ما رفتیم صبح آموزش . دیدم اونجا مسئولهای آموزش گوجه و خیار خرد کردن و دارن میخورن به جای صبحانه![]()
ما رفتیم صبح آموزش . دیدم اونجا مسئولهای آموزش گوجه و خیار خرد کردن و دارن میخورن به جای صبحانه![]()
البته اون لینک قبلی بدبختیه شهر اهواز بود ، هر کی خواست بره ببینه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
پنیر نداشتن ؟ما رفتیم صبح آموزش . دیدم اونجا مسئولهای آموزش گوجه و خیار خرد کردن و دارن میخورن به جای صبحانه![]()
واحدتون کجاستما رفتیم صبح آموزش . دیدم اونجا مسئولهای آموزش گوجه و خیار خرد کردن و دارن میخورن به جای صبحانه![]()
؟
نه. 4 نفری افتاده بودن به جون دو تا گوجه و خیار
. نون هم کم داشتن
کسی جواب مارو ندادا!!!
من برم سر کلاس یا نه؟؟؟
آخه من از کجا بفهمم خودخوانم یا نه؟؟؟
من هشتبر ( از شهرهای استان گیلان ( رشت ) ) زندگی میکنم . ولی ساختمان اینجا از دانشگاه پیام نور رشت که مرکز هستش بزرگتر و قشنگتره و دومین دانشگاه پیام نور استان گیلان از نظر سطح علمی و کیفیت و... هست . ( خواهش میکنم)
Last edited by nits; 27-09-2011 at 22:37.
تورو خدا بگید نکنه خودخوان باشه؟؟؟آخه برنامه کلاسی هم توی سایت بود اما قسمتی که انتخاب واحد کردم جلوی درسا فقط ساعت و تاریخ امتحانارو نوشته !!!!!!!آخه گزینه ای برای خودخوان شدن نداشت که من زده باشم!!!!!!!!!!!!!
پايين ثبت نام يه گزينه هست گزارش ثبت نام اونو بزن و گزارش 101 رو انتخاب كن.پنجره كه برات باز شد ليست درسا و نوعشون و تاريخ امتحان+اسم استادات +گروه هر درس و... مشخص شده.یه سوال این گزارش شماره 101 که میگن یعنی چی؟؟؟توی صفحه انتخاب واحد منم نوشته!جلوی همه دروسمم نوشته اساتید گروه آموزشی!اینا یعنی چی؟؟؟ساعت کلاس هم نذاشته فقط ساعت امتحان گذاشته نگین توروخدا که خودخوانن!!!!چجوری عکس انتخاب واحدتونو میگیرید میذارید اینجا منم میخوام اینکارو بکنم تابهتر بتونید کمکم کنید..ممنون میشم راهنمایی کنید
وضعیت درسامم نوشته عادی!
اگه پرينتر داري كه ازش پرينت بگير اگه نه روي كيبوردت يه كليد هست روش نوشته print screen sysRq اونو بزن بعد برو برنامه paint رو باز كن و توي منوي اديت گزينه ي پيست رو بزن و سيوش كن.اگه ميخواي واسه ما بزاريش برو يه جا اپلودش كن.
نگران نباش اگه خودخوان باشه كه كاملا مشخصه جلوي درس ميزنن خودخوان.اساتيدم يعني هنوز استادت مشخص نيست.
فقط یه چیز دیگهاون قسمتی که نوشته وضعیت درس اگه اونجا نوشته باشه خودخوان ،خودخوانه ؟چون برای من عادی زده حتما کلاس تشکیل میشه مگه نه؟آخه توی اون برنامه کلاسی نیمسال اول 90 اسم همه درسایی که انتخاب واحد کردم و برنامشون توش هست..پس خودخوان نیست دیگه!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)