جزء محدوديت اكسل و قالبا اعداد هست كه اعداد بيشتر از 15 رقم و صفر ميزنه. مثلا وقتي داده از نوع integer باشه اعدادي كه از 2 به توان 32 بيشتر باشه رو نمتونه نشون بده.
جزء محدوديت اكسل و قالبا اعداد هست كه اعداد بيشتر از 15 رقم و صفر ميزنه. مثلا وقتي داده از نوع integer باشه اعدادي كه از 2 به توان 32 بيشتر باشه رو نمتونه نشون بده.
چطوری میشه یک hot key جدید درست کرد ؟
مثلا بیایم تعریف کنیم که اگه اگر ctrl+N رو زدیم عمل paste value رو انجام بده ... ماکرو رو بلدم ولی عیب ماکرو اینه که مختص همون فایل هستش و باید run بشه و... من میخام جوری باشه که تو هر فایل اکسلی این کارو بشه کرد ...
دوست عزیز اگر کسی جواب سئوالتون رو بلد باشه قطعا جواب میده احتیاج به این کارا نیست لطفا از ارسال پست های بیهوده خودداری کنید
با تشکر
دوست خوبم، منم میدونم کسی بلد باشه جواب میده، من اینکارو کردم که بازم موضوع رو خاطر نشان کنم چون برام فوق العاده حساس و ضروری بود وگرنه اگه میخواستم همینطوری پست درست کنم توی این 8 سال عضویت الان پستام خیلی بیشتر از اینی بود که هست.
ممنون
دیگه هم سوال نمیپرسم
این روش چندان علمی و دقیق نیست، ولی فعلا میتونید ازش استفاده کنید!
در سلول A1 عدد مورد نظر شما و اعداد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و عرض ادب خدمت دوستان. من میخوام تو یک Spread Sheet مانند تو اکسل، چند تا داده وارد کنم، و بعدش با زدن دکمه ی Solution با یک فرمول ساده از این داده ها یه چیزی رو به دست بیارم. کسی هست به من بگه کد VBA واسش چیه؟ (اینکه به محض دادن داده ها، اکسل تو یه سلول جواب رو بهم نشون بده رو بلدم. میخوام بعد از زدن دکمه ی Solution این کارو واسم بکنه)
دوستان، چجوری وقتی تو سلول های یه ستون عددی وارد میکنم که قبلش 0 داره رو دقیقا همونجوری نشون بده؟
یعنی الان که میزنم 0812 وارد میشه 812! میخوام 0 اولشم باشه.
ممنون.
Right Click -> Format Cells -> Number -> Category: Text
گذاشتم و حل شد
وقتی فایل اکسل رو باز میکنم این پیغامو میده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)