سلام، ممنون
!
-1موقعی که از Nitro pdf استفاده میکنم علاوه بر یه فایل پی دی اف هم نام فایل وردم، یه فایل دیگه مثلا به اسم @BCL@3013CEBB.pdf ایجاد میکنه که انگار لازمه pdf ایجاد فایل اصلیمه و در آخرین مرحله پیغام میده که
Unable to open .../@BCL@3013CEBB.pdf for writing!
2-زمانی هم که از Acrobat pdf convertor یا Adobe pdf استفاده میکنم پیغام میده که برای فونت های متن (Bnazanin,B titr) محدودیت داره..
Error: TitrBold cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%
Font vendor (Macromedia) does not permit this font to be embedded in PDF
- 3از 2 تا نرم افزار دیگه هم استفاده کردیم، با یکیشون میشه فایل pdf ایجاد کرد اما حاشیه هاش تنظیم نیست و بخشی از متن کناره های هر سطر حذف شده !
* تصور نمیکنم مشکل مربوط به نصب نرم افزارهای تبدیل باشه چون بقیه فایل هام به راحتی تبدیل میشن اما برای تبدیل این یکی حتی به 3-4 تا مرکز کامپیوتری هم مراجعه کردیم و نتیجه هیچ.gif)
من تصور میکنم که در فایلتان اَشکال پیچیدهای وجود دارد که نرمافزارهای Pdf ساز نمیتوانند آنها را تشخیص دهند و آنها را تبدیل به pdf کنند. (اشکال پیچیده ساخته شده توسط خودتان با Autoshape ها و یا WordArt ها).
نرمافزار Acrobat هنگامیکه در حال Pdf کردن فایل است، شماره پرینت صفحات را مشخص میکند. شما در آن لحظه نگاه کنید که روی کدام صفحه توقف میکند و پیغام خطا ظاهر میشود. بعد به آن صفحه مراجعه کنید و آن تصویر را در یک فایل دیگر ذخیره کنید یا تغییر دهید و یا حذف کنید و بعد برای بار دیگر فایل را به Pdf تبدیل کنید.
اگر میتوانید فایل خودتان را در جایی upload کنید و یا به
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارسال کنید تا روی آن کار کنم و فایل pdf آن را برایتان ارسال کنم.