ببین دوست من همه شرکتا مثه همن و من ندیدم که پینگ یه سرکت ثابت نباشه
اگه معیارت اینه هر شرکتی دوست داری بگیر
ببین دوست من همه شرکتا مثه همن و من ندیدم که پینگ یه سرکت ثابت نباشه
اگه معیارت اینه هر شرکتی دوست داری بگیر
سلام من میخواستم از لایزر اکانت بگیرم طرف گفت : خطوطتون فیبر نوریه , نمیشه !!!؟
یعنی چی باید چیکار کنم؟
پس ظاهرا جواب درستی نمیشه به این سوال داد
یکی از دلایلی که من این سوال رو پرسیدم این بود که در بعضی فرومها دیدم که بعضی ها از پینگ فلان ISP تعریف میکنند یا یک سری از پینگ ISP دیگری حسابی شکارند.
من خودم قبلا از لایزر استفاده میکردم و هر ساعتی که تست میکردم یادم نمیاد که از دویست و خورده ای پایینتر اومده باشه (البته این عدد دیگه شاهکارش بود و گرنه که 1/5 تا 2 برابر این عدد هم کاملا میدیدم) و پیغام Request Timed Out هم که از قلم نمی افتاد
به هر حال چون ما توی منطقه ای از تهرانیم که اکثریت قریب به اتفاق ISP ها سرویس میدن, اگه پیشنهاد خاصی برای یک ISP دارین بفرمایین.
خودم که نظرم یا روی شاتل یا روی صبا (فقط شنیدم که شاتل از لحاظ وضعیت دیسکانکت , , وضعش بهتر از صباست(درست یا غلطش رو نمیدونم) و این قضیه برام خیلی مهمه) فاکتور دیگه هم اینه که وقتی شبکه شلوغ میشه یا کلا در هیچ وقتی افت سرعت پایینتر از حد سرویسی که گرفتم نداشته باشند ( مثلا اگه 256 گرفتم هیچ وقت پایینتر از 256 نیاد))
اگه میخوای حجمی کار کنی به نظرم شاتل از همه بهترهوالبته ممکنه تو منطقه شما جواب نده.به هرحال یه ماه ازشون بگیر ببین اگه دوست داشتی تمدید کن
اگرم که حجمی نمیخوای چند شرکت بیشتر نیستند که نامحدود میدن.تازه اگه پورت خالی داشته باشن
در ضمن صبا هم فکر نمیکنم گیر بیاری چون همیشه خدا پورتاش تو همه مراکز مخابراتی پره
اینم پیش شمارم 4460
سلام دوستان ميخام adsl بگيرم فقط يه چيز خوب معرفي كنين از كدوم شركت بگيرم
قيمت اوليه تا سقف50 تومن
بعد ماهانه هم تا 18 تومن باشه
البته همون طور که میدونید شاتل نامحدود هم میده. ولی خوب چرا شما فقط برای (سروسهای حجمی ) شاتل رو پیشنهاد میکنید؟ (منظورتون اینه که سرویسهای نامحدودش خوب جواب نمیده؟)
دوست عزیز شاتل قیمتای نامحدودش بسیار گران هست و اصلا نمیصرفه بخوای نامحدود از شاتل با سرعت بالا بگیری
اگه اینقدر پول داری که بدی خوب اونو خودت میدونی اما برای محدود شاتل به نظرم از همه بهتره
سلام بچه ها ؛
من پیش شمارمون 8896 و مربوط به مخابرات شهید مدنی میشه تحقیق کردم شرکت های زیر در لیست مخابرات هستند با توجه به اینکه سروسی حجمی میخوام به نظرتون کدوم بهره؟
1) آریا رسانه تدبیر (شاتل)
2) عصر انتقال داده ها
3) پارس آنلاین
4) نیونت (نوین شبکه کنش)
5) فن آوا
لطفا همه مخصوصاً اونایی که تو محدوده هستند جواب بدن خیلی واجبه .ممنون
سلام دوستان من میخواستم یه راهنمایی بکنید که از این 2 گزینه کدوم بهتره
1-سرویس 1 Mb صبا با 2 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
2-سرویس 512 Kb شاتل با 2.5 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
یا شما چه سرویسی در این رنج پیشنهاد می کنید در ضمن من شیراز هستم
و اگر کسی 1 مگ صبا رو داشته سرعت دانلود حدودا چقدره؟ پینگ چی؟ و شبا حداقل سرعت دانلود میاد رو چند؟
خیلی سوال شد!!!
خیلی ممنونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)