نمیخواستیم اون ده رو کاتا کنیم.این که یدونه هم کاتا نداشت...
شب بود میخواستیم بخشی از همرش رو که پارک بود بزنیم یه مقداری تو محاسبات اشتباه کردیم.
کاتا داشتیم به اندازه کافی.
نمیخواستیم اون ده رو کاتا کنیم.این که یدونه هم کاتا نداشت...
شب بود میخواستیم بخشی از همرش رو که پارک بود بزنیم یه مقداری تو محاسبات اشتباه کردیم.
کاتا داشتیم به اندازه کافی.
نه من مخالفم بنظرم این ورژن از هز نظر از ورژن های قبلی بهتره
و بزودی کلی طرفدار پیدا خواهد کرد![]()
میشه این سوالای مارو هم جواب بدین......؟
یه چند تا سوال:
همر چیه؟ به مقدار زیادی نیروی هجومی با مقدار کاتای متناسب با نیرو میگن همر
واندر چیه؟ ساختمونی که آخر بازی میسازن تا ببرن
کاتا چیه؟ منجنیق
چیف چیه؟ رئیس قبیله
ناتار ها کیا هستن؟ قبیله ای که آخر بازی میاد به واندر حمله می کنه و نقشه میندازه
خب الآن که ناتار ها توی نقشه هستن اگه بهشون حمله کنم چی میشه؟(میترسم)
راستی این واندر رو چجوری میسازن؟چجوری باهاش میبرن؟آخه بعضی ها توی پروفایلشون نوشتن که این هم واندر ما
...وقتی میری نیگا کنی فقط یه گزارش از یه حمله ی بزرگه
![]()
ناتار ها بی نهایت تله دارن اگه بهشون حمله کنی برا همیشه از دست میدی نیروهاتو.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
البته فقط دهکده Natars بی نهایت تله داره بقیه سرباز داره![]()
اون که بله طرفدار پیدا مکنهنه من مخالفم بنظرم این ورژن از هز نظر از ورژن های قبلی بهتره
و بزودی کلی طرفدار پیدا خواهد کرد
هر چیزی طرفدار خودش رو داره
من یه مقدار اینرو کاملتر کنمیه چند تا سوال:
همر چیه؟ به مقدار زیادی نیروی هجومی با مقدار کاتای متناسب با نیرو میگن همر
واندر چیه؟ ساختمونی که آخر بازی میسازن تا ببرن
کاتا چیه؟ منجنیق
چیف چیه؟ رئیس قبیله
ناتار ها کیا هستن؟ قبیله ای که آخر بازی میاد به واندر حمله می کنه و نقشه میندازه
اگر پایتختش رو بخوای بزنی که خوب نمیتونی همونطور که بچه ها گفتن انقدر تله داره که نیروهات هیچوقت برنمیگردنخب الآن که ناتار ها توی نقشه هستن اگه بهشون حمله کنم چی میشه؟(میترسم)
راستی این واندر رو چجوری میسازن؟چجوری باهاش میبرن؟آخه بعضی ها توی پروفایلشون نوشتن که این هم واندر ما...وقتی میری نیگا کنی فقط یه گزارش از یه حمله ی بزرگه
و کپش(پایتخت) فقط برای حمله کردن به واندر شماهاست.
ولی سایر ده هاش که دارای کتیبه های * متفاوت هستن رو میتونی بزنی البته با اجازه لیدر هر ربع چون قبل آزاد شدن کتیبه ها لیدر ها اونارو تقسیم بندی میکنن و با توجه به مقدار همری که داری و کتیبه ای که میخوای بهت نشون میدن کجا رو چه زمانی باید بزنی.
کلا تو اینجور موارد باید با لیدر اتحاد هماهنگ کنی نیروهای ناتار ها هم بستگی به نوع کتیبه داره که چقدر هستن.مثلا برای گرفتن یه کتیبه منحصر به فرد باید یه همر خیلی مناسب داشته باشی.
واندر رو هم باید نقشه ساخت واندر بیاد بچه ها بگیرن و شروع به ساخت کنن.
برای ساخت هر واندر هم دوتا نقشه نیازه. یکی تا سطح 50 یکی هم از 50 به بعد.
خوب این احتمالا نشون دهنده یک حمله بزرگ از یه شخص به اون کسی که واندر داره است.آخه بعضی ها توی پروفایلشون نوشتن که این هم واندر ما...وقتی میری نیگا کنی فقط یه گزارش از یه حمله ی بزرگه
برای اینکه بتونی واندر رو به سطح 100 برسونی باید بچه های متا و اتحادتون واندر های دشمن رو بکشن پایین و نذارن 100 بشه که شما زودتر بتونی 100 کنی.
(کتیبه = یک چیز خاص که اگر دریافت کنی و در خزانه قرار بدی قدرت خاصی بدست میاری مثلا سرعت ساخت سرباز هات نصف میشه یا سرباز هات نصف گندم مصرف میکنن نسبت به قبل)
همر= hammer
به معنی پتک و چکش به اصطلاح
نیروی حجومی سنگین میگن 100 هزار تا و این حرفها
و سوپر همر هم به نیرووهای مخوف با امتیاز حمله میلیونی
واندر= عمارت شگفتی
که اخر بازی میاد و 13 تاست کسی که اون رو صد کنه فاتح بازی میشه
کاتا=Catapult
یا همون منجنیق
چیف=Chieftain
رییس قبیله
به ده کده هایی که با رییس به دست میاد اصطلاها چیف شده میگن ینی شما یکی از ده های بازیکن دیگری به جز پایتخت رو تصرف میکنی بهش میگن چیف
ورزن 4 هم بازیه دیگه میزنیم میریم ببینی چی میشه
دوستان جوابهای واضحی دادن اما اگر منظورت ورژن جدید باشه که باید بگم هر ده ناتاری که پاپ 4 داره بزن پاپ 7ها 3 تا سرباز داره اگر کسی نزده باشه
توی ورژن جدید هر بازیکنی حذف کنه ناتار دهش رو میگیره
که اینم از نکات جال بازیه
کلا اونها کم کم سرباز میسازن تند تند بزنی نمیتونن منابع جمع کن چیزی بسازن جمعیتشون هم زیاد نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)