به نظرتون 2 3 لایه دیوار کار رو خراب کرده یا مودم ضعیفه؟!!
طرز کار repeater به چه شکل هست و هزینش چقدره؟
ممنون
یه آنتن کمکی D-Link بگیر ، بنداز جای آنتن فابریک مودم. میشه در حد تیم ملی. 20 تا 40 تومن واسه خونگی خوبه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم یه مودم SMC 7901 دارم که 2 پورت usb و LAN داره. همزمان برای 2 تا سیستم کابل کشیدم، هر دو تا هم دارن استفاده میکنن (adsl 2+ 512K) سیستم خودم که با usb نصب کردم
اما دیدم که نوشتین این دو تا سیستم میتونن فایل share کنن. میتونم بپرسم چطوری؟ تنظیماتش چیه؟! آخه هر کاری کردم نتونستم!
باید هر دوتا رو به LAN وصل کنی تا شبکه بین دو سیستم برقرار بشه. چرا یکی رو به usb دادی؟
سلام دوست من
ببخشید یه چند سوال دیگه برام پیش امد
اول از همه برای اینکه بتون از اینترنت پر سرعت فقط برای خودم استفاده کنم ایا نیاز به وصل کردن lan یا usb هستش ؟( یعنی بدون انها و فقط با سیم مودم مودم راه اندازی نمی شه )
و اگر نمی شه سوال من اینکه usb روی سرعت اینترنت تاثیر نداره ( منظورم اینکه کمش نمی کنه ) و lan چی ؟ این این رو وصل کنم باعث نمی شه سرعت کمتر بشه ؟
کدوم رو وصل کنم که سرعت بیشتر داشته باشه یا که اصلان فرقی نمی کنه ( از لحاظ کاهش یا افزایش سرعت اینترنت این دو فیش)
با تشکر
1- بله نیاز دارید ، مودم از طریق یه کابل تلفن به خط وصل میشه و از طریق کابل usb یا LAN به pc.
پیشنهاد میکنم یه نگاه به حتما شماتیک و مراحل راه اندازی مودمتون تو دفترچه راهنماش بندازین.
2- سرعت اینترنت usb و LAN هیچ تفاوتی باهم نداره. فقط راه اندازی در حالت LAN خیلی راحت تره و همونطور که به دوستمون تو قسمت بالا گفتم واسه شبکه کردن با کامپیوترهای دیگه روش LAN ساده تره.