با سلام و تبریک سال نو
اگه سرویس فوق اشکالاتی هم داشته لطفا اونارو هم بیان کنین تا بتونبم اشکالات سرویس رو هم برطرف کنیم .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام و تبریک سال نو
اگه سرویس فوق اشکالاتی هم داشته لطفا اونارو هم بیان کنین تا بتونبم اشکالات سرویس رو هم برطرف کنیم .
توی تبریز آسیاتک خودش سرویس نمیده وگرنه با 40 هزار تومان میشد 256 نامحدود گرفت.
حالا شما 5 شنبه و جمعه چند گیگ دانلود میکنید؟
کسی از دوستان اگر غیر از شرکت شاتل شرکت بهتری را سراغ دارند لطفا بنویسند چون دنبال تعویض ای اس پی هستم و نمیدونم کدم یکی نسبت به بقیه شرکتها بهتره
با تشکر
یکی از آشنایان در تبریز از همارا سیستم استفاده میکنه و در مرکز ولیعصر شبی حدود 1200 مگ و جمعه ها که از 2 تا 10 رایگان هست حدود 1600 مگ دانلود میکنه 29500 بابت سرویس 3 ماهه و 5 گیگ ترافیک داده و سرعت در روز تا 120 هم بالا میره ولی در شب تا 60 بیشتر نمیره الان 7 ماهه که راضی هست.
جواب اين سوال رو كسي نميدونه؟
این سرویس در این مدتی که من دارم ازش استفاده می کنم ( تقریباً یک هفته ) هیچ مشکلی نداشته و سرعت وبگردی و دانلود ثابت بوده و اصلاً کاهش و نوسان نداشته
از لایزر و از شما به خاطر ارائه سرویس های با کیفیت و عالی بسیار سپاسگذارم
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
در این 2 روز من تونستم در عرض 48 ساعت تمام ( 2 روز کامل کامپیوتر بیچاره ام روشن بود) 10 گیگ دانلود داشته باشم البته بنا به دلایلی نمی خواستم بگم ولی چون پرسیدید گفتم
ممنونم در مورد نظرتون
تفلکی DSLam مرکز ولیعصر پدرش در اومدهخدایش روی تجهیزات شبکه سیسکو تجهیزات با دوام ندیدم تا به حال از اولین روزی که این تجهیزات در اختیارم قرار گرفته هیچ کودومشون نه هنگ کرده نه re lunch شدن
![]()
آقا آرش امروز که رفتم به سایتتون با تغییر و تحولاتی مواجه شدم
به نظرم قیمت ها و سرویس هاتون تغییر کرده بودند درسته ؟!
قیمت بعضی از سرویس ها گرون شده چرا؟!
همین سرویس الآنی که من دارم استفاده می کنم شده 43340 تومان با حجم 20 گیگ
همون قبلی که بهتر بود یعنی 39900 تومان با 15 گیگ
نکنه اون قیمت قبلیه مال قبل عید بود!!!!!!!!![]()
پس یک سر به سایت laser.ir بزنید تا قیمتها رو ببینید.
بچه ها وقتی حجمتون تموم میشه
چه وقت های مجانی میشه
با چه یوزری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)