوال داد
    یکی از دلایلی که من این سوال رو پرسیدم این بود که در بعضی فرومها دیدم که بعضی ها از پینگ فلان ISP تعریف میکنند یا یک سری از پینگ ISP دیگری حسابی شکارند.
    من خودم قبلا از لایزر استفاده میکردم و هر ساعتی که تست میکردم یادم نمیاد که از دویست و خورده ای پایینتر اومده باشه (البته این عدد دیگه شاهکارش بود و گرنه که 1/5 تا 2 برابر این عدد هم کاملا میدیدم) و پیغام Request Timed Out هم که از قلم نمی افتاد
    به هر حال چون ما توی منطقه ای از تهرانیم که اکثریت قریب به اتفاق ISP ها سرویس میدن, اگه پیشنهاد خاصی برای یک ISP دارین بفرمایین.
    خودم که نظرم یا روی شاتل یا روی صبا (فقط شنیدم که شاتل از لحاظ وضعیت دیسکانکت , , وضعش بهتر از صباست(درست یا غلطش رو نمیدونم) و این قضیه برام خیلی مهمه) فاکتور دیگه هم اینه که وقتی شبکه شلوغ میشه یا کلا در هیچ وقتی افت سرعت پایینتر از حد سرویسی که گرفتم نداشته باشند ( مثلا اگه 256 گرفتم هیچ وقت پایینتر از 256 نیاد))

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس ظاهرا جواب درستی نمیشه به این سوال داد
    یکی از دلایلی که من این سوال رو پرسیدم این بود که در بعضی فرومها دیدم که بعضی ها از پینگ فلان isp تعریف میکنند یا یک سری از پینگ isp دیگری حسابی شکارند.
    من خودم قبلا از لایزر استفاده میکردم و هر ساعتی که تست میکردم یادم نمیاد که از دویست و خورده ای پایینتر اومده باشه (البته این عدد دیگه شاهکارش بود و گرنه که 1/5 تا 2 برابر این عدد هم کاملا میدیدم) و پیغام request timed out هم که از قلم نمی افتاد
    به هر حال چون ما توی منطقه ای از تهرانیم که اکثریت قریب به اتفاق isp ها سرویس میدن, اگه پیشنهاد خاصی برای یک isp دارین بفرمایین.
    خودم که نظرم یا روی شاتل یا روی صبا (فقط شنیدم که شاتل از لحاظ وضعیت دیسکانکت , , وضعش بهتر از صباست(درست یا غلطش رو نمیدونم) و این قضیه برام خیلی مهمه) فاکتور دیگه هم اینه که وقتی شبکه شلوغ میشه یا کلا در هیچ وقتی افت سرعت پایینتر از حد سرویسی که گرفتم نداشته باشند ( مثلا اگه 256 گرفتم هیچ وقت پایینتر از 256 نیاد))

اگه میخوای حجمی کار کنی به نظرم شاتل از همه بهترهوالبته ممکنه تو منطقه شما جواب نده.به هرحال یه ماه ازشون بگیر ببین اگه دوست داشتی تمدید کن
    اگرم که حجمی نمیخوای چند شرکت بیشتر نیستند که نامحدود میدن.تازه اگه پورت خالی داشته باشن
    در ضمن صبا هم فکر نمیکنم گیر بیاری چون همیشه خدا پورتاش تو همه مراکز مخابراتی پره

6. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kingsezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من میخواستم از لایزر اکانت بگیرم طرف گفت : خطوطتون فیبر نوریه , نمیشه !!!؟
    یعنی چی باید چیکار کنم؟
    اینم پیش شمارم 4460

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

سلام دوستان ميخام adsl بگيرم فقط يه چيز خوب معرفي كنين از كدوم شركت بگيرم

قيمت اوليه تا سقف50 تومن
    بعد ماهانه هم تا 18 تومن باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه میخوای حجمی کار کنی به نظرم شاتل از همه بهترهوالبته ممکنه تو منطقه شما جواب نده.به هرحال یه ماه ازشون بگیر ببین اگه دوست داشتی تمدید کن
    اگرم که حجمی نمیخوای چند شرکت بیشتر نیستند که نامحدود میدن.تازه اگه پورت خالی داشته باشن
    در ضمن صبا هم فکر نمیکنم گیر بیاری چون همیشه خدا پورتاش تو همه مراکز مخابراتی پره
    البته همون طور که میدونید شاتل نامحدود هم میده. ولی خوب چرا شما فقط برای (سروسهای حجمی ) شاتل رو پیشنهاد میکنید؟ (منظورتون اینه که سرویسهای نامحدودش خوب جواب نمیده؟)

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته همون طور که میدونید شاتل نامحدود هم میده. ولی خوب چرا شما فقط برای (سروسهای حجمی ) شاتل رو پیشنهاد میکنید؟ (منظورتون اینه که سرویسهای نامحدودش خوب جواب نمیده؟)
    دوست عزیز شاتل قیمتای نامحدودش بسیار گران هست و اصلا نمیصرفه بخوای نامحدود از شاتل با سرعت بالا بگیری
    اگه اینقدر پول داری که بدی خوب اونو خودت میدونی اما برای محدود شاتل به نظرم از همه بهتره

11. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مخابرات شهید مدنی 8896

سلام بچه ها ؛
    من پیش شمارمون 8896 و مربوط به مخابرات شهید مدنی میشه تحقیق کردم شرکت های زیر در لیست مخابرات هستند با توجه به اینکه سروسی حجمی میخوام به نظرتون کدوم بهره؟
    1) آریا رسانه تدبیر (شاتل)
    2) عصر انتقال داده ها
    3) پارس آنلاین
    4) نیونت (نوین شبکه کنش)
    5) فن آوا
    لطفا همه مخصوصاً اونایی که تو محدوده هستند جواب بدن خیلی واجبه .ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم یه راهنمایی بکنید که از این 2 گزینه کدوم بهتره
    1-سرویس 1 Mb صبا با 2 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
    2-سرویس 512 Kb شاتل با 2.5 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
    یا شما چه سرویسی در این رنج پیشنهاد می کنید در ضمن من شیراز هستم
    و اگر کسی 1 مگ صبا رو داشته سرعت دانلود حدودا چقدره؟ پینگ چی؟ و شبا حداقل سرعت دانلود میاد رو چند؟
    خیلی سوال شد!!!
    خیلی ممنونم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •