سلام
اگه شمسی پور قبول شدی به نظرم تعلل نکن و حتما برو
سایر گزینه ها با شمسی پور قابل مقایسه نیست.
من کاردانی رو همین دانشگاه خوندم اما کارشناسی رو یه جای دیگه (غیر انتفاعی صدرا) قبول شدم.
مدرک شبانه هم با روزانه هیچ تفاوتی نداره.
سلام
اگه شمسی پور قبول شدی به نظرم تعلل نکن و حتما برو
سایر گزینه ها با شمسی پور قابل مقایسه نیست.
من کاردانی رو همین دانشگاه خوندم اما کارشناسی رو یه جای دیگه (غیر انتفاعی صدرا) قبول شدم.
مدرک شبانه هم با روزانه هیچ تفاوتی نداره.
من باهنر روزانه قبول شدم آیا باید هزینه ثبت نام بدم ؟
یه چیزه دیگه اگر کسی 3 ترم مشروط بشه اخراج آموزشی میشه یا باهاش راه میان؟
اگه منظورت از هزینه ثبت نام همون شهریه است که باید بگم نه، روزانه دولتی هیچ شهریه ای نمیگیره بابت دروس!
میگن قانون اینه که 2 ترم مشروط = اخراج
اما معمولا راه میان با دانشجو
بستگی به دانشگاه و تصمیماتش داره و دانشگاه با دانشگاه فرق داره.
شما که صدرا هستی ، کارشناسیش نمره میده ؟
من کاردانی بودم دیدم میده ولی کارشناسی رو که پرسیدم ، مثله اینکه اذیت میکنن
با کنکور هم قبول نشدم ، البته نه فقط من ، خیلی های دیگه هم قبول نشدن
الان رفتم ازاد تهران جنوب ثبت نام کردم
اون چارت کارشناسی ناپیوستت رو می تونی یه عکس بگیری بفرستی ؟
Last edited by djbehnam73; 27-09-2015 at 09:49.
سلام،من دانشجوی روزانه مهندسی مکاترونیک دانشگاه شاهرودم،می خوام اینترم مدرک معادل کاردانی بگیرم برم دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید ثبت نام کنم،می خواستم ببینم احیانا برام چه مشکلاتی پیش میاد؟ چند واحد باید جبرانی بگذرونم؟ من حتما می خوام ارشد شرکت کنم و دانشگاه دولتی قبول بشم،از اونجا که من کارشناسی پیوسته رو تبدیل به کاردانی کردم برای ادامه تحصیل در ارشد به مشکل می خورم یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید
آقا یه سوال مبتدیانه ولی واقعی
توی ثبت نام کاردانی به کارشناسی ناپیوستهی سنجش میشه هم برای رشتههای بدون آزمون ثبت نام کرد هم با آزمون؟
مثلاً من میخوام دو تا رشتهی بدون آزمون رو تو اولویتهای اول و دومم بذارم بعدش یه رشتهی با آزمون بذارم که اگه اون دو تای اول نشد سرمون بی کلاه نمونه. چنین چیزی امکان پذیره؟
سلام این موارد رو داخل دفترچه راهنما کامل توضیح داده
من دفترچه رو کامل خوندم، ولی مطلبی در مورد شرکت همزمان توی هر دو بخش ندیدم. فقط در مورد شرایط جداگانهی دو گروه توضیح داده بود.
شما اگه دیدید لطفاً متن یا آدرس متن رو بی زحمت بدید.
Last edited by yasidevil; 04-06-2016 at 16:30.
همین الان ثبت نام کردم و پاسخ «نمیشه» است.
با توجه به این که رشتهی بدون آزمون مدنظرم زبان از گروه علوم انسانی و رشتهی با آزمون مهندسی نرم افزار از گروه فنی مهندسی بود، نمیشه به شکل همزمان انتخاب کرد.
متاسفانه امسال هم پذیرش دانشجوی کاردانی به کارشناسی در اکثر رشته ها غیر انتفاعی - مجازی غیر انتفاعی - غیر دولتی و دانشگاه آزاد بود و در صورت قبولی هر ترم چندین میلیون هزینه دارن ادامه تحصیل هم شده ماله قشر بالا
روزانه دولتی هم در بعضی از رشته ها ظرفیت بسیار اندکی داشت و یا اصلا پذیرش دانشجو نداشت... بعضی از ظرفیتهای روزانه هم به ارگان های خاص اختصاص داشت و داوطلب عادی حق انتخاب اونا رو نداشت ...![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)