تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 1045 اولاول ... 297347387393394395396397398399400401407447497897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، ممنون!
    -1موقعی که از Nitro pdf استفاده میکنم علاوه بر یه فایل پی دی اف هم نام فایل وردم، یه فایل دیگه مثلا به اسم @BCL@3013CEBB.pdf ایجاد میکنه که انگار لازمه pdf ایجاد فایل اصلیمه و در آخرین مرحله پیغام میده که
    Unable to open .../@BCL@3013CEBB.pdf for writing!
    2-زمانی هم که از Acrobat pdf convertor یا Adobe pdf استفاده میکنم پیغام میده که برای فونت های متن (Bnazanin,B titr) محدودیت داره..
    Error: TitrBold cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%
    Font vendor (Macromedia) does not permit this font to be embedded in PDF
    - 3از 2 تا نرم افزار دیگه هم استفاده کردیم، با یکیشون میشه فایل pdf ایجاد کرد اما حاشیه هاش تنظیم نیست و بخشی از متن کناره های هر سطر حذف شده !
    * تصور نمیکنم مشکل مربوط به نصب نرم افزارهای تبدیل باشه چون بقیه فایل هام به راحتی تبدیل میشن اما برای تبدیل این یکی حتی به 3-4 تا مرکز کامپیوتری هم مراجعه کردیم و نتیجه هیچ

من تصور می‌کنم که در فایلتان اَشکال پیچیده‌ای وجود دارد که نرم‌افزارهای Pdf ساز نمی‌توانند آن‌ها را تشخیص دهند و آن‌ها را تبدیل به pdf کنند. (اشکال پیچیده ساخته شده توسط خودتان با Autoshape ها و یا WordArt ها).
    نرم‌افزار Acrobat هنگامی‌که در حال Pdf‌ کردن فایل است، شماره پرینت صفحات را مشخص می‌کند. شما در آن لحظه نگاه کنید که روی کدام صفحه توقف می‌کند و پیغام خطا ظاهر می‌شود. بعد به آن صفحه مراجعه کنید و آن تصویر را در یک فایل دیگر ذخیره کنید یا تغییر دهید و یا حذف کنید و بعد برای بار دیگر فایل را به Pdf تبدیل کنید.
    اگر می‌توانید فایل خودتان را در جایی upload کنید و یا به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ارسال کنید تا روی آن کار کنم و فایل pdf آن را برایتان ارسال کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از لطفتون، ولی فایلها مربوط به کتابی هستن که قراره اگه این مشکل حل بشه بره زیر چاپ،بنابراین قضیه هم یه کم امنیتیه و هم نمیشه چیزی رو از فایل حذف کردحق با شماست فایلها پر از شکلهایی با حجم بالاست. از یه نرم افزار دیگه هم استفاده کردم، تبدیل میکنه فقط یه جاهایی فونت هارو بهم میریزه،مثلا بعضی حروف رو جدا مینویسه و بعضی جاها بیشتر از حد فاصله ایجاد میکنه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چون دیگه اشکم داره سرازیر میشه، یه فصلش رو براتون ایمیل میکنم، لطف میکنید اگه روش وقت بذارید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اگه ميشه بگيد چه جوري ميشه تو word اينچ به ميليمتر تبديل كرد ، منظورم ruler ورد
    تو اين همه صفحه نتونستم پيداش كنم
    خيلي ممنون.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه ميشه بگيد چه جوري ميشه تو word اينچ به ميليمتر تبديل كرد ، منظورم ruler ورد
    تو اين همه صفحه نتونستم پيداش كنم
    خيلي ممنون.
    با سلام خدمت شما دوست گرامی و ورود شما را تبریک عرض می‌کنم.
    لطفاً همیشه ورژن Word خود را بیان کنید. در Word 2003 از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید و سپس به برگه General بروید و در قسمت Measurement Units گزینه Millimeter را انتخاب کنید.
    در Word 2007‌ به این صورت عمل کنید که بر روی دکمه Office Button در گوشه بالا- سمت چپ صفحه نمایش خود کلیک کنید و گزینه Word Options را انتخاب کنید و سپس گزینه Advanced را انتخاب کنید و صفحه را به پایین بکشید تا به گزینه Show measurements in units of برسید و در نهایت بر روی فلش روبروی آن رفته و گزینه Millimeters‌ را انتخاب کنید.
    Last edited by H.Mahmoudi; 16-10-2009 at 19:05.

داره خودمونی میشه zinor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

8 درباره word 2007

با سلام
    1.چگونه در ورد 2007 یک صفحه با جدول ایجاد شده در آنرا که به صورت عمودی است افقی می کنند ؟
    2.چگونه در ورد اعداد فارسی تایپ می کنند ؟
    ممنونم
    زینور

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    1.چگونه در ورد 2007 یک صفحه با جدول ایجاد شده در آنرا که به صورت عمودی است افقی می کنند ؟
    2.چگونه در ورد اعداد فارسی تایپ می کنند ؟
    ممنونم
    زینور
    برای جابه‌جایی صفحه از حالت عمودی به افقی به این صورت اقدام کنید که از منوی Page Layout بر روی فلش کنار گزینه Page setup کلیک کنید تا کادر محاوره‌ای Page setup باز شود و در برگه Margins گزینه Landscape را انتخاب کنید و در نهایت Ok کنید. در این حالت جدول هم را تنظیم کنید.
    برای فارسی نوشتن اعداد به اینصورت اقدام کنید که بر روی دکمه Office button در گوشه بالا-سمت چپ صفحه نمایش کلیک کنید و سپس بر روی دکمه Word Options کلیک کنید و در این حالت گزینه Advanced را انتخاب کنید و در صفحه باز شده را به سمت پایین بکشید تا گزینه Numeral را پیدا کنید و بر روی فلش آن کلیک کنید و گزینه Context یا System را انتخاب کنید که در هر دو حالت در هنگامی‌که فارسی تایپ می‌کنید اعداد نیز فارسی درج می‌شوند و هنگامی‌که لاتین تایپ می‌کنید اعداد نیز لاتین تایپ می‌شوند و در نهایت بر روی OK کلیک کنید.

آخر فروم باز Lover_Football's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

سلام دوستان ...

امروز هركارى كردم كه يك فايل ورد رو باز كنم موفق نشدم و اين ارور رو مشاهده كردم :

The File Tutorial Header Is Not Available

در مورد بقيه فايل ها هم همين ارور رو گرفتم ...

در ضمن يك فايل جديد ايجاد كردم و ذخيرش كردم ولى اونم نتونستم اجرا كنم و همون ارور رو داد ...

ورد من 2003 هستش ...

با تشكـــر ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ...

امروز هركارى كردم كه يك فايل ورد رو باز كنم موفق نشدم و اين ارور رو مشاهده كردم :

The File Tutorial Header Is Not Available

در مورد بقيه فايل ها هم همين ارور رو گرفتم ...

در ضمن يك فايل جديد ايجاد كردم و ذخيرش كردم ولى اونم نتونستم اجرا كنم و همون ارور رو داد ...

ورد من 2003 هستش ...

با تشكـــر ...
    شما یک بار کامپیوترتان را Restart کنید و دومرتبه امتحان کنید و ببینید با این مشکل مواجه هستید یا خیر. اگر درست نشد به طور قطع یکی از فایل‌های نصب برنامه Word‌ پریده است (در اثر ویروس یا به دست خودتان). برنامه word تان را به طور کامل حذف کنید و دو مرتبه بریزید.

10. این کاربر از H.Mahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام از پاسخ به سوالات قبلی متشکرم
    چند تا سوال دیگه هم دارم
    1- یک صفحه a4 دارم که به صورت افقی و 2 قسمت درآوردم حالا می خوام در قسمت سر صفحه چیزی بنویسم اما برای هر دو یک سر صفحه هست می خوام اگه بشه برای هر کدوم دو سر صفحه مجزا داشته باشه؟
    2- در سرصفحه هر چی می نویسم کمرنگ نشون میده آیا در موقع پرینت هم کمرنگ پرینت میشه یا نه و اگه کمرنگ پرینت میشه راه حلش چیه ؟
    3- یک کلمه قرآنی هستش به نام : ابتدئک حالا می خوام یه فتحه بر روی ء بذارم اما خیلی بالا قرار می گیره من دقیقا می خوام بر روی ء قرار بگیره با فاصله بسیار کم؟
    4- با فونت های فارسی متنی رو تایپ می کنم مثلا کلمه مدرسه می خوام بر روی ه اخر یه دونقطه بیاد باید چیکار کنم؟ (اگه اون کلمه رو با یه فونت دیگه بنویسم اون کلمه با بقیه کلمه های فونت فارسی فرق می کنه و ضایع هست )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •