سلام و خسته نباشید .
من بعضی اوقات با گوشی موبایل به این forum سر میزنم . جدیداً این پیغامی که عکس آن رادر زیر گزاشتم ظاهر میشود و تقریبا یک چهارم صفحه موبایل رو میپوشونه و نمیذاره خوب مطالعه کنم .
خواهشاً چگونگی غیر فعال کردن این پیغام را بگویید .
![]()
سلام و خسته نباشید .
من بعضی اوقات با گوشی موبایل به این forum سر میزنم . جدیداً این پیغامی که عکس آن رادر زیر گزاشتم ظاهر میشود و تقریبا یک چهارم صفحه موبایل رو میپوشونه و نمیذاره خوب مطالعه کنم .
خواهشاً چگونگی غیر فعال کردن این پیغام را بگویید .
![]()
به نظر میاد نمیشه غیر فعال کرد
نمی فهمم این چجورشهُخوب هر کی بخواد رای میده دیگه! نیازی نبود انجمن رو زشت کنید(م)
التماس میکنم اینو بردارید.
اقا چرا با وجود افزایش پستا رتبه کمتر میشه؟؟
مدیران عزیز لطفا بررسی کنید
ممنون
اقایون سایتا دیگه کاربران بیگارن و میان چند نفر رو استخدام میکنند تا رتبه بدهند.
اینجا انقدر مشغله کاری بالاست که ادم وقت نمیکنه رای بده.
p30world همیشه بهرین بوده و بهترین هست و بهترین خواهد بود.
با سلام
اقا خواهشنا اینو بردارین من هم مثل بقیه دارم می گم
من حتی رای هم دادم چرا به همین صورت مونده و همیشه هست
![]()
+1
نمیتونیم حاشیه تاپیک هارو ببینیم بهتره جایی مثل بالای بالا و یا پایین پایین صفحه اصلی انجمن گذاشته بشه بصورت ثابت![]()
سلام دوستان
برای بعضیا نوشته شده در انتظار ایمیل سازی یعنی چی؟خوب همه ایمیل دارن یعنی داره ایمیل مرجعشو عوض مینه یا -- شده؟
بعد بعضیا بن شدنیعنی نه میتونن پست بدن نه نامه نشکر؟نامه خصوصیم نمتونن؟
بعد همیشه بن میمونن یا تا یه مدت مشخص؟
آره ...برای بعضیا نوشته شده در انتظار ایمیل سازی یعنی چی؟خوب همه ایمیل دارن یعنی داره ایمیل مرجعشو عوض مینه یا -- شده؟
، یعنی از قسمت ویرایش جزئیات آدرس میلشونو تغییر دادند و باید به این باکس ایمیل جدید مراجعه ، و روی لینک فعال سازی کلیک کنند ...
خیر .. هیچ کاری نمیتونند بکنندبعد بعضیا بن شدنیعنی نه میتونن پست بدن نه نامه نشکر؟نامه خصوصیم نمتونن؟
همیشه یا موقتش رو سوپرمدیر یا ادمین و کلا کسی که اون شخص رو بن میکند مشخص میکنه ...بعد همیشه بن میمونن یا تا یه مدت مشخص؟
![]()
این پنجره به انجمن p30world رای دهید رو چجوری می تونیم برداریم؟
چون اون گوشه مزاحمه درست دیدن صفحات انجمن میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)