نصف عمر مفیدت؟!بزرگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم آدم چجوری ممکنه توی توپخونه عمر مفیدی رو گذرونده باشه! (اسمایلی تعجب از چگونگی گذراندن اوقات مفید در توپخونه)
نصف عمر مفیدت؟!بزرگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم آدم چجوری ممکنه توی توپخونه عمر مفیدی رو گذرونده باشه! (اسمایلی تعجب از چگونگی گذراندن اوقات مفید در توپخونه)
این زمانی کاربرد داره که VSH menu فعال باشه!
من توپخونه بودم2 روز پیش رم 8 گیگ 85 تومن slim هم 220 تومن البته فقط از یه مغازه پرسیدم
چه عجب!!! یه نفر پیدا شد به خودش جرئت بده، قیمت بازار رو بگه!! (قابل توجه اون کاربر فعال!! اسمایلی خاله زنکی)
حق باشماست. و معمولا برای همه VHS menu فعاله
قیمتش خوبه! البته اگه مال ایران رهجو باشه!! که احتمالا از همون "ببر اگه مشکل داشت، بیار مال خودم!" هاست!! (اسمایلی کلاه سرم نمیره!!)
يه آدرس دقيق ميشه بدي؟مال من 23 روز تهران بود درست نشد
خوب شماميتوني بگيري براي من بفرستيدست به آچارهم حرف نداره
![]()
برادران گرانقدر ممكنه موقع بازي از psp عكس بندازين ببينم كيفيتش بازي هاش و تصويرش چه قدر هست؟
Last edited by GHOST RECON; 07-05-2008 at 20:40.
سلام به همه من عضو تازه واردم.
من می خوام psp بخرم.لطفا یک نفر تمام جزئیات psp را از سیر تا پیاز برای من توضیح بده.
می دونم که چند بار تو صفحات قبلی گفتید ولی اگه می شه بازم بگید تا من مطلع بشم.
درباره همه چیز(ورژن - پک ها - بازی ها - برنامه ها - قیمت دستگاه تو جاهای مختلف - قیمت مموری های مختلف - طرز کپی خور شدن.خیلی ممنون.
جواب این دو پست اخیر به مقادیر فراووم توی نت موجوده! دوستان عزیز... لطف کنید یک کمی به خودتون هم فشار بیارید و یه کوچولو هم به سرور گوگل!! قول میده در کمتر از 10 دقیقه همشو پیدا کنید.
اقا جاوید تو که هستی چرا جواب نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اقا جاوید تو که هستی چرا جواب نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)