تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 397 از 2365 اولاول ... 2973473873933943953963973983994004014074474978971397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,961 به 3,970 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی بستن ساب رویه تاقچه اصلا" توصیه نمیشه چون در این حالت ساب شما بازدهی زیادی نداره به قول دوستان 25% بازدهی بیشتر نمیده که فکر نکنم شمارو راضی کنه..
    باند 718 2مدل هست..718 معمولی و 718 ای ایکس که در 718EX عیبهای 718 معمولی برطرف شده و 718معمولی 300 وات هست و مدل ای ایکس 400 وات..محصولات کنوود رو با گارانتی نت الکترونیک نشانه اصل بودن کالاست تهیه کنید ..قیمت 718 ای ایکس 90.000ت میباشد.

آمپلی 4 کاناله ایکه که از مارکا معتبر باشه با این قیمت گیرتون نمیاد.. آمپ 4کاناله ساند مدل
    stl4.500
    rub4.600
    اولی بهتر از دومی هست..
    به قیمت 135.000ت و اگر بتونید بیشتر هزینه کنید dtr4.500 به قیمت 150.000ت بگیرید بهتره..
    و اینکه صدا بخواد در ولومهای بالا خراب نشه بستگی به تنظیمات درست آمپ و پخش و سیم کشی اصولی سیستم شما داره..
    برای ساب هم باید یه آمپ جدا بگیرید یا اینکه 1جفت از باندارو کم کنید و بجاش یه ساب ببندید ...
    این نظر من بود,دوستان هم هستند و میتونن بیشتر کمکتون کنند ...موفق باشید
    امکان استفاده از باکس رو ندارم
    یه ساب خوب برا تاقچه نگفتیدا
    یه آمپلی معمولی هم بگید لطفا که همزمان از دو جفت باند و سابم بتونم استفاده کنم (بوشمن 1300 یا 1900 میتونه 4 تا باند و یه ساب رو پشتیبانی کنه ؟)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه آمپلی معمولی هم بگید لطفا که همزمان از دو جفت باند و سابم بتونم استفاده کنم (بوشمن 1300 یا 1900 میتونه 4 تا باند و یه ساب رو پشتیبانی کنه ؟)
    سلام
    من نميدونم چرا دوستان نميخوان دست از سر و كله اين تاقچه بردارن؟!!!!!شما مگه باس قوي نميخواهي،خب اين مدل استفاده از ساب ووفر به شما جز سردرد و پروتكت كردن براي آمپتون سوغات ديگه اي نداره،اگر نميتونيد از باكس استفاده كنيد،خب دور ساب رو خط بكشيد.
    ضمنا اين آمپهاي بوشمن هم مناسب تقاضا و سليقه شما نيست.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

میخوای دو جفت باند و یک ساب رو ببندی به بوشمن 1300 یا 1900؟خب میترکه بدبخت!

4. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

1-آمپ كن وود KAS-X4D
    2-ساب هم JBL GTO 1214
    البته قيمت كمي ميره بالا اگر بخواهي قيمت دقيقش رو برات ميگيرم.اگر بخواهي بايد زودتر بگي بگم از شركت بيارن
    پك برق و RCA فيوز و نصب رو هم بايد به هزينتون اضافه كني

حمید جان ممنونم از پاسخت
    - اینا قیمت تک تکشون چنده؟
    - اصل و فرع هم داره؟
    -انتخاب خوبی برا بیسی که من میخوام هست ؟
    برا ساب چه نوع باکسی به درد میخوره که بیسش منو انجوری کنه ؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

بستن ساب رویه تاقچه اصلا" توصیه نمیشه چون در این حالت ساب شما بازدهی زیادی نداره به قول دوستان 25% بازدهی بیشتر نمیده که فکر نکنم شمارو راضی کنه..
    میشه دلیلش رو بگی؟
    ما مبتدی ییم

راستی این باکس رو میشه گوشه صندوق عقب هم گذاشت؟ یا حتما باید وسط باشه؟

و سوال دوم اینکه اگه محافظ دار باشه باکس ... صداش خراب نمیشه که ؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام
    پخشهای Bluetooth دار قیمتاشون کمی بالاست و با بودجه شما سازگار نیست..!

1- یه آمپلی 4کاناله از کنوود مدل x4 به قیمت 230.000
    2- باند MTX693 دورورا 80.000 باید باشه
    3- ساب 3012 کنوود 60.000
    خوب 130ت موند برای پخش ! که میشه
    Pioneer DEH-P4150UB رو ورداشت دور ورا 140.000 اینم امکاناتش:
    مارک : پایونیر
    مدل : DVH-P4150UB
    خروجی 50*4 وات - Hi Volt 3 RCA pre
    3باند اکولایزر پارامتریک
    دارای ورودی AUX از جلو دستگاه
    ورودی USB از پشت دستگاه بواسطه کابل
    قابلیت نصب ریموت کنترل سیمی (اینترفیس)
    گارانتی:پایونیران

واسه پخش Bluetooth دار حداقل باید حول حوش 250.000ت هزینه کنید مثلDEH-P7050BT ..یا میشه یه آمپلی ارزونتر ورداشت وبودجه پخش رو زیاد کرد.. ولی اگه این آمپلی رو بگیرید ضرر نمیکنید..

هزینه نصب با سیم باید 50-60ت بشه .. هزینه باکس برای ساب هم 20-25ت..
    این نظر من بود اگه مبلغتون بیشتر بشه , میشه در مورد باند و پخش یه تجدید نظری کرد..

ممنون از کمکت دوست گلم

چندا سوال
    1- من آمپ میبینم دوستان میبندن رو ماشین نهایتن تا 100 تومن ... اینی که شما میفرمایی مزیتش چیه نسبت به قبلیا؟

2- به نظر شما چندتا باند داشته باشم ؟ 2تا
    و اینکه از باند فابریک خود ماشین هم میشه استفاده کرد؟

3- اگه کامپوننت هم بخوام بزارم ... اون چند میشه؟ ( این 2تا بلندگوی کوچیکو که میزارن رو داشبورد ) ( درست گفتم؟)

4- ساب رو تو تاقچه بزارم یا باکس صندوق عقب؟

5- اگه 2 تا ساب بخوام فقط هزینه ساب دومیرو دارم ؟ یا اینکه آمپ هم باید قویتر بشه؟

ممنون

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ممنون از کمکت دوست گلم

چندا سوال
    1- من آمپ میبینم دوستان میبندن رو ماشین نهایتن تا 100 تومن ... اینی که شما میفرمایی مزیتش چیه نسبت به قبلیا؟

3- اگه کامپوننت هم بخوام بزارم ... اون چند میشه؟ ( این 2تا بلندگوی کوچیکو که میزارن رو داشبورد ) ( درست گفتم؟)

5- اگه 2 تا ساب بخوام فقط هزینه ساب دومیرو دارم ؟ یا اینکه آمپ هم باید قویتر بشه؟

ممنون
    سلام , خواهش میکنم..
    1)ارزونی آمپ دوستاتون 2دلیل میتونه داشته باشه..
    1-از مارکهای معتبر نباشه: که در این صورت از کیفیت ساخت خوبی برخوردار نیست..وزیاد براتون عمر نمیکه
    2- آمپ انتخاب شده ضعیف باشه و باندها و وسایلا دیگرو کامل ثاپورت نکنه.. که در این صورتم صدای سیستمتون راضیتون نمیکنه..

2)شما با یه آملی 4کاناله 2کار میتونید بکنید..
    1- یا 2جفت باند بگیرید 1جفت برای عقب و 1جفت برای جلو که 4کاناله آمپلیتون پور میشه.
    2-یا یه جفت باند برای عقب و از 2کاناله باقی مونده آمپ(2تا کانالو یکی کنید که به این عمل میگن بریج) یه ساب هم ببندید..
    حالا میتونید بجای باند کامپونت ببندید که کامپونتها کیفیت بهتری دارند ولی چیز خوبش قیمتش بالاست . با این قیمت iها باند ببندید بهتره.. برای کامپونت باید بالای 120.000ت هزینه کنید..

4)100% تو صندوق و تو باکس..
    ساب ووفر در حالت فری ایر (رو تاقچه) امکان تولید بسیاری از فرکانس های اصلی بیس را ندارد . وجود باکس این مشکل ساب ووفر را مرتفع کرده و فرکانس های مضر و غیر لازم را فیلتر کرده و درنهایت با کاهش دامنه حرکت ساب باعث کاهش فشار روی ساب و بالاتر رفتن تحمل مفید و بازده بسیار بالاتر ساب ووفر می شود.

5) اگه بخواید 2تا ساب ببندید حتما" باید یه آملی جدا بگیرید که بجز آمپلی باید برق ماشینم ارتقا بدید که یه هزینه حسابی میفته رو دستتون !!
    Last edited by saman1367; 07-11-2010 at 23:51.

9. 3 کاربر از saman1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام , خواهش میکنم..
    1)ارزونی آمپ دوستاتون 2دلیل میتونه داشته باشه..
    1-از مارکهای معتبر نباشه: که در این صورت از کیفیت ساخت خوبی برخوردار نیست..وزیاد براتون عمر نمیکه
    2- آمپ انتخاب شده ضعیف باشه و باندها و وسایلا دیگرو کامل ثاپورت نکنه.. که در این صورتم صدای سیستمتون راضیتون نمیکنه..

2)شما با یه آملی 4کاناله 2کار میتونید بکنید..
    1- یا 2جفت باند بگیرید 1جفت برای عقب و 1جفت برای جلو که 4کاناله آمپلیتون پور میشه.
    2-یا یه جفت باند برای عقب و از 2کاناله باقی مونده آمپ(2تا کانالو یکی کنید که به این عمل میگن بریج) یه ساب هم ببندید..
    حالا میتونید بجای باند کامپونت ببندید که کامپونتها کیفیت بهتری دارند ولی چیز خوبش قیمتش بالاست . با این قیمت iها باند ببندید بهتره.. برای کامپونت باید بالای 120.000ت هزینه کنید..

4)100% تو صندوق و تو باکس..
    ساب ووفر در حالت فری ایر (رو تاقچه) امکان تولید بسیاری از فرکانس های اصلی بیس را ندارد . وجود باکس این مشکل ساب ووفر را مرتفع کرده و فرکانس های مضر و غیر لازم را فیلتر کرده و درنهایت با کاهش دامنه حرکت ساب باعث کاهش فشار روی ساب و بالاتر رفتن تحمل مفید و بازده بسیار بالاتر ساب ووفر می شود.

5) اگه بخواید 2تا ساب ببندید حتما" باید یه آملی جدا بگیرید که بجز آمپلی باید برق ماشینم ارتقا بدید که یه هزینه حسابی میفته رو دستتون !!
    حالا من یه چیز اضافه میکنم.
    در حالت کلی ساب یه فشار صوتی در جلوش تولید میکنه و یکی عقب.در حالت فری ایر اگه بسته بشه فشار عقب وجلو هم دیگه رو خنثی میکنن.در نتیجه به جای بیس ر ر ر ر میکنه!
    باکس میاد به نسبتی فرکانس جلو رو با عقب هماهنگ میکنه که مثلا فشار جلوش بیشتر باشه یا عقبش!که معمولا جلوش رو بیشتر میکنن.مگر اینگه ساب رو اینورس روی باکس نصب بشه!

11. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بازم سلام
    اعصاب که برا آدم نمیمونه تو این سیستم بستن
    4 تا 718 معمولی میبندم ، فعلا هم بیخیال ساب میشم
    فقط بگید چه آمپلی ارزونی برا این چهار تا خراب شده بگیرم که بیسش دل و روده آدمو بلرزونه
    و اینکه تفاوت با آمپلیش تو بیس زدن اونقدر هست که واقعا ارزش حدود 100 تومن خرجو داشته باشه
    یا بدون آمپلی وصلشون کنم ؟

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از کمکت دوست گلم

چندا سوال

3: اگه کامپوننت
    هم بخوام بزارم ... اون چند میشه؟ ( این 2تا بلندگوی کوچیکو که میزارن رو داشبورد ) ( درست گفتم؟)

ممنون
    سلام

یه چیزی رو در مورد این گزینه 3 شما بگم اونم اینه که ساختار کامپوننت 3 قسمت داره 1 :میدبیس 2:کراس اوور 3:تیوتر و اون بلندگوی کوچیکی که میگین میزارن رو داشبورد همون تیوتر هست , و اینو هم بگم که این کامپوننتها تفکیک صدای خیلی بهتری دارن به نسبت باندهای بیضی و همینطور شفافیت صدا و با نصب و درایو درست خیلی راحت میشه بدون دیستورت شدن صدا بهشون ولوم داد در حالی که باندهای بیضی هر کاریشون کنی بازم صدا رو دیستورت میکنن و تنها نقطه ضعفی که کامپوننت به نسبت باندهای بیضی داره اینه که بیس زدنشون در حالت عادی به پای باندهای بیضی نمیرسه و البته کلا بیس زدن کار ساب هست نه کامپوننت.
    به نظر من اگه شما به جای 2 جفت باند رو تاقچه عقب 1 جفت باند بزارید و برای درهای جلو هم یه جفت کامپوننت مثل 703 کنوود که قیمتش 85 تومن هست بزارید صدای خیلی بهتری میگیرید و یه جورایی همه فرکانسها رو دارید تو سیستمتون و البته به شرطی که ساب رو هم بکنید تا باکس.
    Last edited by khalilpakbaz; 08-11-2010 at 03:40.

14. 4 کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •