در خواست کرک بازی Assassin's Creed II
کسی نیست جوابمو بده؟![]()
سلام کرک سالم این بازی رو میخوام ( Operation_Flashpoint_Red_River ) ممنون
البته این کرکرو دارم ولی کار نمیکنه کپی میکنم هیچ سوالی نمیکنه که آیا میخوا هید جایگزین کنید فقط پیس میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
با سلام
بازی دارک اسپور را بدون مشکل نصب کردم ولی موقع اجرا می خواست به اینترنت وصل شود که طبق بجربه های پیشینم که نباید بازی ها با اینترنت به سرورشون وصل شوند گذاشتمش تو لیست فایروال ویندوز که به سرورش وصل نشه و بازی اکسپایرد شه داخل دی وی دی که از اینترنت دانلود کردم هیچ فایل کرکی توش نبود که کرکش کنم تو اینترنتم یه کمی گشتم ولی فایل کرکو نتونستم گیر بیارم مخواستم بدونم اصلاً بازیش کرکم داره یا نه - باید به سرورش متصل شه یا نه اکسپایرد می شه آخه اروری که میده مال وصل نشدن به اینترنته می گه چون به اینترنت وصل نمیشه نمی ذاره بازی اجرا شه منون می شم اگه کسی جوابمو بده
دوستان موقع نصب بازیه
brink
همون اول یه سریال میخواد از سایتی که دانلود کردم جواب گو نیست
سایتهایی هم که ریلیز اسکیدرو رو گذاشتن گفتن که هر سریال به دلخواه رو وارد کنید قبول میکنه
ولی اینی که من دان کردم هر چی میزنم مورد قبول نمیشه
البته یه کرک زیپ شده Razor1911 هم تو محتویات بازی بود که برای اکسترک کردن کد میخواست برای دریافتش هم به اینجا میفرسته:
چه کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hellp me
کرک بازی call of duty: Black ops رو می خوام. لطفاً کدش رو برام بذارید.
.
.
.
کرک و سریال بازی LockOn Flaming Cliffs 2 رو میخوام
بالاخره کسی جواب میده؟ من ماههاس دنبالشم![]()
با سلام
من کرک بازی
crysis warhead 2008
رو میخوام لطف کمک کنید
من قبلا این نسخه پرتابل رو از سایت میهن دانلود گرفته بودم اما وقتی لوگوها میآید صفحه سیاه میشه
حالا اگه نسخه شو دارید گانفیگ های گرافیکی با تنظیمات پایین رو اگه لطف کنید بدید شاید از گرافیک باشه؟؟!نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)