نه دوست عزیز.
نه دوست عزیز.
سلام
چه جوری می تونم وب کم دیگران روببینم
نه فکر نکنی منظورم بدون اجازه طرف است نه
خود طرف یه آدرسی لینکی بهم میده ولی من نمی تونم ببینم
چه کار کنم
سلام
طرف مقابل به من اجازه می ده که وب کم اونو نگاه کنم ولی من بلد نیستم چهکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
طرف مقابل به من اجازه می ده که وب کم اونو نگاه کنم ولی من بلد نیستم چهکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
راهی نیست برای دست زدن به فرند لیست فرد مقابلتون
موفق باشید.
با سلام
زمانی که توی پنجره ی چت هستید یه گزینه هست به نام webcam که عکس دوربین روش هست
اون رو بزنید
بعد برای طرف مقابل وبکم که میخواد ببینه ارسال میشه پیامش
موفق باشید.
سلام دو تا سوال داشتم
اول اینکه وقتی adsl داریم پس همیشه آن هستیم آیا اگر خارج از یاهو مسنجر یا ایمیلمان باشیم نشان می دهد که ما آن هستیم؟؟؟
2- اگر پسورد و آیدی یکی را داشته باشیم می توانیم هر دو هم زمان با آن آیدی وارد شویم؟؟؟ و طرف مقابل هم متوجه نشود
یا مثلاً درون ایمیلش برویم و او هم ایمیل یاهوش باز باشد و متوجه نشود که ما هم درون ایمیلش هستیم![]()
با سلام
1: اگه از یاهو مسنجر یا یاهو میل log out کنید که کلا میاد بیرون و جایی نشون نمیده که شما هستید.
اما اگه نیاید بیرون خوب مسلما هنوز مسنجرتون باز هست و نشون میده که روشن هستید.
2: خیر نمیتونید با یه اکانت در حالت چت با هم باز بکنید.
اما از طریق ایمیل مشکلی نیست . میتونید همزمان وارد ایمیل بشید و ایمیل رو چک کنید .
و اینکه گفتید آیا نشون میده یا نه: به صورت مستقیم نشون نمیده. اما اگه طرف مشکوک بشه میتونه به قسمت آدرس های آی پی ای که تا بحال با این ایمیل اومدن بره نگاه کنه و ببینه.
البته اون موقع هم دقیقا نمیتونه حدس بزنه که چه شخصی بوده.
موفق باشید.
من به تازگی نرم افزار bandoo نصب کردم...ولی بعد از اینکه از یاهو مسنجر بیرون میام و بعد از مدتی دوباره وارد یاهو مسنجر میشم تا از اون استفاده کنم،میبینم غیر فعال شده،(در حالیکه bandoo نصب شده تو کامپیوترم و فعاله)
چرا این اتفاق میفته؟ باید چیکار کنم؟
سلام
من جدیدا یاهوم مشکل پیدا کرده هر چی تایپ میکنم تو صفحه چتم نمیاد
اصلا کل صفحه سفیده سفیده دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)