راستی اگه کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارمون بزاره !!
مرسیییی
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
راستی اگه کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارمون بزاره !!
مرسیییی
این شبکیه منم خیلی باحال شده این سر ساعت 1 قطع میکنه بعد سر ساعت 8 دوباره قطع میشه ولی تا 10 چیزی کم نمیکنه و سرعت 220 هست بعد میری تو پنل میبینی که مثلا 600 مگ دانلود داشتی بعد 200 مگشو ازت کم کرده بقیه رو کم نکرده دزدی بهتر از این؟
راستی اونایی که دیگه نمیدونند چی دانلود بکنند بگم ارباب حلقه ها نسخه .Extended.Editions تازه به صورت بلوری اومده که هر قسمت حدود 25 گیگ هست من دارم رو قسمت اول کار میکنم![]()
اگه کسی کمک میکنه زودتر دانلود کنیم بهم بدیم پیام خصوصی بده تا هماهنگ بشیم
اقا شما توی تست ای اس پی را مثل تصویر زیر مینویسه ؟
http://www.speedtest.net/result/1386795393.png
نه مال من شهراد هست البته این اصلا مهم نیست این مال ip هست که انگار هر دفعه مال یه جاستاقا شما توی تست ای اس پی را مثل تصویر زیر مینویسه ؟
http://www.speedtest.net/result/1386795393.png
البته v.p.n هم استفاده کنید عوض میشه مثلا مثل این
![]()
یا این
![]()
میشه مشخصات سرویستون رو بگید.؟ سرویس من هم 1 مگه. ولی سرعت به زور شبا به 50 میرسه. ساعت 8 تا 10 هم که گفتید امتحان کردم. بازم فرقی نکرد. سرعت افتضاح.![]()
اوه اوه ! شهراد همون شبکیه هست !
نمیدونم چرا به پیشگامان مشکوک شدم
همه ای اس پی ها اسم خودشونو مینویسن ولی این ...
بله با وی پی ان چون به سرور یه کشور دیگه وصل میشین اونو میویسه
حذف شد!!!!!
Last edited by hermione; 17-07-2011 at 13:05.
بابا حالا که اونا میخوان یه حالی بهت بدن تو نمیخوای!!
نه دوست من هیچ مشکلی نیست ، حتی اگه شما 512 نامحدود هم بدن به شما ربطی نداره و به خودشون مربوط میشه .
همون شبکیه نیست
شبکیه شبکیست منتها بعضی isp ها پهنای باندشونو از شرکتای دیگه میگیرند مثل پیشگامان
یه قرارداد میبندند که مثلا زمانی که مشترکان خودشون از کل پهنای باند خود شرکت استفاده کردند شهراد کمکش کنه این جوری هم کیفیت شبکشون افت نمیکنه هم پول اون پهنای باند رو کامل ندادند
درود
من اصفهانم و میخوام تو همین چند روزی ADSL رو بگیرم
تعرفه های شاتل و ندا گستر رو که چک کردم فرق چندانی ندارن. 128 با 5 گیگ ترافیک
فقط می خوام بدونم ندا گستر هم شبانه ی نامحدود داره یا نه؟ و اینکه به نظر شما کدوم یکی از این دوتا شرکت بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)