محتوای مخفی: مانگا
عملا ناروتو رید با این داستانش ..
اخ اخاخ .. ...
من که این هفته اصلا رقبتی به دیدنش نداشتم و فقط منتظر بلیچ بودم ... به نظرم بلیچ می تونه به راحتی ناروتو رو تو این روز ها قورت بده .. مخصوصا که شخصیت پردازی قوی بلیچ توی این مانگای اخر دقیقا خودش رو نشون داد !!!
حالا نوبت تاک نوجتسو کاکاشی شد اصلا خود این بشر به ناروتو یاد داده این تکنیک رو
2 قسمت دیگه هم مادارا مهر میشه و خدافظ
فقط پیج اخر رو نفهمیدم اون جای پاها مال کی بود؟
محتوای مخفی: ...
در غیاب مانگا تا سال جدید میلادی رفتم انیمه اخیر رو نگاه کردم و بسی تعجب کردم .کیفیت نسبت به قسمت های گذشته پیشرفت خوبی داشته .
چیزی که توی قسمت های اخیر نظرم رو جلب کرده کیفیت طراحی ها و جزئیاتی بوده که بخوبی بهش پرداخته شده .
قبل تر به خاطر کیفیت پایین طراحی ها مبازات هم حس خوبی به بیننده نمیداد و من خیلی از قسمت های انیمه رو نگاه نکردم .
ولی این قسمت اخیر که به نوعی توفیق اجباری بود نظرم رو عوض کرد و من رو دوباره به سمت انیمه سوق دادامیدوارم کیفیت همیشه همین بمونه . هر چند یک کم بعیده ... به هر حال انسان به امید زنده است
به بقیه دوستان هم توصیه میکنم قسمت آخری که منتشر شده رو حتما ببینن . مبارزه بین مادارا و 5 کاگه خیلی خوب کار شده .
مخصوصا اون جایی که مادارا فرم نهایی سوسانو رو به نمایش میذاره ابهت خاصی داشت![]()
انقدر که من سر این انیمه حرص خوردم بماند
گرافیک خیلی هم بهتر نشده هنوز داغونه
سوتی میدن بشدت فراوان اصلا انگار یه مشت بچه 10ساله که مانگا رو تا حالا نخوندن شدن انیمه ساز
خیلی تفاوت داره انیمه با مانگا اصلا قابل تحمل نیست
هیجان نداره
مثلا میگم یهویی سوسانو مادارا ظاهر شد اونم سرپا و معلوم نیست مرحله چنده! خیر سرش 3 تا فرم داره بعدش باید نشسته باشه بعد بلند شه سر پا یادمه تو مانگا وقتی سوسانو کامل شد همه کف کردن بعدش که با رینگان سوسانو ظاهر شد همه تعجب بعدش که سرپا شد سوچیکاگه چشاش زده بود بیرونیعنی تو انیمه کامل ر..ن
حیف اون سوسانو مادارا با ابهت و جذبه اش که زدن داغونش کردن! بعلاوه یادمه یه جا مادارا زد کوه نصف شد چرا اونو نشون ندادن؟!
نشون داد دیگه ... سوچیکاگه شاخ در اورد !!! با شمشیر سوسانو هم زد نصفش کردبعلاوه یادمه یه جا مادارا زد کوه نصف شد چرا اونو نشون ندادن؟!
اره الان نگاه کردم قسمت اخر نشون داد ولی خیلی داستان رو عوض کردن تا حالا باید اتفاق افتاده بود همه اینها فکر کردم کلا بیخیالش شدن نمیخوان بسازن![]()
مانگای جدید اومد
مادارا زنده شد اوبیتو نفله شدصبر کرد درست سر موقع به همشون رکب زد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)